2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar, Globber almak istiyorum. Alan veya muadili varsa onerebileceginiz bir ürün var mı ? Melikeben NewMamaa Alacağınızı düşünüyorum
Agahshs kesin alcam geçen eşime gösterdim bundan alıcaz yazın diye. Ama bakalım sevecek mi onu deneyip öyle alın diyorlar o yüzden şimdiden almayacağım belki yazın doğum günü zamanı itelerim anneanneye babaanneye falan çok sağlam dıyorlar

Benim kız bebek arabasına bayılıyor onu da kesin sevecegini düşünüyorum ama pahalı olduğu için denemek istiyorum ben de. Fazla da artmasa fiyatı. Yazın bol bol çıkarırız onla kızları

Kızlar, Globber almak istiyorum. Alan veya muadili varsa onerebileceginiz bir ürün var mı ? Melikeben NewMamaa Alacağınızı düşünüyorum
Benim kociş herşeye karşı olduğu gibi buna da ne gerek var muadil alırız dedi ama ben onu ikna edeceğim... ama amacım Melikeben gibi bekleyip birilerine itelemek ama doğum gününü beklemek istemem çünkü yazın da gezdirelim eylül geç

Ben daha hamileliğimde görüp çok beğenmiştim eşime gösterdim , bebek arabasını aldık ya diyo buna ne gerek ajajajaj ahh bu erkekler
Ya haklı gibi de biz kadınlar ikna etmenin yollarını buluruz bence
Ben direk attim WhatsApp tan, Eylüle bunu alacağım dedim, konu tartışmaya kapalı

Ya cok garip degiller mi? Seviyorlar evet ama asiri bencilce, kendilerini mutlu hissetmek icin. Bebeklerin gelisimini hic onemsemiyorlar. Neyse ki kizim var arkamdan konusacak gelinim olmayacak

Erken doğum günü hediyesi diye bir şey var ya eşim bir şey demez benim muadil falan da bilmez tek o marka model var sanar ama neden ben alayım ki haziranda Mardin’e kaynımla görümcemin düğünü için gidicem e orda kutlarız doğum gününü erkenden en kötü alıcam yapcak bir şey yok neler almadık ki

Ahahah sırf bunun için bile gidilir mardine be bir pasta kesmek lazım artık sen mutlaka ayarla..biz ne yapacaz bakalım. Minnoş az da pahalı değil be

Biz de kullanıyoruz 3 gündür. Geçen hafta grip olmuştu, babasından bulaştı :/ sonrasında da öksürük kaldı. Geniz akıntısından kaynaklanıyormuş öksürük. Bakalım zaditen damla sabah akşam 7-8’er damla ve prospan şurup 2x2,5 ml veriyoruz. Nebulizatörle soğuk hava veriyoruz bide.

Globberdan bahsetmeniz şakamı bugün baktım fiyatı ne oldu diye büyük kızımın scooter ı var globber, akşam evin içinde sürüyordu o ara geldi aklıma. Benim büyükten kalma panda bisiklette var. Ablasından scooter kalır abla büyük bisiklete geçer sonra küçük bisikleti minige kalır devir daim :)

Büyük kızıma 4 yaşta inanılmaz hevesle Salcano bisiklet aldım pedal çevirmek saçmalık neden yorulacakmışım dedi tam bir scooter delisi. Akülü araba aldırdı çok ciddi söylüyorum araba sadece evin içinde bir kez çalıştı ve rafa kalktı çığlığı bir bastı bir daha yüzüne bakmadı oda küçük kıza kaldı diyebiliriz. Baya sıfır haliyle aktarılıyor hersey

Bizim Konak ta daha geçmedi doktor geçer geçer deyip geçiştiriyor gibi geliyor
Zeytinyağı karbonatlı su vs sürüyorum tarıyırum daha napabilirim
Senin geçti mi canım

Benim kızda da cok az kaldı zaten bi sure sonra kendiliğinden geçiyormuş eger hala coksa mustelanın da konak sampuanı varmıs onu soylemişti bi doktor
Zor gercekten yaa taşımak
Benim ki kucak işini yeni çıkardı yaa oda oda gezecek bqnada kucağa alıştırma diyorlar ne yapayım yerde ağlıyor diyorum ağlasın almayinca susar diyorlar
Olur mu ya, dunyada en guvendikleei kişiler biziz kendilerince bi iletişim kuruyorlar agladıgında almayıp da strese mi sokalım maksimum 2 yıl kucagımda gezer ama agladıgında almazsam ömür boyu zedeleyeceğim belki o ilişkiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…