- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
Benim eşim ilkini de istemiyordu ama çok şükür şimdi çok düşkün galiba sandığı kadar da zor çıkmadıBenimki 2.çocuğu istemiyor o yüzden hiç bir şart koyamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim ilkini de istemiyordu ama çok şükür şimdi çok düşkün galiba sandığı kadar da zor çıkmadıBenimki 2.çocuğu istemiyor o yüzden hiç bir şart koyamıyorum.
Kızlar merak ediyorum, eşi 8-5,9-5 çalışanlar; gece eşiniz de uyanıyor mu sizinle? Yoksa o ise gidiyor diye uyanmıyor mu? Ben bir aydır annemdeyim, öncesinde sabah 6 gibi verirdim, 8.30 a kadar eşim bakardı ben de uyurdum. Sizinkiler nasıl ? Ya da akşam işten gelince, ben yorgunum mu diyor, yoksa bebeğe bakayım sen dinlen mi diyor ? Sizin evin dinamiği nasıl bu konuda?
Arkadaşlar sizi görüyor ve artırıyorum. Ben de eşim gibi 8-6 çalışıyorum ancak geceleri sadece ben kalkıyorum9-5 çalışıyor eşim ve geceleri uyuyor tek bir gece bi kaldırmadım çünkü benim baş edemediğimle o asla baş edemiyor bi de bana şey demez mi keşke memem olsaydı da verseydim oğlum ağlamazdın bu kadar işten gelince bebeğe bakar ben yemek yapardım ama artık oda yok oğluş izin verdiğince yapıyorım yemeği , tüm gün ben bakmış oluyorum şimdi düşündüm de o arada gelip sevip gidiyor, ohh ne ala ya benim eşimin ikinciyi hemen istemesinin sebebi belli oldu
Benim 3/4 ay arası 600 gram almıştı bu ay daha az gibi evde tartışıyoruz daKızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım
NewMamaa @septembrmom dikloron @hiskolikk Sonbahardagel Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler
Tüm belirtiler bizdede var ama ortada diş yokKizlar yardım! Diş çıkarma belirtileri nelerdir bizim kız iki gündür durmadan ağlıyor huysuz alnı hafif sıcak ateşli diyemem damaklari kabarık gunde 10 kez kıyafet değiştiriyorum şaşmaz salya akıyor eli surekli ağızda geceleri artık 4 de uyanıyor ve uyumak istemiyorum kucakta gezecekmis sabah 6 ya kadar evde deli gibi geziyoruz en son uykuya daldığımda kocamın hala adım seslerini duyar gibi oluyordum evin içinde yürüyormuş gibi valla fenalardayız Diş mıdır bu
Benimki çocuk olsun herşeyimiİ ona adayalım maddi manevi , daha iyi okullarda okuturuz.. 2 olurlarsa herşey bölünecek filan kafasındaBenim eşim ilkini de istemiyordu ama çok şükür şimdi çok düşkün galiba sandığı kadar da zor çıkmadı
Ben giydiriyorum çünkü benimki gece uyurken terliyor. Gündüz uykusuysa da ısı dengelenene kadar ince bi şeyler atıyorum yine üstüne.Sizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Benim eşim 8-6 çalışıyor işten gelince ben bebeği ona verip yemek vs hazırlıyorum. Yemekten sonra alt değişimini falan eşim yapıyor. Uyutma faslı bende. Çok küçükken geceleri beraber kalkardık. Artık sadece ben kalkıyorum emzirip uyutuyorum o hiç duymuyor bile kalktığımı. Sabah o işe giderkende kızımın alt değişimi ve burun temizliğini yapıyor o kadar. Onun dışında ben bakayım sen uyu falan demedi hiç. Annelerin uyumaya hakkı yok sanırımKızlar merak ediyorum, eşi 8-5,9-5 çalışanlar; gece eşiniz de uyanıyor mu sizinle? Yoksa o ise gidiyor diye uyanmıyor mu? Ben bir aydır annemdeyim, öncesinde sabah 6 gibi verirdim, 8.30 a kadar eşim bakardı ben de uyurdum. Sizinkiler nasıl ? Ya da akşam işten gelince, ben yorgunum mu diyor, yoksa bebeğe bakayım sen dinlen mi diyor ? Sizin evin dinamiği nasıl bu konuda?
Ayy bu 6. Ayı bekle diyen arkadaşının bebisi kaç yaşında?
Ben de heyecan yaptım bak şimdi
Aynı belirtiler bizdede var. Bizde geceleri çığlık atarak en az 4 5 kere uyanıyoruz. Salyalar çok aşırı ne ağız silme mendili nede önlükler dayanıyor. Bide ağzıyla püüüfff diye tükürmeyi öğrenmiş. Sadece o değil benimde heryerim tükürük oluyor 4. Aydan itibaren diş sürecine giriliyormuş sanırım bundan dolayı hepimizde benzer problemler var. Dişin ne zaman çıkacağı ise Allah bilir ne zaman. Kiminde hemen çıkıyormuş kiminde bu belirtiler devam edip aylarca çıkmıyormuşKizlar yardım! Diş çıkarma belirtileri nelerdir bizim kız iki gündür durmadan ağlıyor huysuz alnı hafif sıcak ateşli diyemem damaklari kabarık gunde 10 kez kıyafet değiştiriyorum şaşmaz salya akıyor eli surekli ağızda geceleri artık 4 de uyanıyor ve uyumak istemiyorum kucakta gezecekmis sabah 6 ya kadar evde deli gibi geziyoruz en son uykuya daldığımda kocamın hala adım seslerini duyar gibi oluyordum evin içinde yürüyormuş gibi valla fenalardayız Diş mıdır bu
Ben giydiriyorum canım annem hep giydir dedi çünkü sıcacık yataktan kalkıyor irkilmesin diye sanırım. Bende yataktan kalkınca ince birşey giyiyorum çünkü üstüme bi yarım saat sonra falan çıkarıyorum. Kızımda da aynı şeyi yapıyorum 45 dk somra falan çıkarıyorum yeleğiniSizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Benimki akıyordu 1 gece de ateşlendi hala burnu akıyor ama başka bişi yok şükürBebişinin burnu akmaya başlayan anniş vardı, bebek ne durumda acaba? İlerledi mi hastalandı mı yoksa durdu mu akıntı? Az önce benim bebişin de burnunun aktığını gördüm de hastalanıyor mu acaba diye korkmaya başladım
Ayy olmasın da inşallah. 4. Ay aşılarından hemen sonra mı olmuştu? Biz henüz vurulmadık bile, o da ateş yaparsa üst üste gelecekBenimki akıyordu 1 gece de ateşlendi hala burnu akıyor ama başka bişi yok şükür
Yaklaşık 4 aylık annelik tecrübeme dayanarak söylüyorum.Allah aşkına biri kv'me gri göz rengi olamayacağını anlatsın.. ben ela yada yeşil olacak dedikçe gri olacak bak diyip duruyor :) sen ela diyon ama bak gri diyo hala
EvetSizlere soru bebek uykudan kalkınca yelek giydirmeli miyiz?
Aa olur mu canım annelik zaten böyle bir şey bunu bilerek doğurduk biz madem uyumak isteyecektik doğurmayacaktık (!) üstelik bi tek biz değiliz ya doğuranBenim eşim 8-6 çalışıyor işten gelince ben bebeği ona verip yemek vs hazırlıyorum. Yemekten sonra alt değişimini falan eşim yapıyor. Uyutma faslı bende. Çok küçükken geceleri beraber kalkardık. Artık sadece ben kalkıyorum emzirip uyutuyorum o hiç duymuyor bile kalktığımı. Sabah o işe giderkende kızımın alt değişimi ve burun temizliğini yapıyor o kadar. Onun dışında ben bakayım sen uyu falan demedi hiç. Annelerin uyumaya hakkı yok sanırım
Aynen. Bizim dinlenmeye hakkımız yok, oturup uzun uzun yemek yemeye çay kahve keyfi yapmaya hakkımız yok. Dışarda arkadaşlarımızla görüşmeye kafa dağıtmaya hakkımız yok. Tek bir misyonumuz var bebek bakmak, eve bakmak, yemek yapmak, çamaşır ütü bulaşık temizlik vs vs. Biz ne haldeyiz hiç haberleri yok.Aa olur mu canım annelik zaten böyle bir şey bunu bilerek doğurduk biz madem uyumak isteyecektik doğurmayacaktık (!) üstelik bi tek biz değiliz ya doğuran
Kız ne ayırıyosun oğluşlarımız hariç erkekler toptan kapatılsın işteAynen. Bizim dinlenmeye hakkımız yok, oturup uzun uzun yemek yemeye çay kahve keyfi yapmaya hakkımız yok. Dışarda arkadaşlarımızla görüşmeye kafa dağıtmaya hakkımız yok. Tek bir misyonumuz var bebek bakmak, eve bakmak, yemek yapmak, çamaşır ütü bulaşık temizlik vs vs. Biz ne haldeyiz hiç haberleri yok.
Bugün isyan günümdeyim.
İLGİSİZ DUYARSIZ KOCALAR DA KAPATILSIN !!!