Agahshs kesin alcam geçen eşime gösterdim bundan alıcaz yazın diye. Ama bakalım sevecek mi onu deneyip öyle alın diyorlar o yüzden şimdiden almayacağım belki yazın doğum günü zamanı itelerim anneanneye babaanneye falan
Benim kız bebek arabasına bayılıyor onu da kesin sevecegini düşünüyorum ama pahalı olduğu için denemek istiyorum ben de. Fazla da artmasa fiyatı. Yazın bol bol çıkarırız onla kızlarıAgahshs kesin alcam geçen eşime gösterdim bundan alıcaz yazın diye. Ama bakalım sevecek mi onu deneyip öyle alın diyorlar o yüzden şimdiden almayacağım belki yazın doğum günü zamanı itelerim anneanneye babaanneye falançok sağlam dıyorlar
Benim kociş herşeye karşı olduğu gibi buna da ne gerek var muadil alırız dedi ama ben onu ikna edeceğim... ama amacım
Hiç aklımda yokken beni borca sokacak olmana kaç puanKızlar globberi maddi durumunuz elveriyorsa sahil kentindekiler lütfen alsinnn, bence elverişli orda kullanılır
Kesin oyle derdi, birdaha yapmaya kalkarsa uyaracagimBir şey deseydi emin ol elim temiz yeni yıkamıştım der
Ya haklı gibi de biz kadınlar ikna etmenin yollarını buluruz benceBen daha hamileliğimde görüp çok beğenmiştim eşime gösterdim , bebek arabasını aldık ya diyo buna ne gerek ajajajaj ahh bu erkekler
Haziran gibi en geç almalıyız kuzumBenim kociş herşeye karşı olduğu gibi buna da ne gerek var muadil alırız dedi ama ben onu ikna edeceğim... ama amacımMelikeben gibi bekleyip birilerine itelemek ama doğum gününü beklemek istemem çünkü yazın da gezdirelim eylül geç
Hava ılıkmış, akşam vaktiymiş, koymuşuz globbera bebeği, elimizde dondurma, geziyormuşuz ..Hiç aklımda yokken beni borca sokacak olmana kaç puan
Ya cok garip degiller mi? Seviyorlar evet ama asiri bencilce, kendilerini mutlu hissetmek icin. Bebeklerin gelisimini hic onemsemiyorlar. Neyse ki kizim varSabah bebiş uyurken ses oldu gözünü araları geri kapattı laf atıyor ay uyandın mı bilmem ne anne dur laf atma uykusunu geri açma gözü kapanıyor geri uyuyacak dedim hala laf atıyor.. neyse sonra naşka bir uykuda uyandı kızım salona getirdim 15 dak oynadı etti kucağında sıkıldı bebiş ayy çok uykusu geldi piş piş diyor..
uyuyan çocuğu uyandırıyor
Uyanan çocuğu uyutmaya çalışıyor.
Ben de sabır çekiyorum
Erken doğum günü hediyesi diye bir şey varBenim kociş herşeye karşı olduğu gibi buna da ne gerek var muadil alırız dedi ama ben onu ikna edeceğim... ama amacımMelikeben gibi bekleyip birilerine itelemek ama doğum gününü beklemek istemem çünkü yazın da gezdirelim eylül geç
Ayyy hayali çook güzellHava ılıkmış, akşam vaktiymiş, koymuşuz globbera bebeği, elimizde dondurma, geziyormuşuz ..
erkek anaları düşünsünYa cok garip degiller mi? Seviyorlar evet ama asiri bencilce, kendilerini mutlu hissetmek icin. Bebeklerin gelisimini hic onemsemiyorlar. Neyse ki kizim vararkamdan konusacak gelinim olmayacak
Ahahah sırf bunun için bile gidilir mardine beErken doğum günü hediyesi diye bir şey varya eşim bir şey demez benim muadil falan da bilmez tek o marka model var sanar ama neden ben alayım ki haziranda Mardin’e kaynımla görümcemin düğünü için gidicem e orda kutlarız doğum gününü erkenden en kötü alıcam yapcak bir şey yok neler almadık ki
Biz de kullanıyoruz 3 gündür. Geçen hafta grip olmuştu, babasından bulaştı :/ sonrasında da öksürük kaldı. Geniz akıntısından kaynaklanıyormuş öksürük. Bakalım zaditen damla sabah akşam 7-8’er damla ve prospan şurup 2x2,5 ml veriyoruz. Nebulizatörle soğuk hava veriyoruz bide.Zaditen
Bizim Konak ta daha geçmedi doktor geçer geçer deyip geçiştiriyor gibi geliyor
Zeytinyağı karbonatlı su vs sürüyorum tarıyırum daha napabilirim
Senin geçti mi canım
Benim kızda da cok az kaldı zaten bi sure sonra kendiliğinden geçiyormuş eger hala coksa mustelanın da konak sampuanı varmıs onu soylemişti bi doktorBende hep zeytinyağı sürdüm pek etkili olmadı. Artık doğal hindistam cevizi yağı sürüp bekletmeye başladım. Sonra konak tarağıyla tarayıp heaven on earth markanın konak karşıtı şampuanını kullanmaya başladım. Baya baya iyi geldi çok az kaldı birkaç kere daha yaparsam tamamen bitecek. Sanada öneririm
Olur mu ya, dunyada en guvendikleei kişiler biziz kendilerince bi iletişim kuruyorlar agladıgında almayıp da strese mi sokalım maksimum 2 yıl kucagımda gezer ama agladıgında almazsam ömür boyu zedeleyeceğim belki o ilişkiyiZor gercekten yaa taşımak
Benim ki kucak işini yeni çıkardı yaa oda oda gezecek bqnada kucağa alıştırma diyorlar ne yapayım yerde ağlıyor diyorum ağlasın almayinca susar diyorlar