2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
750 gram aldı canım. Ama normal bu aydan itibaren zaten 350 -750 gram arası almaları

Kizlar yardım! Diş çıkarma belirtileri nelerdir bizim kız iki gündür durmadan ağlıyor huysuz alnı hafif sıcak ateşli diyemem damaklari kabarık gunde 10 kez kıyafet değiştiriyorum şaşmaz salya akıyor eli surekli ağızda geceleri artık 4 de uyanıyor ve uyumak istemiyorum kucakta gezecekmis sabah 6 ya kadar evde deli gibi geziyoruz en son uykuya daldığımda kocamın hala adım seslerini duyar gibi oluyordum evin içinde yürüyormuş gibi valla fenalardayız Diş mıdır bu

Benim 750 filan aldı canım 1 aydan biraz uzundu hemde doktor normal dedi..

Valla bilemiyoruz altan :) hepimizde aynı durumlar var genel olara.. ama kabarıklık ve beyazlık yok bizde hala yani daha var demek ki.. bu diş ne zaman çıkar belirtiler ne kadar sürer bilinmiyordw herkeste farklı

Valla bilemiyoruz altan :) hepimizde aynı durumlar var genel olara.. ama kabarıklık ve beyazlık yok bizde hala yani daha var demek ki.. bu diş ne zaman çıkar belirtiler ne kadar sürer bilinmiyordw herkeste farklı
Evet o biraz genetikmis ne zaman çıkacağı bu süreç uzun sürüyormuş sanirim

Dış olduğunu dusunuyorum, alnı sıcak ve diş etleri kabarjk dediğin için. Yoksa diğer her şey cogumuzda mevcut

Benim dop dolu bez 6 yapmaz da ona takıldım ben de.. bazen azıcık oluyor
Ya bizimde her bez dolu dolu olmuyor kaka yaparsa 6 oluyor yapmadığı zaman 4 5 bez oda hepsi tam dolu değil, zaten goon kullanıyoruz bayağı da kalın bi bez onun tam dolması için uzun süre kalması lazım

Canım herkes 500 ila 750 arası aldı hemen hemen sadece Melike’nin kızı 900 gr almıştı, bizde mama destekli gittiğimiz için 900 gr aldık ama mama vermesem bizimde 500 gr bandında olurdu yani normal kilosu dr lar normal kabul ediyor eskiis gibi kilo almayacklar

Benim annemde öyle rahatki tabi 6 çocuk doğurmuş kadın, Alparslan emmiyor zorlama diyor uyumuyor aman uykusu yok uyumasın diyo ateşi çıkıyor üstünü örtmeye çalışıyor üşüyor bu çocuk diyor ahjajak annemin bu rahatlığı beni benden alıyordu

Sorma ya düzelir düzelir diye diye yaşı gekcek galiba
Banada arkadaşım 6.ayı bi gör diyip duruyo merakla bekliyorum
Geçen ay gündüz az da yatsa bi düzen vardı akşam 9 gbi uyurdu şmdi oda yok 1.5 saattir gece uykusuna daldırmaya çalışıyorum gözler hep kapalı ama dalmıyo ağlıyo

Bu arada ben artık yazamıyorum telefonu dahi elime alamıyorum kizlar çünkü tekim bilgeye tüm gün ben bakıyorum acayip kucakci oldu eşim alıştırdı öyle uyumak istiyor kollarım belim kopmuş durumda ilk 40 gun 2. Bebeği de 4 yaşına gelince yaparim diyodum ama ben jubilemi yaptım 1 den fazla çocuk yapanlara acayip saygılıyım ben yapamam valla onlara helal olsun ben pes ettim benim bu süreçleri baştan sar yaşayamam 5 yıl yaşlandım yeminle

Canım seninki alnını okşayarak uyuyordu biraz biraz, kucağa alıştırma işini nerden çıkardı eşin her şey mislenmişken ya Ben de hemen yaparım ikinciyi birlikte buyusunler diyordum, az önce ablamlar ile muhabbet ederken bir tane de yeter ya Allah ona can sagligi versin olmayanlara da nasip etsin dedim ve konu kapandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…