2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ayy benimki de altının açık olmasına bayılıyor emmeyince altı açık deniyim bi de

Buldum evet yarım güne 10 vereceğim. Raporun son haftası yani 2 hafta sonra ben evdeyken gelip evi kızımı falan görecek yanımda bakacak biraz
Hayırlısı olsun Ben de İzmir’de bakıcı arıyorum Martta iş başı yapacağım. O kadar ruhum daralıyor ki çocuğumu başkasına emanet edecek olmak ondan ayrılacak olmak beni çok üzüyor. Kime nasıl güveneceğim bilemiyorum İşe dönüş sonrası emmesi bakımı nasıl olacak çok endişeliyim ve resmen bunalıma girdim artık

geçmiş olsun size de yarın doktorumuz ne diyecek bakalım. Acildeki doktor antibiyotik yazmış ama kendi doktorumuzun muayenesini bekleyeceğiz.
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatır. Bizde sırf bu yüzden acile gitmek istemiyoruz direk antibiyotik başlıyorlar ama inşallah size gerek kalmaz

Ben tanıyorum bakacak kişiyi salona kamerada koydum izlemek için bir zarar vereceğinden değilde görmek için yinede çok mutsuzum

Ya benim şuan kıyafet çok var. Yqzlık bir şey yok ancak seneye için alabilirdim onlara da karar veremedim sepette duruyoe
Ayy bende seneye için aldım hepsini bizimde hala giyilmemiş bir sürü kıyafet var yaza kadar götürür bunlar normalde bu kadar ilerisi için almam ama uygundu fiyatlar almış bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…