2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bebek çok huysuz olduğunda, emzirip yatirmayla uyumuyorsa yardım için uyanır mı peki

Az değil canım 500 gr üstü gayet iyi diye biliyorum o ayda. Bizimki 750 gr almıştı.
Benim eşim bir hafta 8-6 çalışıyor. 10 gün de bir dolu bir boş şeklinde çalışıyır. 8-6 çalıştığı zaman sabah 1 saat işe gitmeden bakıyor ben uyuyorum. Akşam da işten gelince 2 saat falan anca görüyor. Gece kaldırmıyorum çünkü emmek istiyor ben mecbur kalkacağım onun da kalkmasına gerek yok diyorum. Çünkü öğlen gittiği zamanlar sabah bebekle kalkıp ben uyanana kadar bakıyor. Evde olduğu zaman da ben işlerimi yapıyorum. Oyun oynama, kitap okuma, gezdirme onda oluyor onun çalışma şeklinden dolayı bir derece daha iyiyim.
Benimki çocuk olsun herşeyimiİ ona adayalım maddi manevi , daha iyi okullarda okuturuz.. 2 olurlarsa herşey bölünecek filan kafasında
Ben de böyle düşünüyorum ya eşim ikinciyi istiyor ama ben o kadar yükü kaldırabilecek gibi hissetmiyorum.

Üzülüyorum biyandanda nasıl acı çekiyorlar belliki

Azıcık yemeğim uzuyor kocam diyorki keyif yapıyorsun he keyif yapıyorum ohh canıma değsin

Hiç yapmadim, nasıl alışırsa öyle gider mantigindayim. Tabi ev soğuk olduğunu hissettiğimde bir kat daha giydirmek için bazen yelek takarım ama sabah uyanınca terlemiş de yelek giydiriyim demedim
%90 ında giydirmedim. Giydirdiklerim de hep biri hatırlattı da Giydirdim.. kendim kalktığımda üşür gibi olursam ona da o zaman giydirdim

Sizce bebemi doktora götürmeli miyim?

Burnu daha az akıyor ama kıvamlı ve sarı.. (2 gün önce su gibi sürekli akardı. Şuan daha az akıyor)

Öksürük sabah çok var gün içinde de qra ara vqr ve balgam çıkarıyor öksürünce.

Ateş 2 gün önce oldu nir daha yok

Kızlar anneanne / babanne evine mama sandalyesi aldiniz mi? 300-400 liraya mama sandalyesi alıp koysam mi diyorum?

Canım aklında kalmasın götür bence, öksürük çok olduğu için.
Çok geçmiş olsun

Öksürük ve sarı sümük … ben olsa götürürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…