750 gram aldı canım. Ama normal bu aydan itibaren zaten 350 -750 gram arası almalarıKızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım
NewMamaa septembrmom dikloron hiskolikk @Sonbahardagel @Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler
Benim 750 filan aldı canım 1 aydan biraz uzundu hemde doktor normal dedi..Kızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım
NewMamaa septembrmom dikloron hiskolikk @Sonbahardagel @Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler
Valla bilemiyoruz altan :) hepimizde aynı durumlar var genel olara.. ama kabarıklık ve beyazlık yok bizde halaKizlar yardım! Diş çıkarma belirtileri nelerdir bizim kız iki gündür durmadan ağlıyor huysuz alnı hafif sıcak ateşli diyemem damaklari kabarık gunde 10 kez kıyafet değiştiriyorum şaşmaz salya akıyor eli surekli ağızda geceleri artık 4 de uyanıyor ve uyumak istemiyorum kucakta gezecekmis sabah 6 ya kadar evde deli gibi geziyoruz en son uykuya daldığımda kocamın hala adım seslerini duyar gibi oluyordum evin içinde yürüyormuş gibi valla fenalardayız Diş mıdır bu
Yok bebek size gelmeyecek , babayı çağıracakBiz iki gündür deniyoruz genelde bana geliyor ama henüz babasına gitmiyor
Evet o biraz genetikmis ne zaman çıkacağıValla bilemiyoruz altan :) hepimizde aynı durumlar var genel olara.. ama kabarıklık ve beyazlık yok bizde halayani daha var demek ki.. bu diş ne zaman çıkar belirtiler ne kadar sürer bilinmiyordw herkeste farklı
Dış olduğunu dusunuyorum, alnı sıcak ve diş etleri kabarjk dediğin için. Yoksa diğer her şey cogumuzda mevcutKizlar yardım! Diş çıkarma belirtileri nelerdir bizim kız iki gündür durmadan ağlıyor huysuz alnı hafif sıcak ateşli diyemem damaklari kabarık gunde 10 kez kıyafet değiştiriyorum şaşmaz salya akıyor eli surekli ağızda geceleri artık 4 de uyanıyor ve uyumak istemiyorum kucakta gezecekmis sabah 6 ya kadar evde deli gibi geziyoruz en son uykuya daldığımda kocamın hala adım seslerini duyar gibi oluyordum evin içinde yürüyormuş gibi valla fenalardayız Diş mıdır bu
Ya bizimde her bez dolu dolu olmuyor kaka yaparsa 6 oluyor yapmadığı zaman 4 5 bez oda hepsi tam dolu değil, zaten goon kullanıyoruz bayağı da kalın bi bez onun tam dolması için uzun süre kalması lazımBenim dop dolu bez 6 yapmaz da ona takıldım ben de.. bazen azıcık oluyor
Canım herkes 500 ila 750 arası aldı hemen hemen sadece Melike’nin kızı 900 gr almıştı, bizde mama destekli gittiğimiz için 900 gr aldık ama mama vermesem bizimde 500 gr bandında olurdu yani normal kilosu dr lar normal kabul ediyor eskiis gibi kilo almayacklarKızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım
Benim annemde öyle rahatki tabi 6 çocuk doğurmuş kadın, Alparslan emmiyor zorlama diyor uyumuyor aman uykusu yok uyumasın diyo ateşi çıkıyor üstünü örtmeye çalışıyor üşüyor bu çocuk diyor ahjajak annemin bu rahatlığı beni benden alıyorduAnacim önce 40 i çıksın akillanir dedi, akillanmadi benim cadı. Sonra 3 ayı dolsun her şey yoluna girecek dedi, yolunda olan şeyler de yoldan çıktı, şimdi 6. Ay bı gelsin rahata erersin diyor, aman sus sus diyorum. Annem böyle dedikçe her şey daha bir sarpa sarıyor, 6. Ayı düşünemiyorum
Bende çıldırıyorum hepimizde var bu durum bütün 4 aylık bebelerde, meraklı melahatlarBizde de meme reddi var gündüzleri. Resmen emmek istemiyor hemen dikkati dağılıyor
İlk ay kızım 1800 gram almıştı ben şokKızlar yanlış hatırlamıyorsam Osman hoca da ilk bir iki ay kilo alımı önemli çünkü hayatı organlarin gelişmesi için kilo önemli, sonraki aylar aynı şekilde önem arz etmiyor demişti.
Ahaha benimki de tam 1600 Gr almıştı.İlk ay kızım 1800 gram almıştı ben şok
Onu ilk defa burda duydum benYok bebek size gelmeyecek , babayı çağıracakeliyle gel gel yapçak aç kapa aç kpa :)
Ben gel gel diyince kızım elleriyle atılıyor ya bir tek bana yapıyor bunu babaya da yapmıyor çok hoşuma gidiyorOnu ilk defa burda duydum beno yüzden olayı yanlış anladım .
Biz şuan gel demeyi öğretiyoruz kucaktan kucağa
Anacim önce 40 i çıksın akillanir dedi, akillanmadi benim cadı. Sonra 3 ayı dolsun her şey yoluna girecek dedi, yolunda olan şeyler de yoldan çıktı, şimdi 6. Ay bı gelsin rahata erersin diyor, aman sus sus diyorum. Annem böyle dedikçe her şey daha bir sarpa sarıyor, 6. Ayı düşünemiyorum
Bende istemiyorum, regl migreni var bende hic cekememRegl olmak istemeyen tek kişim benim galibaumarım 2 yıl olmam
Canım seninki alnını okşayarak uyuyordu biraz biraz, kucağa alıştırma işini nerden çıkardı eşin her şey mislenmişken yaBu arada ben artık yazamıyorum telefonu dahi elime alamıyorum kizlar çünkü tekim bilgeye tüm gün ben bakıyorum acayip kucakci oldu eşim alıştırdı öyle uyumak istiyor kollarım belim kopmuş durumda ilk 40 gun 2. Bebeği de 4 yaşına gelince yaparim diyodum ama ben jubilemi yaptım 1 den fazla çocuk yapanlara acayip saygılıyım ben yapamam valla onlara helal olsun ben pes ettim benim bu süreçleri baştan sar yaşayamam 5 yıl yaşlandım yeminle