2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Gün içinde slingte uyuyor ben iş yapıyorum oda rahat uyuyor sorun olmuyor ama asıl sıkıntı gece benim. İnanılmaz gazı var emzir gazını çıkart yatağına koy en fazla 10 dk duruyor bu döngü gece 4 lere kadar sürüyordu ben tükenip yanıma alıyordum. Dün haberi okudum sonra altında benzer haberleri bugün sabah 7 yi gördüm uykusuz kalırım ama yanımda yatamazsın diye. Yarın bir uyku eğitimi randevusu alacağım ise başlayana kadar tam oturmasa bile bir düzeni olur belki

4. Ayın bitmesini bekleyebilirsiniz anı anını tutmuyor

Al benden de o kadar büyük kızım hasta oldu küçüğe bulaştırdı defalarca, okula yollamadim evde oldukça oda ilgi istedi. Sonra ameliyat oldu haftaya rapor alıp Şubat başı ise başlayacağım hadi uyku eğitimi verdim bakıcı devam ettirebilecekmi böyle bir sürü sorun

Sizin uykularda 45 dkydı diye hatırlıyorum canım
Öğlen 1.5 saat uyuyo demişsin kendi kendinemi düzeldi
Evet 4. Ayda max 45 dakika uyuyordu o dönem geçip dişi de çıkarınca bir haftadır bir uykumuz 1,5 saat bazen öğlen bazen 5 teki keyfine göre. Diğer iki yada üç uyku yine 45 dk

Valla öyle olcak bu gidişle , ben 4. Ayda uykusu bozuldu da diyemem çünkü hep bozuktu uykuya geçme saat aralığı belli ama uyuma süresi benim yanında olmamla kısıtlı
Yani ben zorlandım anlam veremedim başta sonra herkeste oluyormuş ama geçiyor geçti yani. Büyüdükçe algıları açılıyor ve sizle iletişime geçiyorlar. Şimdi nazenin yeni huy edinmiş ne alakaysa çorapla emmiyor. Gece çorapsız yatıyordum belki kendine öyle bir uyku rutini edindi çoraplarını çıkartınca emiyor

Valla bu işler zor da tek olunca mı zor kalabalık olunca mı bilemedim bakıcı buldun mu

Ahahah Allahım huya bak yaaa seni bıdık. Peki sen bunu nasıl keşfettin

Ahahah Allahım huya bak yaaa seni bıdık. Peki sen bunu nasıl keşfettin
Bazen almıyordu memeyi ağlıyordu bebekler altı açılsın seviyor ya açıyorum susuyor altı açıkken de aranıyordu bezle emzirip yatırdım o gün. Bir iki kere saha oldu baktım çorabı çıkarmak da yetiyor sadece çorabı çıkardım. Bazen işe falan dalıyorsam uykusu daha erken gelir de yakalayamazsam yine ağlıyor altını çıkartıyorum öyle emiyor mesela

Bak sen bizim uslu kız nazenin neler yapıyormuş öp bizim için onu. valla minnoşlar büyürken daha ne huylar göreceğiz bakalım

Bizimde öyle oluyor temizleyince geçiyor ciğerden olunca daha şiddetli olur ve geçmez

Yazıklar olsun H&M de de bişi bırakmamışlar yaa alacak bişi bulamadım

Uykuların uzamasına sevindim ya bir uykunun uzun olması yeterli ztn gündüz çok uzun uyku istenmiyor
Banada umut oldu inş 5.ay güzel olur son 14 gün
Evet 4. Ayda max 45 dakika uyuyordu o dönem geçip dişi de çıkarınca bir haftadır bir uykumuz 1,5 saat bazen öğlen bazen 5 teki keyfine göre. Diğer iki yada üç uyku yine 45 dk

Tatil geldi oğlum okuldan hastalık getirip kardeşine bulaştıramaz diye sevinirken dün geceden beri inatçı bir ateşi var. Başka pek bir belirtisi de yok, domuz gribi olabilir mi?
Bizimde sadece ateşi oldu ve inatçıydı 2 gün sürdü benden kapmıştı maalesef dr bana domuz gribi olabilir demişti

Valla yazın kimse beni tutamaz evde bebek arabasında uyusun 1 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…