2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256

Arkadaşlar sizi görüyor ve artırıyorum. Ben de eşim gibi 8-6 çalışıyorum ancak geceleri sadece ben kalkıyorum

Benim 3/4 ay arası 600 gram almıştı bu ay daha az gibi evde tartışıyoruz da

Tüm belirtiler bizdede var ama ortada diş yok

Benim eşim 8-6 çalışıyor işten gelince ben bebeği ona verip yemek vs hazırlıyorum. Yemekten sonra alt değişimini falan eşim yapıyor. Uyutma faslı bende. Çok küçükken geceleri beraber kalkardık. Artık sadece ben kalkıyorum emzirip uyutuyorum o hiç duymuyor bile kalktığımı. Sabah o işe giderkende kızımın alt değişimi ve burun temizliğini yapıyor o kadar. Onun dışında ben bakayım sen uyu falan demedi hiç. Annelerin uyumaya hakkı yok sanırım

Aynı belirtiler bizdede var. Bizde geceleri çığlık atarak en az 4 5 kere uyanıyoruz. Salyalar çok aşırı ne ağız silme mendili nede önlükler dayanıyor. Bide ağzıyla püüüfff diye tükürmeyi öğrenmiş. Sadece o değil benimde heryerim tükürük oluyor 4. Aydan itibaren diş sürecine giriliyormuş sanırım bundan dolayı hepimizde benzer problemler var. Dişin ne zaman çıkacağı ise Allah bilir ne zaman. Kiminde hemen çıkıyormuş kiminde bu belirtiler devam edip aylarca çıkmıyormuş

Bebişinin burnu akmaya başlayan anniş vardı, bebek ne durumda acaba? İlerledi mi hastalandı mı yoksa durdu mu akıntı? Az önce benim bebişin de burnunun aktığını gördüm de hastalanıyor mu acaba diye korkmaya başladım

Sizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Ben giydiriyorum canım annem hep giydir dedi çünkü sıcacık yataktan kalkıyor irkilmesin diye sanırım. Bende yataktan kalkınca ince birşey giyiyorum çünkü üstüme bi yarım saat sonra falan çıkarıyorum. Kızımda da aynı şeyi yapıyorum 45 dk somra falan çıkarıyorum yeleğini

Benimki akıyordu 1 gece de ateşlendi hala burnu akıyor ama başka bişi yok şükür

Allah aşkına biri kv'me gri göz rengi olamayacağını anlatsın.. ben ela yada yeşil olacak dedikçe gri olacak bak diyip duruyor :) sen ela diyon ama bak gri diyo hala
Yaklaşık 4 aylık annelik tecrübeme dayanarak söylüyorum.

KAYNANALAR KAPATILSIN !!!

4 aylık tecrübe diyorum çünkü öncesinde yani bebeğim yokken en ufacık sorunum yoktu kv ile. Ne zaman çocuk oldu herşeye aşırı burnunu sokar oldu. Ben danışsam tamam fikir ver. Ama ben senden birşey talep etmeden bana akıl verme
Kızımda ilk aylarda yenidoğan aknesi olmuştu. 2 doktor gördü ikiside normal dedi. O dönem kv'ye foto atmıştım. Tepkisi şuydu:" o sivilceler ne öyle, nolmuş o çocuğa, doktora götürmedin mi, doktor nasıl normal der. Ben kaç tane çocuk büyüttüm hiçbirinde böyle bişey olmadı."

Diyecektimki cips yedirdim çocuğa ondan sivilceleri çıktı

Aa olur mu canım annelik zaten böyle bir şey bunu bilerek doğurduk biz madem uyumak isteyecektik doğurmayacaktık (!) üstelik bi tek biz değiliz ya doğuran

Aa olur mu canım annelik zaten böyle bir şey bunu bilerek doğurduk biz madem uyumak isteyecektik doğurmayacaktık (!) üstelik bi tek biz değiliz ya doğuran
Aynen. Bizim dinlenmeye hakkımız yok, oturup uzun uzun yemek yemeye çay kahve keyfi yapmaya hakkımız yok. Dışarda arkadaşlarımızla görüşmeye kafa dağıtmaya hakkımız yok. Tek bir misyonumuz var bebek bakmak, eve bakmak, yemek yapmak, çamaşır ütü bulaşık temizlik vs vs. Biz ne haldeyiz hiç haberleri yok.

Bugün isyan günümdeyim.

İLGİSİZ DUYARSIZ KOCALAR DA KAPATILSIN !!!

Kız ne ayırıyosun oğluşlarımız hariç erkekler toptan kapatılsın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…