- 13 Ocak 2023
- 511
- 894
- 33
Ay oyle deme ya nispet yapar gibi oldum hep soyluyorum bence oyle seylere gerek yok aslında bazen kahbaltı hazırlarken izlese konussan o da yeter bi yere gitse yeni bir yer gorse o da yeter. Ki bu kitapta diyo ki bu oyunlardan sadece 2 3 tanesini bir haftada yapsanız yeterli. Aynı oyunu tekrar tekrar oynamayı da severlerOkudum ve utandım kendimden ben bu ara salmışım baya.. o dediğib kitabı almıştım ama gezmekten bir şey yapamadım. Bizimki daha çok sosyalleşti bu ara kitaplarla çok ilgileniyor bu ara okurken dinliyor, su matı artık ilgisini çekiyor, piyanolu halıda baya vakit geçiriyor.. ayaklarıyla farklı dokulara bastırıyorum sürekli yada eliyle.. farklı kumaşlardan minik yastıklqr var ınları vereceğim bu ara. Dediğin suda bir şey yüzdürme yaptrcam aklımdaydı... onun dışında gel babası öğretmeye başladım çok dikkatli izliyor ama henüz yapmıyor.. sürekli yüzüme elliyor organları tanıtıyorum o elledikçe.. ayaklarına sesli çoraplar... bir de doku topları var arada onları bacaklarında kollarında gezdiriyorum fqrklı dokularda.
Ben de 2 tane ucan balon alıp ayagına baglayamadım 1 aydır. Dokulu toplar da oneriliyor iyi yapıyodun bence