- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
Gün içinde slingte uyuyor ben iş yapıyorum oda rahat uyuyor sorun olmuyor ama asıl sıkıntı gece benim. İnanılmaz gazı var emzir gazını çıkart yatağına koy en fazla 10 dk duruyor bu döngü gece 4 lere kadar sürüyordu ben tükenip yanıma alıyordum. Dün haberi okudum sonra altında benzer haberleri bugün sabah 7 yi gördüm uykusuz kalırım ama yanımda yatamazsın diye. Yarın bir uyku eğitimi randevusu alacağım ise başlayana kadar tam oturmasa bile bir düzeni olur belkiKucağınızada uyuyan bebeği yatağa koyunca uyanıyor ya hani o vicdan azabımsı his ile nasıl başa çıkıyorsunuz:) hep koydum diye pişman oluyorum. Kucağımda olsa uyurdu diyorum.. ama kucağımda uyuyunca da yatağa alışsın ben de iş yapayım diyorum.. çook iyi uyuyur uyanmaz diyorum ama uyanıyor
Valla al benden de o kadar biz yazın full sahildeyiz.. 9 da yatakta olmak zoryolda uyusa yatağa öyle yatırsak olmaz mı
4. Ayın bitmesini bekleyebilirsiniz anı anını tutmuyorŞuan uyanalı 50 dakika oldu 4 kitap okudukuyku yok bıdı bıdı konuşuyor ağlamıyor da almıyorum o nedenle.2 3 gündür öğle uykusunu 15 20 dak yapıyor üzülüyorum 4 aydan herhalde bilemiyorum. Gündüz uykuları hep azdı ve hep kucakta daha uzun uyurdu evet ama ilk uykusunu uyurdu genelde .. dışarda sorun yok istediğim kadar gezeyim uyurnbenim kız
Al benden de o kadar büyük kızım hasta oldu küçüğe bulaştırdı defalarca, okula yollamadim evde oldukça oda ilgi istedi. Sonra ameliyat oldu haftaya rapor alıp Şubat başı ise başlayacağım hadi uyku eğitimi verdim bakıcı devam ettirebilecekmi böyle bir sürü sorunÇocuğa bir türlü düzen sağlayacak düzenim olmadı ki benim çocuğa düzen sağlayayım. 3 hafta annemdeydik, geldik yarın kv geliyor. 1 hfta burda.. sonra 2 hafta evdeyiz sonra anneme gideceğiz 2 hafta.. sonra 1 hafta evdeyiz sonra 4 -5 günlük bir gezi planımız var sonra 2 hafta evdeyiz sonra yine 4 5 gün gezi var. Sonra eve döncez 2 hafta evdeyiz sonra ramazan bayramı vardevamını bilmiyorum
Ateşi vardı akşam ama şuan yok.. ama 37.2 oluyor ince giydirdim akşamdan beri öyle. Hırıltı sadece burnu tıkalıyken geliyor. Ciğeri de dinleyeyim bakimBen ateşi yok diye hırıltıyi önemsemedim iyice dolmuş 6 iğne 20 tane hava yedi bebeğim. Ateşi var mı
Evet 4. Ayda max 45 dakika uyuyordu o dönem geçip dişi de çıkarınca bir haftadır bir uykumuz 1,5 saat bazen öğlen bazen 5 teki keyfine göre. Diğer iki yada üç uyku yine 45 dkSizin uykularda 45 dkydı diye hatırlıyorum canım
Öğlen 1.5 saat uyuyo demişsin kendi kendinemi düzeldi
Valla öyle olcak bu gidişle ,4. Ayın bitmesini bekleyebilirsiniz anı anını tutmuyor
Yani ben zorlandım anlam veremedim başta sonra herkeste oluyormuş ama geçiyor geçti yani. Büyüdükçe algıları açılıyor ve sizle iletişime geçiyorlar. Şimdi nazenin yeni huy edinmiş ne alakaysa çorapla emmiyor. Gece çorapsız yatıyordum belki kendine öyle bir uyku rutini edindi çoraplarını çıkartınca emiyorValla öyle olcak bu gidişle ,ben 4. Ayda uykusu bozuldu da diyemem çünkü hep bozuktu uykuya geçme saat aralığı belli ama uyuma süresi benim yanında olmamla kısıtlı
Valla bu işler zor da tek olunca mı zor kalabalık olunca mı bilemedimAl benden de o kadar büyük kızım hasta oldu küçüğe bulaştırdı defalarca, okula yollamadim evde oldukça oda ilgi istedi. Sonra ameliyat oldu haftaya rapor alıp Şubat başı ise başlayacağım hadi uyku eğitimi verdim bakıcı devam ettirebilecekmi böyle bir sürü sorun
Ahahah Allahım huya bak yaaa seni bıdık. Peki sen bunu nasıl keşfettinYani ben zorlandım anlam veremedim başta sonra herkeste oluyormuş ama geçiyor geçti yani. Büyüdükçe algıları açılıyor ve sizle iletişime geçiyorlar. Şimdi nazenin yeni huy edinmiş ne alakaysa çorapla emmiyor. Gece çorapsız yatıyordum belki kendine öyle bir uyku rutini edindi çoraplarını çıkartınca emiyor
Bazen almıyordu memeyi ağlıyordu bebekler altı açılsın seviyor ya açıyorum susuyor altı açıkken de aranıyordu bezle emzirip yatırdım o gün. Bir iki kere saha oldu baktım çorabı çıkarmak da yetiyor sadece çorabı çıkardım. Bazen işe falan dalıyorsam uykusu daha erken gelir de yakalayamazsam yine ağlıyor altını çıkartıyorum öyle emiyor meselaAhahah Allahım huya bak yaaa seni bıdık. Peki sen bunu nasıl keşfettin
Bak sen bizim uslu kız nazenin neler yapıyormuşBazen almıyordu memeyi ağlıyordu bebekler altı açılsın seviyor ya açıyorum susuyor altı açıkken de aranıyordu bezle emzirip yatırdım o gün. Bir iki kere saha oldu baktım çorabı çıkarmak da yetiyor sadece çorabı çıkardım. Bazen işe falan dalıyorsam uykusu daha erken gelir de yakalayamazsam yine ağlıyor altını çıkartıyorum öyle emiyor mesela
Bizimde öyle oluyor temizleyince geçiyor ciğerden olunca daha şiddetli olur ve geçmezBir sorum var bebekte hırıltı dediğiniz burnu temiz değilken geliyor ses ama temizleyince gidiyor, o hırıltı sayılmaz değil mi? Ciğerden olanı mı diyorsunuz yoksa bunda da doktora gitmeli mi? Bu bildiğin mümükler burnu tıkandığı için olan. @Sonbahardagel @hiskolikkdikloron
Evet 4. Ayda max 45 dakika uyuyordu o dönem geçip dişi de çıkarınca bir haftadır bir uykumuz 1,5 saat bazen öğlen bazen 5 teki keyfine göre. Diğer iki yada üç uyku yine 45 dk
Bizimde sadece ateşi oldu ve inatçıydı 2 gün sürdü benden kapmıştı maalesef dr bana domuz gribi olabilir demiştiTatil geldi oğlum okuldan hastalık getirip kardeşine bulaştıramaz diye sevinirken dün geceden beri inatçı bir ateşi var. Başka pek bir belirtisi de yok, domuz gribi olabilir mi?
Valla yazın kimse beni tutamaz evde bebek arabasında uyusun 1 2 saatİşte bu sıkıntı ya saatleri oturttuk diyelim tam yaz dönemi olck ve akşam uyku 8 9 deniyo yazın bu saatlerde dışarıda olunuyoki nasıl olcak bilmiyorum ya uyku konusu baya kasıyo beni
Akşam uykuları kendi yatağında olsun deniyo napcaz hep evdemi oturcaz yani
Evet az kalmış dayanınUykuların uzamasına sevindim ya bir uykunun uzun olması yeterli ztn gündüz çok uzun uyku istenmiyor
Banada umut oldu inş 5.ay güzel olur son 14 gün