- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Canım ben de antihistaminik kullandığimda ayy nasıl tatlı tatlı uykum gelirdi kedi gibi kıvrılırdim olduğum yere.Ayy çocuğu erken uyuyan aileler hemen kalkın çocuklarınızı öpün bu nasıl bir nimetmiş böyle.. valla kendimi uzay boşluğunda hissettim öyle bir boşluk hissi..( ama misafir olduğu için şöyle bir dinlenip keyif yapamadım ona gıcık oldum. Kocişimle film izlerdik ne güzel) minnoşumu da çok özledim yaaa.. ama ilaç yüzünden olduğu için hiç mutlu hissedemedim kendimi o ayrı
Sanırım daha çok sıkılgan gibi . Hep kucağa alıp dolanmamizi istiyor oda oda .Siz yine de bol bol tummy time yaptırın baş tutmada en büyük rol yüzüstü egzersiz.
Kas kuvvetsizligi mi yoksa sıkılganlık mi bunu iyi gözlemleyin. Buna karar verip gerekirse bir uzmana danışın
Evet valla gündüz de uyur, akşam dozunu 9 da versem sabaha kadar güzelce uyurDoğduğundan beri ilk defa 19.30da uyudu ve hala uyuyor.. kaçta uyanır acaba gece 3 te sabah oldu sanıp kalkmasın:) benim ki gece 12 de uyuduğu için alışık değilimee sabahta ver dedi.. yatın gündüz de mi hep uyuyacak?? Ayy özlerim çocuğumu ben
Tamam gezmek istiyorsa o zaman yüzü dışarıya, sırtı siz yasli şekilde gezdirin. Dikkatini çeken çevre için mecbur kaldıracak. Krizi fırsata çevirin :)Sanırım daha çok sıkılgan gibi . Hep kucağa alıp dolanmamizi istiyor oda oda .
YaaYaa komik gelecek ama burda gördüm hediye poşetini astim tepsin diye sesi hoşuna gittikçe tepinir dedim yok yapmıyor poşetin sesi hoşuna gitmedi galiba mizirdandi .korkuyor mu tembellik mi yapıyor sıkılıyor mu anlamadim .sürekli kucakta oda oda gezmek istiyor .yerde yatarken kalkmaya çalıyor parçasını tutup dogrulup oturma derdinde .yerde oyuncaklarla 10 dakika ancak oyaliyoruz .artık kollarım ağrıyor .özellikle bileklerim .ortapedi den randevu bulamadım özele gittim onada doktor ameliyata girdi dediler kaldı
Ama yazık hep mi uyuyacak çocuk. Sabah vermesem olmaz mıEvet valla gündüz de uyur, akşam dozunu 9 da versem sabaha kadar güzelce uyur
Aynı biizmkide öyle kucakta gezme olacak bebek arabasinda gezme olacak yanında onunla yatacaksın .onun dışında yaptıklarımızın hiç biri gözüne gelmiyorIyi geceler kızlar
Ya bebeğim su 4.aya girdimizden beri cok mutsuz ve memnuniyetsiz. Asla mutlu olmuyor. Sevdigi seyleri yapmaya calisiyorum ofluyor resmen,oyuncak gosteriyorum " bu ne şimdi der gibi bakıyor". Tek derdi parmak emmek ve market gezmek baska hic birseyden zevk almiyor surekli somurtup agliyor. Dönmeyi öğrendi,dönuncede sinirlenip gene agliyor. Aynada kendini goruyor agliyor. Sussun diye sekilden sekle giriyorum bana daha cok sinirleniyor, kafayi yicem. 4. Ay ataklarında memnuniyetsizlikde varmi acaba
Hayır birde 8 bucuk kilo belim kopuyor tum gün kucakta onunla.
Bugun hosuna gider diye borcama su koyup ellerini soktum oynasin diye,hosuna gider dibiydi dedim tamam oldu ama nerdee gene sinirlendi butun suyu etrafa sıcratti. O kadar sinirliki heryeri yara bere icinde yuzunun.kendine zarar veriyor artik
Benim oğlanda abidik gubidik seslerde çok güzel uyuyor beyaz gürültü açıyorum 2 saate ayarlıyorum o bitince uyanıyor mesela, sende araba yolculuğu sesi falan dinletebilirsin uyurkenKızlar, bugün 4 saat avmdeydim. Ve kızım 4 saat uyudu. Evde de böyle güzel uyuyabilecegi, bebek arabası ve AVM de olma hissini nasıl yaratabilirim.
Ya evde de misafir var kuramayacam dÜzeni biz bize olsaj ne güzel dediğin düzen kurulurdu belki benimde aklıma o geldi.Canım ben de antihistaminik kullandığimda ayy nasıl tatlı tatlı uykum gelirdi kedi gibi kıvrılırdim olduğum yere.
Bak muhtemelen yarın kızın erkek uyanicak, bu bahaneyle gece uykuya dalma sorununu cozebilrisin bence. Erken uyur erken uyanır böylece.
Bir de o güzel ozleme hissi, yan odada olduğunu bilmek, yarın uyanacagini bilmek, çok güzel( ben henüz pek yasayamadim da bugün avmde ben de özledim mesela )
Ya beyaz gürültü bize fayda etmiyor ama üstüne düşcem biraz, herkes yanılıyor olamazBenim oğlanda abidik gubidik seslerde çok güzel uyuyor beyaz gürültü açıyorum 2 saate ayarlıyorum o bitince uyanıyor mesela, sende araba yolculuğu sesi falan dinletebilirsin uyurken
Ya yok hep uyumaz ama bi sersemlik yapar maalesef, gidişata göre sadece akşam verebilirsin eğer fazla sekresyonu yoksa bu sayede uykusu da düzene girebilir bak akşam 8 gibi versen 9 a kadar uyurAma yazık hep mi uyuyacak çocuk. Sabah vermesem olmaz mı
Tam bu şekilde geziyor inan bunun dışında altarnatif arıyoruz .akşama kadar tekim ve artık yorucu oluyorTamam gezmek istiyorsa o zaman yüzü dışarıya, sırtı siz yasli şekilde gezdirin. Dikkatini çeken çevre için mecbur kaldıracak. Krizi fırsata çevirin :)
Uyumadan önce aç yani uyutmaya çalışırken ben bile mayışıyorumYa beyaz gürültü bize fayda etmiyor ama üstüne düşcem biraz, herkes yanılıyor olamaz
Ben hep süpürge sesi dinletiyorum şuan uyuyor ve o açık yineYa beyaz gürültü bize fayda etmiyor ama üstüne düşcem biraz, herkes yanılıyor olamaz
Bazıları uzun dökülenlerin yeri boş.. bazı yerlerde yeni çıkan minikler de var. Genel olarak önler döküldü ve arkada yatağa denk gelen yerler..Kızlar benim tatlı su kelebeğimin saçları çok seyrek. Seyrek olan saçları uzuyor güzelce ama boş yerlerin yerine saç çıkmıyor.
Hepinizin mi saçlar sırma, yok mu bizim gibi olan
Bakim olmazsa yarın öyle yapayım bugün erken vermişim ben ne bileyim uyutacağınıYa yok hep uyumaz ama bi sersemlik yapar maalesef, gidişata göre sadece akşam verebilirsin eğer fazla sekresyonu yoksa bu sayede uykusu da düzene girebilir bak akşam 8 gibi versen 9 a kadar uyur
Uyumadan önce aç yani uyutmaya çalışırken ben bile mayışıyorumbenimki çok seviyor onsuz derin uyumuyor beyaz gürültü açıkken hem uzun hemde derin uyuyor
Tamam deniycem, süpürge sesi ve cafe sesi dinletiyim yarın bi deniyimBen hep süpürge sesi dinletiyorum şuan uyuyor ve o açık yineyarım saat sonra iyice dalınca kapatıyorum
Ortapediye gidemeyince dahiliyeye gittim vücut ağrılarım var dedim .Yaakarpal tünel sendromu olabilir annelerde görülüyor bebek taşımaktan;( benimki de pek sevmiyor onu ayaklarıyla ilgisini çekmiyor hala nedense biraz vurup bırakıyor
Üzgünüm ama sana kötü haberim: Artık yavaştan beyaz gürültüyü bırakmaya çalışmam lazım :) uzmanlar öyle diyoreeUyumadan önce aç yani uyutmaya çalışırken ben bile mayışıyorumbenimki çok seviyor onsuz derin uyumuyor beyaz gürültü açıkken hem uzun hemde derin uyuyor