Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde aynı ya ahahahshshAhahah o şansa götürmüştür ya Alo demek için götürmemiştir bence Benimki şu an aynı senin dediğin gibi ne versek ağzına götürüyor geçen yerde dururken terliğimi görmüş az kalsın Onu da yiyecekti
Bence güzel bir gelişim basamağı bir şey deyince o eylemi yapması. Öğrenip yapıyor şansa yapmıyor sonuçta :) tabiki jer çocuk farklı ama yapabileceği şeyleri sırayle öğretmek lazım yoksa bebiş nerden bilsin :)Yani uyuyor şimdi uyanınca deneyeyim . Her çocuk farklı bence üstüne düşünce daha da çok yapmaz hem bu bi gelişim basamağı mı bilmiyorum bence önemsenecek bir şey değil.
Ahahah kalıp o ya sen istersen dayısı de genelde anneler öğretiyor ve babalar işte oluyor ya o nedenle sınırım.. Uzun bir şarkısı da var..Ne münasebet ya gel annesi diyerek akşam deneyeceğim bunu
Ay ikinciyi geç olursanız benim gibi manyak olup yüz tane test yapmayın düzensiz olabiliyormuş ben de ikinci reglimi oldum dün 11 gün gecikmeli olarakKızlar 144 günün sonunda Regl oldum bugün
25.8Doğum tarihi kaç canım
Benim de adetim ilk defa düzensiz olunca test yaptım korka korkaAy ikinciyi geç olursanız benim gibi manyak olup yüz tane test yapmayın düzensiz olabiliyormuş ben de ikinci reglimi oldum dün 11 gün gecikmeli olarak
Regl olmak istemeyen tek kişim benim galiba umarım 2 yıl olmamKızlar 144 günün sonunda Regl oldum bugün
Hadi gözünaydın Regl olmanın zayıflamaya etkisi var mıdır ya karnım davul gibi hoş yiyorum da ama ajaajkal varsa eğer maydanoz suyu falan başliyim benKızlar 144 günün sonunda Regl oldum bugün
Bizim de 24.08 ve 62 cm di en son, kilosu nasıl?
Ayyy evet o kadar eğlenceli ki izlemesi ben de ona eşlik ediyorum hoşuna gidiyor salyamız yeterince akıyordu bir de bu eklendiNazenin in favori aktivitesi bu ara tükürüğünü pppüüüüüüürr yapıp dışarı çıkartıp köpük yapmak
Ayy bende istemiyorum aslında ya feci sancılarım oluyor yatak döşek yatarım 3 gün ama bi şişlik var karnımda kilodan da olabilir de 1 hafta akşam yemeğinden sonra bişey yemedim gene inmediRegl olmak istemeyen tek kişim benim galiba umarım 2 yıl olmam
Ben bikaç denedim izledi ama yapmadı ben de napıyorum ay ben diye bıraktım tekrar deneyeyim o zamanGel babası yapıyor mu bebişler kızlar.. ben daha erken sanıp öğretmeye çalışmamıştım da meğerse artık öğrenebilirmiş. 2 3 gündür ben yaptım bir kaç kez izliyor elimi ama yapmadı henüz geç mi erken mi bilmiyorum da siz öğrettiniz mi @septembrmom esdia ve herkes:)
Şarkısını ilk defa duydum, bence bu yapıp yapmama işi bebeğin babasını evde isteyip istemediğine göre değişir istemiyorsa niye gel desinAhahah kalıp o ya sen istersen dayısı de genelde anneler öğretiyor ve babalar işte oluyor ya o nedenle sınırım.. Uzun bir şarkısı da var..
Gel babası babası
Getir halka maması (simit)
Ayşe yesin doyunca
Olsun babasının boyunca...
Bilmem belki deBence güzel bir gelişim basamağı bir şey deyince o eylemi yapması. Öğrenip yapıyor şansa yapmıyor sonuçta :) tabiki jer çocuk farklı ama yapabileceği şeyleri sırayle öğretmek lazım yoksa bebiş nerden bilsin :)
Canım Bende şimdi denedim yaparken elimi aldı ve yedi. Biz sıfır çektik yaniiBence güzel bir gelişim basamağı bir şey deyince o eylemi yapması. Öğrenip yapıyor şansa yapmıyor sonuçta :) tabiki jer çocuk farklı ama yapabileceği şeyleri sırayle öğretmek lazım yoksa bebiş nerden bilsin :)
8kgBizim de 24.08 ve 62 cm di en son, kilosu nasıl?