- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Bende 4 aylık bebek var şişlikte neymişAyy bende istemiyorum aslında ya feci sancılarım oluyor yatak döşek yatarım 3 gün ama bi şişlik var karnımda kilodan da olabilir de 1 hafta akşam yemeğinden sonra bişey yemedim gene inmedi
Ahahahah Bence annesi dolduruşa getirmezse çocuk babasına evde ister yaBen bikaç denedim izledi ama yapmadı ben de napıyorum ay ben diye bıraktım tekrar deneyeyim o zaman
Şarkısını ilk defa duydum, bence bu yapıp yapmama işi bebeğin babasını evde isteyip istemediğine göre değişir istemiyorsa niye gel desin
Bez konusu da valla saymıyorum ben artık dolduysa değiştiriyorum
Ahahah benim ki de onu yapmaya çalışıyor elşni uzatıyor sürekliCanım Bende şimdi denedim yaparken elimi aldı ve yedi. Biz sıfır çektik yanii
Benim dop dolu bez 6 yapmaz da ona takıldım ben de.. bazen azıcık oluyorNewMamaa çişli bez konusunu ben de merak ediyorum. Günde 6-8 kez çiş yapması mi, yoksa günde 6-8 kez dolu bez mi. Dolu bez dediğimiz şey o beze en az 3-4 çiş yapmasi bu da günde 20 kez çiş yapmasına falan tekabül ediyor çünkü.
Ben yine de dopdolu bezi sayiyorum o da 5-6 oluyor.
4 aylıkken gittim bı kaç gün önce 66 cm çıktı canımKızlar son kontrole gidenler bebelerin net boyunu bilen var mı benim bebe bana çok kısa Gibi geliyor
Bodur muyuz yoksa normal miyiz merak ettim
NewMamaa Melikeben Sonbahardagel dikloron @dd
Bir haftadır gece meme reddi yaşıyoruz ve ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığaYa bebiş emerken de ağlıyor birden noldu bu çocuğa yaa dün gece de uykuda ağladıdiş mi acaba ( hasta gibiydi ya bugün daha iyi dün kadar akmıyor
Biz iki gündür deniyoruz genelde bana geliyor ama henüz babasına gitmiyorGel babası yapıyor mu bebişler kızlar.. ben daha erken sanıp öğretmeye çalışmamıştım da meğerse artık öğrenebilirmiş. 2 3 gündür ben yaptım bir kaç kez izliyor elimi ama yapmadı henüzgeç mi erken mi bilmiyorum da siz öğrettiniz mi septembrmom @esdia ve herkes:)
Bende bugün gördüm atacaktım buraya hatta benin kerata bugün huysuz olduğu için teli zor alıyorum elime
Not alınsın kızlar
Anacim önce 40 i çıksın akillanir dedi, akillanmadi benim cadı. Sonra 3 ayı dolsun her şey yoluna girecek dedi, yolunda olan şeyler de yoldan çıktı, şimdi 6. Ay bı gelsin rahata erersin diyor, aman sus sus diyorum. Annem böyle dedikçe her şey daha bir sarpa sarıyor, 6. Ayı düşünemiyorumBu aralar hepimizde sıkıntılar varya inş şu süreç güzelce biter uykular normale döner6.ayda düzelirmi bişeyler acaba
Canım benimki 570 gram mi ne almıştı, çünkü o dönem gündüzleri memede savaş vardı.Kızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım
NewMamaa septembrmom dikloron hiskolikk Sonbahardagel Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler
Bizde de meme reddi var gündüzleri. Resmen emmek istemiyor hemen dikkati dağılıyorCanım benimki 570 gram mi ne almıştı, çünkü o dönem gündüzleri memede savaş vardı.
6780 di, 7350 olmuştu.
Benimki sonradan geçti canım şimdi de tam tersi memeyle yaşıyor, inşallah sizinki de hemen düzelirBizde de meme reddi var gündüzleri. Resmen emmek istemiyor hemen dikkati dağılıyor
İnşallahBenimki sonradan geçti canım şimdi de tam tersi memeyle yaşıyor, inşallah sizinki de hemen düzelir
Kilosu iyi olduğu için hiç takılma, hatta meme istemiyorsa zorlama, mama da verme sakın dedi. Kötü hiç bir yorum yapmadı canımİnşallah
Doktorunuz 570gram için ne yorum yapmıştı az mı demişti?
Nazenin hep fazla aldığı için ben kilo işini hiç takmadım aşı kartı annemlerde orda yazıyor izmire gidince bakarım. Ama artık öyle her ay 1 2 kilo almıyor büyüdükçe azalıyor aldığı kiloKızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım
NewMamaa septembrmom dikloron hiskolikk Sonbahardagel Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler
Bu arada tam senin günlerinde iken olmuştu meme reddi, bir iki haftaya tekrar düşer memeyeBizde de meme reddi var gündüzleri. Resmen emmek istemiyor hemen dikkati dağılıyor