Gün içinde 3 uyku mu 4 uyku mu yapıyor canım?Büyüdü bizimkiler öyle düşünme artık. Ben diş olayını da hallettiğim için çok rahatladım. Çocuğu gözlemleyin kaç saatte bir emmek istiyor ne zaman uyuyor falan. 4. Ay uyku gerilemesinde zorla uyutmaya çalışıyordum nazenin i sallaya sallaya. Meğer uyumak istemiyor çocuk. Şuan çözdüm min 2 saat uyanık kalıyor uyanıkken de saatte bir emmek istiyor. Öğlen eğer uykusunu almazsa o gece uykuya zor dalıyor. Sabah uyandıktan sonraki uykusu 45 dk falan. Ama sonraki 1,5 saat olmazsa uyanık kaldığı sürede sürekli mızıklanıyor. Uyanırsa tekrar uyutuyorum. Belki sizin çocuklar uykusunu tam alamadığı için huysuzlanıyor olabilir. Nazenin 8 de uyuyor artık son uykuyu 4 yada 5 gibi yaptırıyorum. Gün içinde iki tane uzun uyku yaparsa 9 u buluyor uyuması. Bunlara dikkat edebilirsiniz.
Sırtından gelicek hırıltıBir sorum var bebekte hırıltı dediğiniz burnu temiz değilken geliyor ses ama temizleyince gidiyor, o hırıltı sayılmaz değil mi? Ciğerden olanı mı diyorsunuz yoksa bunda da doktora gitmeli mi? Bu bildiğin mümükler burnu tıkandığı için olan.Sonbahardagel hiskolikk dikloron
Eğer sabah 7 de kalkarsa 4 uyku 8 de kalkarsa öteliyorum ara emzirmesini falan geç yapıyorum 3 uyku uyuyor. Bir tanesi uzun oluyor 1,5 saat diğer ikisi 45 dakika civarı.Gün içinde 3 uyku mu 4 uyku mu yapıyor canım?
Benim şansım burda tekim gelem giden yok tek odağım da kızım o yüzden bir düzen oturdu. Uyuyacağı saatte dışarıdaysak da uyuyor. Geçen bebek arabasını taşımak zor geldi bi de uykusu gelince yatmıyor slingi taktım eşime orda uyudu mesela. 1 hafta evde kalsam aslında düzen oturur. Bu bizim 5. Ay düzenimiz geçen ay başkaydı mesela.Çocuğa bir türlü düzen sağlayacak düzenim olmadı ki benim çocuğa düzen sağlayayım. 3 hafta annemdeydik, geldik yarın kv geliyor. 1 hfta burda.. sonra 2 hafta evdeyiz sonra anneme gideceğiz 2 hafta.. sonra 1 hafta evdeyiz sonra 4 -5 günlük bir gezi planımız var sonra 2 hafta evdeyiz sonra yine 4 5 gün gezi var. Sonra eve döncez 2 hafta evdeyiz sonra ramazan bayramı vardevamını bilmiyorum
O da bir aşamaydı uyansa da önce almadım pışpışladım uyumadı kalktı bir atıyorum bir kaç sefer sonra pışpışladım uyudu. Şimdi yatırıyorum gözünü açıyor kendi kapatıp uyumaya devam ediyor. Öğrenmesi için fırsat vermek gerekiyormuş kitapta okuduğum kadarıyla ama sabırlı olmak lazım. Şöyle ilk uyanıp uyumayınca mesela 1saat huysuzluk yaptı tekrar memeyi alıp emip uyuyana kadarKucağınızada uyuyan bebeği yatağa koyunca uyanıyor ya hani o vicdan azabımsı his ile nasıl başa çıkıyorsunuz:) hep koydum diye pişman oluyorum. Kucağımda olsa uyurdu diyorum.. ama kucağımda uyuyunca da yatağa alışsın ben de iş yapayım diyorum.. çook iyi uyuyur uyanmaz diyorum ama uyanıyor
Şimdi önümüzdeki hafta kv bir gitsin 2 hafta evdeyim burda başlayalım düzene annemde devam edeveğim.. tabi 4. Ay atağında sıkıntı olmazsa..Benim şansım burda tekim gelem giden yok tek odağım da kızım o yüzden bir düzen oturdu. Uyuyacağı saatte dışarıdaysak da uyuyor. Geçen bebek arabasını taşımak zor geldi bi de uykusu gelince yatmıyor slingi taktım eşime orda uyudu mesela. 1 hafta evde kalsam aslında düzen oturur. Bu bizim 5. Ay düzenimiz geçen ay başkaydı mesela.
Benim bebeğimin iki kez uzun süren hırıltısı oldu doktor ciğerlerde bir sorun görmedi, kendiliğinden geçti. Günde üç kez buhar veriyorum ben öyle olunca.Bir sorum var bebekte hırıltı dediğiniz burnu temiz değilken geliyor ses ama temizleyince gidiyor, o hırıltı sayılmaz değil mi? Ciğerden olanı mı diyorsunuz yoksa bunda da doktora gitmeli mi? Bu bildiğin mümükler burnu tıkandığı için olan.Sonbahardagel hiskolikk dikloron
Şuan uyanalı 50 dakika oldu 4 kitap okudukO da bir aşamaydı uyansa da önce almadım pışpışladım uyumadı kalktı bir atıyorum bir kaç sefer sonra pışpışladım uyudu. Şimdi yatırıyorum gözünü açıyor kendi kapatıp uyumaya devam ediyor. Öğrenmesi için fırsat vermek gerekiyormuş kitapta okuduğum kadarıyla ama sabırlı olmak lazım. Şöyle ilk uyanıp uyumayınca mesela 1saat huysuzluk yaptı tekrar memeyi alıp emip uyuyana kadar
Büyüdü bizimkiler öyle düşünme artık. Ben diş olayını da hallettiğim için çok rahatladım. Çocuğu gözlemleyin kaç saatte bir emmek istiyor ne zaman uyuyor falan. 4. Ay uyku gerilemesinde zorla uyutmaya çalışıyordum nazenin i sallaya sallaya. Meğer uyumak istemiyor çocuk. Şuan çözdüm min 2 saat uyanık kalıyor uyanıkken de saatte bir emmek istiyor. Öğlen eğer uykusunu almazsa o gece uykuya zor dalıyor. Sabah uyandıktan sonraki uykusu 45 dk falan. Ama sonraki 1,5 saat olmazsa uyanık kaldığı sürede sürekli mızıklanıyor. Uyanırsa tekrar uyutuyorum. Belki sizin çocuklar uykusunu tam alamadığı için huysuzlanıyor olabilir. Nazenin 8 de uyuyor artık son uykuyu 4 yada 5 gibi yaptırıyorum. Gün içinde iki tane uzun uyku yaparsa 9 u buluyor uyuması. Bunlara dikkat edebilirsiniz.
Çocuğa bir türlü düzen sağlayacak düzenim olmadı ki benim çocuğa düzen sağlayayım. 3 hafta annemdeydik, geldik yarın kv geliyor. 1 hfta burda.. sonra 2 hafta evdeyiz sonra anneme gideceğiz 2 hafta.. sonra 1 hafta evdeyiz sonra 4 -5 günlük bir gezi planımız var sonra 2 hafta evdeyiz sonra yine 4 5 gün gezi var. Sonra eve döncez 2 hafta evdeyiz sonra ramazan bayramı vardevamını bilmiyorum
Valla al benden de o kadar biz yazın full sahildeyiz.. 9 da yatakta olmak zorİşte bu sıkıntı ya saatleri oturttuk diyelim tam yaz dönemi olck ve akşam uyku 8 9 deniyo yazın bu saatlerde dışarıda olunuyoki nasıl olcak bilmiyorum ya uyku konusu baya kasıyo beni
Akşam uykuları kendi yatağında olsun deniyo napcaz hep evdemi oturcaz yani
Bunu bende düşünüyorumİşte bu sıkıntı ya saatleri oturttuk diyelim tam yaz dönemi olck ve akşam uyku 8 9 deniyo yazın bu saatlerde dışarıda olunuyoki nasıl olcak bilmiyorum ya uyku konusu baya kasıyo beni
Akşam uykuları kendi yatağında olsun deniyo napcaz hep evdemi oturcaz yani
Canım benim bebeğim burnundan geliyor kulağımi göğsün yada sırtına dayıyorum. İyice dinlicen ama bı kaç saniye değil. Nefes alıp verirken eğer hava temiz değilse hırıltılıysa aşağıya inmiş oluyor maalesef.Bir sorum var bebekte hırıltı dediğiniz burnu temiz değilken geliyor ses ama temizleyince gidiyor, o hırıltı sayılmaz değil mi? Ciğerden olanı mı diyorsunuz yoksa bunda da doktora gitmeli mi? Bu bildiğin mümükler burnu tıkandığı için olan.Sonbahardagel hiskolikk dikloron
Ben ateşi yok diye hırıltıyi önemsemedim iyice dolmuş 6 iğne 20 tane hava yedi bebeğimCanım benim bebeğim burnundan geliyor kulağımi göğsün yada sırtına dayıyorum. İyice dinlicen ama bı kaç saniye değil. Nefes alıp verirken eğer hava temiz değilse hırıltılıysa aşağıya inmiş oluyor maalesef.
ben atak falan bilmiyorum da 4. Ay uyku gerilemesi olayı biraz zorŞimdi önümüzdeki hafta kv bir gitsin 2 hafta evdeyim burda başlayalım düzene annemde devam edeveğim.. tabi 4. Ay atağında sıkıntı olmazsa..