2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Screenshot_2024-01-21-20-44-15-754_com.android.chrome.jpg

Katılalım mi kızlar 🥲

Hayırlısı olsun 🙏🏻 Ben de İzmir’de bakıcı arıyorum Martta iş başı yapacağım. O kadar ruhum daralıyor ki çocuğumu başkasına emanet edecek olmak ondan ayrılacak olmak beni çok üzüyor. Kime nasıl güveneceğim bilemiyorum 😔 İşe dönüş sonrası emmesi bakımı nasıl olacak çok endişeliyim ve resmen bunalıma girdim artık 😔
Bende izmirde bakici aradim, evden calisacak olmama ragmen kimseye guvenemedim. Seni o kadar iyi anliyorum ki. 6 ay ucretsiz izin kullanmaya karar verdim. 6 ay sonra ne olacak diye simdiden kara kara dusunuyorum.

Bizim ki yanlış ölçülüyor geçen ay aynı gün 63 ve 60 ölçüldü hangisi doğru bilmiyorum ama kısa geliyor gözüme
Bende üç ay bitimi 63 dendi dördüncü ay bitimi 61 dendi nasıl olur dedim bidaha ölçelim dedi baktım 61 çıktı
Yanlış ölçüyorlar aceleye getiriyorlar

Benim koca yine grip oldu iyileşeli bir ay olmadan yine hastalık getirdi deliricem yaa
Sürekli hasta olan yetişkinlere gıcık oluyorum anaokul çocuğu yetmiyor gibi bizimkide aynı hastalık hastası. Kızlar hasta oldu ben aynı odada yattım bizimki kızlardan bulaştı diye maskeyle dolaştı erkekler kapatılsın

Beni alın şu 4. aydan.
Telkin etmekte zorlanıyorum kendimi, gerçekten üç gündür kafayı sıyırdım. Annem ve ben bakıyoruz, ikimiz de perperişan durumdayız. Önceki gaz maz hikayeymiş. Bugün bebek kucağımda iken bayilacaktim artık.
Akşam 21.30 dan beri ağliyor ama nasıl bir ağlama, görseniz biri işkence yapıyor sanırsınız.
Zaten üç dört gecedir 40-50 dakikada bir uyanuyor devamlı emiyor devamlı.
Gün içinde eh daha iyi ama akşam saatlerinden sabaha kadar perişanız.
Dişten şüphelendim, bestirondan şüphelendim.
Bu 4. Ay atağının ta kendisi mi bilmiyorum kızlar, şuan bebekten önce uyumadigim geceler, izlemedigim filmler, yapmadığım keyifler için kendime kızıyorum

X