2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merak ediyorum, eşi 8-5,9-5 çalışanlar; gece eşiniz de uyanıyor mu sizinle? Yoksa o ise gidiyor diye uyanmıyor mu? Ben bir aydır annemdeyim, öncesinde sabah 6 gibi verirdim, 8.30 a kadar eşim bakardı ben de uyurdum. Sizinkiler nasıl ? Ya da akşam işten gelince, ben yorgunum mu diyor, yoksa bebeğe bakayım sen dinlen mi diyor ? Sizin evin dinamiği nasıl bu konuda?

Ayy bu 6. Ayı bekle diyen arkadaşının bebisi kaç yaşında?
Ben de heyecan yaptım bak şimdi

ayy yarama tuz bastınız eşim eve gelince bayagi ilgilidir okula giden cocuğumla da gzl ilgilenir derslerini yaptirir ama gel görki gece ayrı yatıyoruz sabah 5bucukta uyanip 6bucukta çıkıyor uykusu cok hafif ve uyandi mi bidaha uyuyamiyor bizim bebekde saat başı uyaniyor ne zmaana kadar ayri yatacaz bilmiyorum ben kızsam da yok yani gelmiyor odaya uyuyamiyorum diyor

En azından akşam gelince ilgili ve açığı kapatıyor, sabah da ise çok erken gidiyor mu desem
Yoksa
Annelik 24 saat mesai, gece de iş bölümü yapilmali mi desem
Gerçekten ikilemde kaldım...

Gece uykusuna eşim yatırsın bilge ona alışsın dedim benim eşim kucağına alıp şarkı söyleyerek uyutmaya başladı bende ses etmiyodum aralarındaki iliskiye karışmayayim diye ama artık gündüz uykularında da istemeye başladı bir ağlıyor kucağa alınmayinca eller havada beni al diyor katılıyor almayınca sonra pes edip evde kucakta oda oda geziyoruz yatar pozisyonda valla o alnını pit pit sevip unuttuğum zamanlar geride kaldı bizim kızı istemediği bisey olduğunda yaptırana kadar ağlamaya başladı Allah isteyene versin kızıma can sağlığı valla zor eşim isteyken ben baya kulaklarini cinlatiyorum gecen ben hasta oldum 39 derece ateşle evde kucakta çocuk uyutmaya çalışırken en son düşüp bayilacaktim esimi aradim isten izin alıp geldi çocuğa bakti gercekten bu günler geçecek mi ümitle bekliyorum

Gece hiç uyandirmam onu onun mesaisi isten gelip uyku saati gelene kadar çocukla ilgilenmek onun dışında uyanmaz he söyle olur baktim emzirdim uyumadı ağlıyor kucak istiyor onu uyandırıyorum cunku buna o alistirdi

Ah ya kıyamam, şuan gözlemlediğim Eylül anneleri bitik durumda. Ben bir aydır annemdeyim, artık ikimiz yetemiyoruz 3. Kişiyi arıyoruz yardıma Ya buyudukce daha zor oluyor diyorlar ama ben daha iyi olacağına inanmak istiyorum

9-5 çalışıyor eşim ve geceleri uyuyor tek bir gece bi kaldırmadım çünkü benim baş edemediğimle o asla baş edemiyor bi de bana şey demez mi keşke memem olsaydı da verseydim oğlum ağlamazdın bu kadar işten gelince bebeğe bakar ben yemek yapardım ama artık oda yok oğluş izin verdiğince yapıyorım yemeği , tüm gün ben bakmış oluyorum şimdi düşündüm de o arada gelip sevip gidiyor, ohh ne ala ya benim eşimin ikinciyi hemen istemesinin sebebi belli oldu

Ahaha ya bu erkekler neden böyle
Benimkine kalsa 4 çocuk istiyor özgüvene bak, gözümde o ışığı görüyor demek ki
Benimki de akşam işten gelince ben bakayım sen uyu der, ama öyle olmuyor ki. Yani biri hadi uyu diyince uyuyamıyorum.
Ben günün her saatinde bende olmasını kabullenemem, bir eve döneyim, bebekle dışarı çıkın bebek arabasiyla gezinin diyeceğim artık ben de evde 1 saatte olsa dinleneyim

Eşim nöbete gidecekse birlikte yatmıyoruz evde olduğu zamanlar yatıyoruz gece kalktığını bile duymuyor ben emzirip uyutuyorum. Bebeğin bakımıyla ilgili hiç bir sorumluluğu yok sadece seviyor ama ev işlerinde yardımcı çok. Onun dışında ayda bir ailemin yanına gidiyorum onlar bakarken dinleniyorum iki gün. Bir haftasonu da onlar geliyor yine ben tatil modunda oluyorum. Ama uykumu alıyorum ben yani.

ben de asla yapmam diyordum ama kızıma kıyamıyorum nasip olursa eşimle anlaştık bakıcı şartı ile ve çalışmamayla kabul ettim bir iki sene sonra inşallah ikinci de böyle uslu olur da pişman olmam

Ya kardeşimden biliyorum nöbet zorluğunu o yüzden bişi diyemiyorum, henüz uzmanlığı almamış doktor anne babalara her konuda müsama gösterilmeli

Benimli öyle çalışıyor. Gelince gece bebek uyuyana kadar dönüşümlü bakarız ben biraz çay filan içerim o severken. Ama tabi mükemmel bir dinlenme olmuyor. Yemektir filan beraber ya o ya ben yemeğe göre yapıyoruz işleri.. bebeği uyutma işi ben de geç yattığı için bebek hep beraber yatmış oluyruz ben uyuturken eşim yanda uyuyor.. gece de ben kalkar emzirir yatırırım o hiç kalkmaz.. yani kalkmasına gerekte yok. Olsa belki kalkardı. 40ına kadar ara ara o baktı ben uyudum bazen çünkğ

Ya bizimde her bez dolu dolu olmuyor kaka yaparsa 6 oluyor yapmadığı zaman 4 5 bez oda hepsi tam dolu değil, zaten goon kullanıyoruz bayağı da kalın bi bez onun tam dolması için uzun süre kalması lazım
Goon'dan mı diyorsun ya Bizimkinin de önceden daha sık dolardı şuan az.. hem kaka azaldı o ayrı ama çişte azaldı gibi hissediyordum.. bir türlü o renk tam full dönmüyor. Zaten gıcık oluyorum tam belli değil renk farkı primanın ne güzel sarı maviydi

Hemen hemen aynıyız. Gece sabaha karşı artık kızım uyumayinca ona paslıyordum ben, ama Ankara'da gece 1 gibi uyuyup sabah 9-10 gibi uyandığı için o da yalan oldu :)
40 ina kadar bebeğin alt silme pamugunu ıslatır bana verir ben de altını silerdim, öyle güzel bir iş bölümümüz vardı

Aynen öyle mesela goon 3 numaradan önce prima 2 no kullanıyordum ki prima da ince bi bez değil ama arkaya kadar mavi oluyordu bunda oluyor mu olmuyor mu belli değil bu özelliği çok saçma benzer renkler seçmişler o yüzden ayırt edilmiyor, ya çişleri de azaldı ya da goon da çok fazla fil var

ben de asla yapmam diyordum ama kızıma kıyamıyorum nasip olursa eşimle anlaştık bakıcı şartı ile ve çalışmamayla kabul ettim bir iki sene sonra inşallah ikinci de böyle uslu olur da pişman olmam
Bende kıyamıyorum tek çocuk kalmasına ya benimde tek şartım memlekete dönünce yapmak oda 3 yıl sonra 2 çocukla gurbet elde yapamam ne ben ne de eşim bakıcıya da güvenmiyoruz geçen sey dedim annelerimzle iyi geçinelim

Ben çalışmayacağım evde olacağım yani normalde ben de bırakamam bakıcıya. Anneler bakabilse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…