- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Benimki 64.5 çıktı tam 4 aylık iken. 50 cm doğmuştuseptembrmom ve DİĞERLERİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 64.5 çıktı tam 4 aylık iken. 50 cm doğmuştuseptembrmom ve DİĞERLERİ
Bende izmirde bakici aradim, evden calisacak olmama ragmen kimseye guvenemedim. Seni o kadar iyi anliyorum ki. 6 ay ucretsiz izin kullanmaya karar verdim. 6 ay sonra ne olacak diye simdiden kara kara dusunuyorum.Hayırlısı olsun Ben de İzmir’de bakıcı arıyorum Martta iş başı yapacağım. O kadar ruhum daralıyor ki çocuğumu başkasına emanet edecek olmak ondan ayrılacak olmak beni çok üzüyor. Kime nasıl güveneceğim bilemiyorum İşe dönüş sonrası emmesi bakımı nasıl olacak çok endişeliyim ve resmen bunalıma girdim artık
Benim kısa gibi ama bizde minyonuz 61Kızlar son kontrole gidenler bebelerin net boyunu bilen var mı benim bebe bana çok kısa Gibi geliyor
Bodur muyuz yoksa normal miyiz merak ettim
NewMamaa Melikeben Sonbahardagel dikloron @dd
Bende üç ay bitimi 63 dendi dördüncü ay bitimi 61 dendi nasıl olur dedim bidaha ölçelim dedi baktım 61 çıktıBizim ki yanlış ölçülüyor geçen ay aynı gün 63 ve 60 ölçüldü hangisi doğru bilmiyorum ama kısa geliyor gözüme
164 cm 7200 Gr 4 aylıkKızlar son kontrole gidenler bebelerin net boyunu bilen var mı benim bebe bana çok kısa Gibi geliyor
Aaa son görülme bugünmüş girip iptal edip çıkıyor sanırım kuzum bir ses ver umarım iyisindir Salon KadiniYa Salon Kadini ne oldu acaba bianda üyelik iptali yapıp gitti umarım hayatında herşey yolundadır insan merak etmeden geçemiyor
Sürekli hasta olan yetişkinlere gıcık oluyorum anaokul çocuğu yetmiyor gibi bizimkide aynı hastalık hastası. Kızlar hasta oldu ben aynı odada yattım bizimki kızlardan bulaştı diye maskeyle dolaştı erkekler kapatılsınBenim koca yine grip oldu iyileşeli bir ay olmadan yine hastalık getirdi deliricem yaa
umarım hepimiz güzel bir düzen kurabilirizBende izmirde bakici aradim, evden calisacak olmama ragmen kimseye guvenemedim. Seni o kadar iyi anliyorum ki. 6 ay ucretsiz izin kullanmaya karar verdim. 6 ay sonra ne olacak diye simdiden kara kara dusunuyorum.
Ben de çok merak ediyorum ya inşallah sagliksal bir şey yokturAaa son görülme bugünmüş girip iptal edip çıkıyor sanırım kuzum bir ses ver umarım iyisindir Salon Kadini
4.ay kontrolünde 64cm idiBizim ki yanlış ölçülüyor geçen ay aynı gün 63 ve 60 ölçüldü hangisi doğru bilmiyorum ama kısa geliyor gözüme
Aynı evde o kadar dikkat etmemize rağmen biz bulaştırdık maalesef sende evi bol bol havalandırBenim koca yine grip oldu iyileşeli bir ay olmadan yine hastalık getirdi deliricem yaa
Dur gaza getirme benim kız azcık iri ya olmazsa diye de korkuyorum:)Ayy bende seneye için aldım hepsini bizimde hala giyilmemiş bir sürü kıyafet var yaza kadar götürür bunlar normalde bu kadar ilerisi için almam ama uygundu fiyatlar almış bulundum
64 canım benimki.. seninki kaçKızlar son kontrole gidenler bebelerin net boyunu bilen var mı benim bebe bana çok kısa Gibi geliyor
Valla bilmiyorum canım 10 gün sonra kontrol var. Götürünce sorucam özellikle bana kısa geliyor. Sen ne zaman ölçtün64 canım benimki.. seninki kaç
Nazenin 65cm. 48 di doğduğunda.Kızlar son kontrole gidenler bebelerin net boyunu bilen var mı benim bebe bana çok kısa Gibi geliyor