2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bu arada Ocean kullanıyoruz biz demir damlası olarak başlangıçta kilo başına 1 damla kullanıyorduk gayet iyiydi her gün kakasını yapıyordu kilo başına 2 damlaya geçtik 2 güne bir yapmaya başladı gerçi günde 2 defa yapıyor ama asıl mesele şu ki böyle bir koku yok 🤮 aman Allahım yani ikinci defa koklayamadım bile en kötü kokudan bile daha kötü bir koku 😂 ben demir miktarına bağladım çünkü hasta falan da değil ilk defa böyle kötü kokuyor 😷

Yani uyuyor şimdi uyanınca deneyeyim . Her çocuk farklı bence üstüne düşünce daha da çok yapmaz hem bu bi gelişim basamağı mı bilmiyorum bence önemsenecek bir şey değil.
Bence güzel bir gelişim basamağı bir şey deyince o eylemi yapması. Öğrenip yapıyor şansa yapmıyor sonuçta :) tabiki jer çocuk farklı ama yapabileceği şeyleri sırayle öğretmek lazım yoksa bebiş nerden bilsin :)

Ne münasebet ya gel annesi diyerek akşam deneyeceğim bunu
Ahahah kalıp o ya sen istersen dayısı de 🤣🤣 genelde anneler öğretiyor ve babalar işte oluyor ya o nedenle sınırım.. Uzun bir şarkısı da var..

Gel babası babası
Getir halka maması (simit)
Ayşe yesin doyunca
Olsun babasının boyunca...

Ya bebiş emerken de ağlıyor birden noldu bu çocuğa yaa dün gece de uykuda ağladı :KK43: diş mi acaba:KK43:( hasta gibiydi ya bugün daha iyi dün kadar akmıyor

Boy konusunda Osman Gönülal ın aşağıdaki videosu vardı. Bu aylarda kilo takibi önemliymiş boy 18-24 aydan sonra belli oluyormuş dediğine göre.

Regl olmak istemeyen tek kişim benim galiba 🤣🤣 umarım 2 yıl olmam🤣🤣🤣
Ayy bende istemiyorum aslında ya feci sancılarım oluyor yatak döşek yatarım 3 gün ama bi şişlik var karnımda kilodan da olabilir de 1 hafta akşam yemeğinden sonra bişey yemedim gene inmedi 🙄

Gel babası yapıyor mu bebişler kızlar.. ben daha erken sanıp öğretmeye çalışmamıştım da meğerse artık öğrenebilirmiş. 2 3 gündür ben yaptım bir kaç kez izliyor elimi ama yapmadı henüz 🤣🤣 geç mi erken mi bilmiyorum da siz öğrettiniz mi @septembrmom esdia esdia ve herkes:)
Ben bikaç denedim izledi ama yapmadı ben de napıyorum ay ben diye bıraktım tekrar deneyeyim o zaman
Ahahah kalıp o ya sen istersen dayısı de 🤣🤣 genelde anneler öğretiyor ve babalar işte oluyor ya o nedenle sınırım.. Uzun bir şarkısı da var..

Gel babası babası
Getir halka maması (simit)
Ayşe yesin doyunca
Olsun babasının boyunca...
Şarkısını ilk defa duydum, bence bu yapıp yapmama işi bebeğin babasını evde isteyip istemediğine göre değişir istemiyorsa niye gel desin 😂😂😂😂

Bez konusu da valla saymıyorum ben artık dolduysa değiştiriyorum

Bence güzel bir gelişim basamağı bir şey deyince o eylemi yapması. Öğrenip yapıyor şansa yapmıyor sonuçta :) tabiki jer çocuk farklı ama yapabileceği şeyleri sırayle öğretmek lazım yoksa bebiş nerden bilsin :)
Canım Bende şimdi denedim yaparken elimi aldı ve yedi. Biz sıfır çektik yanii

X