Ahahahah sen benden yana olacaksın kıızzzz çabuk olmaz olamaz deeEki Görüntüle 3374649
Kız varmış bak :)
Canım aklında kalmasın götür bence, öksürük çok olduğu için.
Çok geçmiş olsun
Öksürük az var aslında çok değil. Sabah kalkınca oluyor bir süre sonra geçiyor.. gün içinde ara ara.. bir de gece ağlamalar var ı yoktuÖksürük ve sarı sümük … ben olsa götürürdüm
Olur olur çok da güzel olurAhahahah sen benden yana olacaksın kıızzzz çabuk olmaz olamaz dee
İlk olayda senin kv'nin tarafını tutucamOlur olur çok da güzel olur
Anladımm çok geçmiş olsunAşıdan sonra 1 gün ateşlendi.. üstünden 1 hafta geçti şimdi hastalandı
Ben giydiriyorum 5dk sonra çıkartıyorum.Sizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Olduğu kadar bakalım karı koca çalışırsak hallederiz gibiBenimki çocuk olsun herşeyimiİ ona adayalım maddi manevi , daha iyi okullarda okuturuz.. 2 olurlarsa herşey bölünecek filan kafasında
Ben oda soguk vs değilse giydirmiyorumSizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Aslında akıntı hastalık bitmeye yakın koyulaşıyor diye biliyorum ben ama öksürük fazla dersen aklında kalmasın götür istersenSizce bebemi doktora götürmeli miyim?
Burnu daha az akıyor ama kıvamlı ve sarı.. (2 gün önce su gibi sürekli akardı. Şuan daha az akıyor)
Öksürük sabah çok var gün içinde de qra ara vqr ve balgam çıkarıyor öksürünce.
Ateş 2 gün önce oldu nir daha yok
Cok sık gideceksen koy bence benim annemde varKızlar anneanne / babanne evine mama sandalyesi aldiniz mi? 300-400 liraya mama sandalyesi alıp koysam mi diyorum?
Ben de öyle diyorum da dur önümde 2 yıl var ikna ederim inşallah.. bir de iyice yaşlandım ben 2. çocukla ilgilenemem o evlenene kadar ben 70 yaşına gelirim yazık değil mi babası yaşlı olacak diyor :s şuan 40 yaşında..Olduğu kadar bakalım karı koca çalışırsak hallederiz gibi
Benim annemin evinde var almışKızlar anneanne / babanne evine mama sandalyesi aldiniz mi? 300-400 liraya mama sandalyesi alıp koysam mi diyorum?
Evet 2 ayı bulabiliyormuşEvet o biraz genetikmis ne zaman çıkacağıbu süreç uzun sürüyormuş sanirim
GötürmelisinSizce bebemi doktora götürmeli miyim?
Burnu daha az akıyor ama kıvamlı ve sarı.. (2 gün önce su gibi sürekli akardı. Şuan daha az akıyor)
Öksürük sabah çok var gün içinde de qra ara vqr ve balgam çıkarıyor öksürünce.
Ateş 2 gün önce oldu nir daha yok
Geçmiş olsun canım iyi yaptın dr a götürmekleKızlar doktora gittik. (Kendi dr yoktu başkasına) soğuk algınlığıymış. ciğerlerine inmemiş şükür ama bebeklerde çok hızlı ilerler takip et solunum değişirse getir dedi.. bir damla verdi antihistaminikmiş sekresyon azalsın diye. Calpol ver bugün yarın dedi. Dişlerde henüz yokmuş o gece ağlamaları hastalıktanmış calpolle geçer inş. Ateş olur 1 gün sürerse antibiyotik veriris dedi. Bol boll emzir dedi :s
benim bebişin burnu cok akiyordu hic gececk gibi degildi gotrdum ama doktor ilac vermedi zeytinyagi sarmisak kuru yapip ayağına surup yatrdim sabah bi kalkti burnu durmus ona bağladım ben öksüruk ocin yapmistim kürü 3 gun yaptim öksurugu cogaldi balgam söktürüyor o kür çünkü ama genel durumu iyiBebişinin burnu akmaya başlayan anniş vardı, bebek ne durumda acaba? İlerledi mi hastalandı mı yoksa durdu mu akıntı? Az önce benim bebişin de burnunun aktığını gördüm de hastalanıyor mu acaba diye korkmaya başladım
Eşine söyle uyarsın bence sen hiç kötü olma"Çocuğu ana kucağında sallama" , hele hızlı hiiç sallama cümlelerinde anlaşılmayacak bir şey var mı ???? Kv anlamamakta ısrar ediyor deli olacam
Aaa beni tutmuşsun hayretEşine söyle uyarsın bence sen hiç kötü olma
İki tarafa da mavi boncuk hayat bu değil mi zatenAaa beni tutmuşsun hayret