- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
Ben haber vermiştim indirimiYazıklar olsun H&M de de bişi bırakmamışlar yaa alacak bişi bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben haber vermiştim indirimiYazıklar olsun H&M de de bişi bırakmamışlar yaa alacak bişi bulamadım
Buldum evet yarım güne 10 vereceğim. Raporun son haftası yani 2 hafta sonra ben evdeyken gelip evi kızımı falan görecek yanımda bakacak birazValla bu işler zor da tek olunca mı zor kalabalık olunca mı bilemedim bakıcı buldun mu
Ayy benimki de altının açık olmasına bayılıyor emmeyince altı açık deniyim bi deBazen almıyordu memeyi ağlıyordu bebekler altı açılsın seviyor ya açıyorum susuyor altı açıkken de aranıyordu bezle emzirip yatırdım o gün. Bir iki kere saha oldu baktım çorabı çıkarmak da yetiyor sadece çorabı çıkardım. Bazen işe falan dalıyorsam uykusu daha erken gelir de yakalayamazsam yine ağlıyor altını çıkartıyorum öyle emiyor mesela
Evet sen yazmıştın sorun şu ki bebeyle uğraşmaktan doğru düzgün bakamadım ve unuttum dün arkadaşım hatırlattı gece baktım daha yeni sipariş verebildim düşünBen haber vermiştim indirimi
Valla yazın kimse beni tutamaz evde bebek arabasında uyusun 1 2 saat
geçmiş olsun size de yarın doktorumuz ne diyecek bakalım. Acildeki doktor antibiyotik yazmış ama kendi doktorumuzun muayenesini bekleyeceğiz.Bizimde sadece ateşi oldu ve inatçıydı 2 gün sürdü benden kapmıştı maalesef dr bana domuz gribi olabilir demişti
Hadi bakalım inşallah çok iyi anlaşırsınız her şey çokiyi olur bebiş için canm benim. Bizim de o günler gelecekBuldum evet yarım güne 10 vereceğim. Raporun son haftası yani 2 hafta sonra ben evdeyken gelip evi kızımı falan görecek yanımda bakacak biraz
Ya ben baktığım halde hiç bir şey alamadımEvet sen yazmıştın sorun şu ki bebeyle uğraşmaktan doğru düzgün bakamadım ve unuttum dün arkadaşım hatırlattı gece baktım daha yeni sipariş verebildim düşün
Hayırlısı olsun Ben de İzmir’de bakıcı arıyorum Martta iş başı yapacağım. O kadar ruhum daralıyor ki çocuğumu başkasına emanet edecek olmak ondan ayrılacak olmak beni çok üzüyor. Kime nasıl güveneceğim bilemiyorum İşe dönüş sonrası emmesi bakımı nasıl olacak çok endişeliyim ve resmen bunalıma girdim artıkBuldum evet yarım güne 10 vereceğim. Raporun son haftası yani 2 hafta sonra ben evdeyken gelip evi kızımı falan görecek yanımda bakacak biraz
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatır. Bizde sırf bu yüzden acile gitmek istemiyoruz direk antibiyotik başlıyorlar ama inşallah size gerek kalmazgeçmiş olsun size de yarın doktorumuz ne diyecek bakalım. Acildeki doktor antibiyotik yazmış ama kendi doktorumuzun muayenesini bekleyeceğiz.
Valla ben aldım bi kaç kazak yağmurluk eşofman altı falan ama klasik şeyler güzel şeyler bitmiştiYa ben baktığım halde hiç bir şey alamadım
Ben tanıyorum bakacak kişiyi salona kamerada koydum izlemek için bir zarar vereceğinden değilde görmek için yinede çok mutsuzumHayırlısı olsun Ben de İzmir’de bakıcı arıyorum Martta iş başı yapacağım. O kadar ruhum daralıyor ki çocuğumu başkasına emanet edecek olmak ondan ayrılacak olmak beni çok üzüyor. Kime nasıl güveneceğim bilemiyorum İşe dönüş sonrası emmesi bakımı nasıl olacak çok endişeliyim ve resmen bunalıma girdim artık
O kadar iyi anlıyorum ki Kamerayı iyi yapmışsınız ben de kamera koyacağım.Ben tanıyorum bakacak kişiyi salona kamerada koydum izlemek için bir zarar vereceğinden değilde görmek için yinede çok mutsuzum
Ya benim şuan kıyafet çok var. Yqzlık bir şey yok ancak seneye için alabilirdim onlara da karar veremedim sepette duruyoeValla ben aldım bi kaç kazak yağmurluk eşofman altı falan ama klasik şeyler güzel şeyler bitmişti
Ayy bende seneye için aldım hepsini bizimde hala giyilmemiş bir sürü kıyafet var yaza kadar götürür bunlar normalde bu kadar ilerisi için almam ama uygundu fiyatlar almış bulundumYa benim şuan kıyafet çok var. Yqzlık bir şey yok ancak seneye için alabilirdim onlara da karar veremedim sepette duruyoe
septembrmom ve DİĞERLERİKızlar son kontrole gidenler bebelerin net boyunu bilen var mı benim bebe bana çok kısa Gibi geliyor
Bodur muyuz yoksa normal miyiz merak ettim
NewMamaa Melikeben Sonbahardagel dikloron @dd
En son 1 ay olacak gideli 62 cm di sizin kaç ki?Kızlar son kontrole gidenler bebelerin net boyunu bilen var mı benim bebe bana çok kısa Gibi geliyor
Bodur muyuz yoksa normal miyiz merak ettim
NewMamaa Melikeben Sonbahardagel dikloron @dd
Bizim ki yanlış ölçülüyor geçen ay aynı gün 63 ve 60 ölçüldü hangisi doğru bilmiyorum ama kısa geliyor gözümeEn son 1 ay olacak gideli 62 cm di sizin kaç ki?
bizimki de çok hızlı uzadı sonra yavaşladı boy uzaması 48 cm doğmuştuBizim ki yanlış ölçülüyor geçen ay aynı gün 63 ve 60 ölçüldü hangisi doğru bilmiyorum ama kısa geliyor gözüme