Benimki de kucağına alır almaz cop cop öpücük sesi geliyor sürekli öpüyor. Sinir oluyorum. Sırf bu yüzden kucağına vermek istemiyorum.Pazar inşallah.. ben sinir oluyorum belki başkası bu kadar olmaz bu hareketlere bilemiyorum ama.. kendime şaşırıyorum bebekten önce iyi anlaşırdık hiç batmazdı hareketleri şimdi çocuğa dokunsa sinir oluyorum
4.ayda nazenın ın de bozuldu. DüzeliyorKızlar benim bebeğin gece uykuları mahvoldu ya sürekli ağlayarak uyanıyor hiç böyle yapmazdi. En az 5 saat kesintisiz uyuduğu olurdu. Şimdi 1bucuk saate bir yada 2 saatte bir ağlayarak uyanıyorvar mı bizim gibi başta iyi olup şimdi Düzeni bozan
Benimki de öyle. Kucağına alınca geri alayım diye acıktı macıktı hep bahane buluyomBenimki de kucağına alır almaz cop cop öpücük sesi geliyor sürekli öpüyor. Sinir oluyorum. Sırf bu yüzden kucağına vermek istemiyorum.
2 yıl inşallahKızlar her şey yolunda giderse ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz?
Evet kokuyorKızlar garip bir soru olacak ama bebişleriniz pırt yapınca kokuyor mueskiden kokmazdı pırt ve kakayı kokuyla ayırırdım rahatla. Şimdi (sanırım demir ilacından beri) kokuyor ya çok fena
2 yaş inşallah işe başlayınca sütüm kesilmezseKızlar her şey yolunda giderse ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz?
Evet demirden önce de kokuyordu amaKızlar garip bir soru olacak ama bebişleriniz pırt yapınca kokuyor mueskiden kokmazdı pırt ve kakayı kokuyla ayırırdım rahatla. Şimdi (sanırım demir ilacından beri) kokuyor ya çok fena
KokuyorKızlar garip bir soru olacak ama bebişleriniz pırt yapınca kokuyor mueskiden kokmazdı pırt ve kakayı kokuyla ayırırdım rahatla. Şimdi (sanırım demir ilacından beri) kokuyor ya çok fena
Hastaneye göre değişiyor sormanız gerekKızlar özel hastaneler devlet aşılarını yapıyor mu yoksa illa sağlık ocağına mı gitmek lazım? Bilgisi olan var mı?
Ben bir sene gibi düşünüyorum ama bakalım sürüm çoksa kızım da bırakmak istemezse 2 sene verin diyorlar zaten.Kızlar her şey yolunda giderse ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz?
Ben de basta anlayamadım uyku tulumuyla durdu epey cok garipti alnı soğuk elleri ılık sırt cayır cayır yanıyor allahtan calpole cevap verdi2.dozunda yapmaz umarim, bir de oyle bir ates ki vucudunda dolasiyordu.
Genelde emziriyorum artık çünkü emmedigi zaman uyumuyor ya. Göğsüme alır almaz da gözler kapanıyor sıcaklık mi istiyor anlamadım kiiKızlar gece bebeler sık uyanıyor ya bu ara her seferinde emziriyor musunız ne yapıyorsunuz? Nem bazen emzik veriyom piş piş elini tutma filan
Canım bı link atar mısın
Genelde emziriyorum artık çünkü emmedigi zaman uyumuyor ya. Göğsüme alır almaz da gözler kapanıyor sıcaklık mi istiyor anlamadım kii
Kızlar ben gece gazını alamıyorum kızımın çünkü omzuma alır almaz ağlıyor, siz gaz çıkarıyor musunuz hala. Bunu sormuştum daha önce ama şuan cevaplar daha anlamlı gelecek
Benimki asla kabul etmiyor emziği illa emecek, emince 2 dk ya uyumuş oluyor zaten. Bi de bu ara çok erken güne uyanıyoruz, eskiden 8 9 u bulurdu bu ara 6 7 arası uyanmış oluyorKızlar gece bebeler sık uyanıyor ya bu ara her seferinde emziriyor musunız ne yapıyorsunuz? Nem bazen emzik veriyom piş piş elini tutma filan