- 16 Temmuz 2013
- 1.009
- 2.170
İlgili erkekler illa vardır. Biz yandık bari ilgili kocaları olan hemcinslerim yanmasın dedimKız ne ayırıyosun oğluşlarımız hariç erkekler toptan kapatılsın işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgili erkekler illa vardır. Biz yandık bari ilgili kocaları olan hemcinslerim yanmasın dedimKız ne ayırıyosun oğluşlarımız hariç erkekler toptan kapatılsın işte
Hiç yapmadim, nasıl alışırsa öyle gider mantigindayim. Tabi ev soğuk olduğunu hissettiğimde bir kat daha giydirmek için bazen yelek takarım ama sabah uyanınca terlemiş de yelek giydiriyim demedimSizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Ya bı de gece emzirince annem sürekli üzerine örtü ortuyor ben onu da sevmiyorum. Alıp örtüsüz emzirip yerine koyuyorum vallaSizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Bebek çok huysuz olduğunda, emzirip yatirmayla uyumuyorsa yardım için uyanır mı pekiBenim eşim 8-6 çalışıyor işten gelince ben bebeği ona verip yemek vs hazırlıyorum. Yemekten sonra alt değişimini falan eşim yapıyor. Uyutma faslı bende. Çok küçükken geceleri beraber kalkardık. Artık sadece ben kalkıyorum emzirip uyutuyorum o hiç duymuyor bile kalktığımı. Sabah o işe giderkende kızımın alt değişimi ve burun temizliğini yapıyor o kadar. Onun dışında ben bakayım sen uyu falan demedi hiç. Annelerin uyumaya hakkı yok sanırım
Uyandırırsam uyanır ama bu onu iyi baba yapar mı şüpheliyimBebek çok huysuz olduğunda, emzirip yatirmayla uyumuyorsa yardım için uyanır mı peki
Iste bu süreç biraz sanciliymis dış çıkana kadar böyle devam edecekmişTüm belirtiler bizdede var ama ortada diş yok
Az değil canım 500 gr üstü gayet iyi diye biliyorum o ayda. Bizimki 750 gr almıştı.Kızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım
NewMamaa septembrmom dikloron @hiskolikk Sonbahardagel @Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler
Benim eşim bir hafta 8-6 çalışıyor. 10 gün de bir dolu bir boş şeklinde çalışıyır. 8-6 çalıştığı zaman sabah 1 saat işe gitmeden bakıyor ben uyuyorum. Akşam da işten gelince 2 saat falan anca görüyor. Gece kaldırmıyorum çünkü emmek istiyor ben mecbur kalkacağım onun da kalkmasına gerek yok diyorum. Çünkü öğlen gittiği zamanlar sabah bebekle kalkıp ben uyanana kadar bakıyor. Evde olduğu zaman da ben işlerimi yapıyorum. Oyun oynama, kitap okuma, gezdirme onda oluyor onun çalışma şeklinden dolayı bir derece daha iyiyim.Kızlar merak ediyorum, eşi 8-5,9-5 çalışanlar; gece eşiniz de uyanıyor mu sizinle? Yoksa o ise gidiyor diye uyanmıyor mu? Ben bir aydır annemdeyim, öncesinde sabah 6 gibi verirdim, 8.30 a kadar eşim bakardı ben de uyurdum. Sizinkiler nasıl ? Ya da akşam işten gelince, ben yorgunum mu diyor, yoksa bebeğe bakayım sen dinlen mi diyor ? Sizin evin dinamiği nasıl bu konuda?
Ben de böyle düşünüyorum ya eşim ikinciyi istiyor ama ben o kadar yükü kaldırabilecek gibi hissetmiyorum.Benimki çocuk olsun herşeyimiİ ona adayalım maddi manevi , daha iyi okullarda okuturuz.. 2 olurlarsa herşey bölünecek filan kafasında
Şuan kollarını nasıl kemiriyo anlatamamIs
Iste bu süreç biraz sanciliymis dış çıkana kadar böyle devam edecekmiş
Ben dış kasimasi için birsuru oyuncak aldim onun dışında herseyi ağzına sokuyor o yuzden inanırım kendi parmaklarını yiyor benim ağzıma da sokuyor sende ye diye bende immm tatlıymış diyorum hahzhshhxsŞuan kollarını nasıl kemiriyo anlatamam
Üzülüyorum biyandanda nasıl acı çekiyorlar bellikiBen dış kasimasi için birsuru oyuncak aldim onun dışında herseyi ağzına sokuyor o yuzden inanırım kendi parmaklarını yiyor benim ağzıma da sokuyor sende ye diye bende immm tatlıymış diyorum hahzhshhxs
Aşıdan sonra 1 gün ateşlendi.. üstünden 1 hafta geçti şimdi hastalandıAyy olmasın da inşallah. 4. Ay aşılarından hemen sonra mı olmuştu? Biz henüz vurulmadık bile, o da ateş yaparsa üst üste gelecek
Azıcık yemeğim uzuyor kocam diyorki keyif yapıyorsun he keyif yapıyorum ohh canıma değsinAynen. Bizim dinlenmeye hakkımız yok, oturup uzun uzun yemek yemeye çay kahve keyfi yapmaya hakkımız yok. Dışarda arkadaşlarımızla görüşmeye kafa dağıtmaya hakkımız yok. Tek bir misyonumuz var bebek bakmak, eve bakmak, yemek yapmak, çamaşır ütü bulaşık temizlik vs vs. Biz ne haldeyiz hiç haberleri yok.
Bugün isyan günümdeyim.
İLGİSİZ DUYARSIZ KOCALAR DA KAPATILSIN !!!
Hiç örtmüyorum zaten emerken de terliyorYa bı de gece emzirince annem sürekli üzerine örtü ortuyor ben onu da sevmiyorum. Alıp örtüsüz emzirip yerine koyuyorum valla
%90 ında giydirmedim. Giydirdiklerim de hep biri hatırlattı da Giydirdim.. kendim kalktığımda üşür gibi olursam ona da o zaman giydirdimHiç yapmadim, nasıl alışırsa öyle gider mantigindayim. Tabi ev soğuk olduğunu hissettiğimde bir kat daha giydirmek için bazen yelek takarım ama sabah uyanınca terlemiş de yelek giydiriyim demedim
Canım aklında kalmasın götür bence, öksürük çok olduğu için.Sizce bebemi doktora götürmeli miyim?
Burnu daha az akıyor ama kıvamlı ve sarı.. (2 gün önce su gibi sürekli akardı. Şuan daha az akıyor)
Öksürük sabah çok var gün içinde de qra ara vqr ve balgam çıkarıyor öksürünce.
Ateş 2 gün önce oldu nir daha yok
Allah aşkına biri kv'me gri göz rengi olamayacağını anlatsın.. ben ela yada yeşil olacak dedikçe gri olacak bak diyip duruyor :) sen ela diyon ama bak gri diyo hala
Öksürük ve sarı sümük … ben olsa götürürdümSizce bebemi doktora götürmeli miyim?
Burnu daha az akıyor ama kıvamlı ve sarı.. (2 gün önce su gibi sürekli akardı. Şuan daha az akıyor)
Öksürük sabah çok var gün içinde de qra ara vqr ve balgam çıkarıyor öksürünce.
Ateş 2 gün önce oldu nir daha yok