2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Ben oda soguk vs değilse giydirmiyorum
Aslında akıntı hastalık bitmeye yakın koyulaşıyor diye biliyorum ben ama öksürük fazla dersen aklında kalmasın götür istersen
Kızlar anneanne / babanne evine mama sandalyesi aldiniz mi? 300-400 liraya mama sandalyesi alıp koysam mi diyorum?
Cok sık gideceksen koy bence benim annemde var

Kızlar anneanne / babanne evine mama sandalyesi aldiniz mi? 300-400 liraya mama sandalyesi alıp koysam mi diyorum?
Benim annemin evinde var almış bizim evde yok daha benden heveslş çıktı.. ama şehir farklı annemle.. eşimde diyor annen almış işte onu al getir biz niye alıyoruz

Götürmelisin

Kızlar doktora gittik. (Kendi dr yoktu başkasına) soğuk algınlığıymış. ciğerlerine inmemiş şükür ama bebeklerde çok hızlı ilerler takip et solunum değişirse getir dedi.. bir damla verdi antihistaminikmiş sekresyon azalsın diye. Calpol ver bugün yarın dedi. Dişlerde henüz yokmuş o gece ağlamaları hastalıktanmış calpolle geçer inş. Ateş olur 1 gün sürerse antibiyotik veriris dedi. Bol boll emzir dedi :s

Geçmiş olsun canım iyi yaptın dr a götürmekle

benim bebişin burnu cok akiyordu hic gececk gibi degildi gotrdum ama doktor ilac vermedi zeytinyagi sarmisak kuru yapip ayağına surup yatrdim sabah bi kalkti burnu durmus ona bağladım ben öksüruk ocin yapmistim kürü 3 gun yaptim öksurugu cogaldi balgam söktürüyor o kür çünkü ama genel durumu iyi

Kızlar ben bebeğimi her uykudan uyandığında emziriyorum yatırmadan evel değil en son akşam yatacağı zaman 8 gibi yatırıyorum 45 50 dk sonra uyanıyo ağlayarak 4.ay girdiğinden beri bu şekilde
Tekrar emziriyorum uyanınca ama asla emmeyi bırakmıyo tekrar uykuya döndürmem en az 1 saat sürüyo sizinde böylemi ya aç olmadığı halde memeden ayrılmak istemiyo alışkanlık yapcak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…