Bu arada bi ara ne aktivite yaptığımızı yazıyorduk ya, yaznak istedim tekrar. Bazılarını yapıyoeum bazıları listemde. Gerci benim kız grubun en kucuklerinden anca
Teach_Mavi ddlklc sanırım
ozguss falan içinnyararlı olabilir ama diğerleri de dener belki.
Farklı eldivenler takıp ellerine ayaklarına dokunuyor ve uzerine konusuyorum işte bu deri bu örgü bu naylon gibi.
duyu keseleri yapacağım bunu
septembrmom bayadır yapıyo zaten tüllerin ya da kumaşların ya da keselerin içine fasulye pirinç vs farklı materyaller koyup elletmece.
Meyve falan yerken koklatıyorum anlatıyorum işte bu mandalina turuncu renk kısın olur bu elma biliyo musun soyle cesitleri var ama ben sunu seviyorum en cok gibi.
Duyu şişeleri yapacağım bir şişeye sim ponpon vs döküp hareket ettirsin.
Bi kaba su koyuyorum plastik yüzen ordekler aldım elleri ve ayakları ile suyla ordeklerle oynuyor.
Melikeben de olan sulu mat mı diyim ondan aldım cok efektif kullanamadım ama ilgilendi yine içindekilerle.
Farklı şallar buldum evde ipek, orgu, dokuma, keçe, daha yumuşak kalın vs vs. Onları cıkardım kenara ayaklarını ellerini bastırcam tummy time yapsın uzerinde dokunsun.
Bunun bi bwnzeri var farklı dokuları bi yere asıyosun aluminyum folyo, strec, poset, kumas falan ayaklarıyla kesfediyo
Diş kaşıyıcılarıyla guzel oynuyor onları veriyorum eline hısırtılı kitaplar ve amigurumi cıngırak yiyor atıyor almaya calısıyor oyalanıyor baya. Artık duz yatarken sıkılabiliyor iyi oluyor bu.
Dönme calısmalarını destekliyorum.
Etrafına kitap diziyorum ya da oyuncaklardan halka yapıyorum ortaya koyuyorum ulasmaya calısıyor.
Sevdigi oyuncagın yerini değiştiriyorum kendini oraya donduruyor 180 derece oldugu yerde dönebiliyor karnının ustunde su an. Ama sıklıkla 90.
Sert karton kitabın sayfalarının arasına lastik taktım eline verdim cevirmeye falan calıstı ilgisini cekti o da baya.
Bu arada daha once de yazmıstım basarannisa var instagramda kitabı var bi de oyunlarla ilgili bu fikirlerin cogu onun hesabından ve kitabından.
Siz de neler yapıyorsunuz yazarsanız fikir olur diye dusundum