2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aman aman plan yapmayın ben 4 yıl sonraya plan yaptım birkaç ay sonra hamile kaldım 😅 kul plan yapar kader gülermiş 😅

Hayır lütfen gelmesin 40derece cehennem sıcağından yeni çıktık lütfen 🙈🥲 gece buz aküsüyle yatıyordum bu çileli hayatıma geri dönemem 😅
Ben 4 yıldan daha erken düşünmüştüm gerçi😂 ne kadar var sizin çocukların arasında

Kızıma bjorn benzeri manuel sallanan bişey almak istiyorum sizce 4 aylık bebek icin geç mi kalinmis olur? Sizinkiler.hala.kullaniyor mu, kaç ay daha kullanır sizce ?
Bence geç kalmış olursun benimki totosunu kaldırıyor artık kaydırıyor kendini, yinede her bebek farklı ama alsan da max 1 ay kullanırsın

Çok teşekkür ederim 💙 calpol vermeme rağmen çok zor düştü ateşi, 1.5 gün boyunca sadece zıbınıyla kaldı gece bile üstünü incecik örttüm ve ılık su ile kompres yaptım başına, sadece başı yanıyordu çünkü hatta arada başını hafif ıslattım yüzünü falan yıkadım, tüm bunlara rağmen 37 lere zar zor düşüyordu ateşi. Nefes alırken burnundan ses geliyordu serum fizyolojik sıkıyordum her iki burun deliğine 2 şer cc, normalde sadece bunu yaparım aspiratörle çekmem ama bu defa çektim bayağı rahatladı. İlginçtir normalde gündüz çok zor emziririm şifa ararcasına uzun uzun emdi emzik bile istemiyordu sadece meme de duruyordu benimde işime geliyordu çok şükür iştahında azalma olmadı aksine emmek istedi hep, şifa olmuştur inşallah
Amiiin inşallah 🙏🏻 detaylı açıkladığınız için çok teşekkür ederim 🤗💖 rabbim beterinden korusun inşallah 🙏🏻

Kızıma bjorn benzeri manuel sallanan bişey almak istiyorum sizce 4 aylık bebek icin geç mi kalinmis olur? Sizinkiler.hala.kullaniyor mu, kaç ay daha kullanır sizce ?
Benim kizimda artik yatmaktan sıkılıyor govdesini kaldirmak istiyor surekli, bende acaba ayakta dik durabilecegi hoppala tarzi birsey mi alsam diye dusunuyordum, dr a soracagim saglik acisindan sorun yoksa eglenir diye dusundum🌸

Benim kizimda artik yatmaktan sıkılıyor govdesini kaldirmak istiyor surekli, bende acaba ayakta dik durabilecegi hoppala tarzi birsey mi alsam diye dusunuyordum, dr a soracagim saglik acisindan sorun yoksa eglenir diye dusundum🌸
Yurutecler sıkıntılı da hoppalalar güvenli diye biliyorum. Doktora yakın zamanda sorarsan buraya da yazar mısın 🌸

Melike kaç aylık olana kadar oynar tahminen ona göre fisher price yağmur ormanını beğendim 😅
Bende de o var ama bence uygun fiyatlı olanlar alınabilir sıkılıyor yarım saat sonra zaten oyuncak aynı oyuncak ses çıkartan herhangi bir hoppala olabilir kanımca. Kademeli olsun bi de şimdi mesela 1. Kademeyi geçtik nazenın in ayakları değmeye başladı o zıplama hareket falan çok önemli. 8 9 aylık falan diyorlar yürüyene kadar sanırım sonra sıkılırlar.

Kızlar oğlum doğdu doğalı böyle bir şey görmedim ben . 7 buçuk yaşında.
Ve 7 gün boyunca ateş 39 hiç bir şekilde düşmüyordu ve çocuk bacakları sakatlanmış gibi yürürken aşırı zorlandı. Göz kapakları balon Gibi şişti 5 iğne yedik enfluvir kullandık bana mısın demedi. Bı an aklıma kötü şeyler gelmeye başladı.
Nasıl illet nasıl bela bir virüs varsa ortada aman dikkat 😥😥😥😥😥😥

Bende de o var ama bence uygun fiyatlı olanlar alınabilir sıkılıyor yarım saat sonra zaten oyuncak aynı oyuncak ses çıkartan herhangi bir hoppala olabilir kanımca. Kademeli olsun bi de şimdi mesela 1. Kademeyi geçtik nazenın in ayakları değmeye başladı o zıplama hareket falan çok önemli. 8 9 aylık falan diyorlar yürüyene kadar sanırım sonra sıkılırlar.
Aa öyle mi 🙄 bir düşüneyim o zaman başka önerebileceğin hoppala var mı?

Kızlar oğlum doğdu doğalı böyle bir şey görmedim ben . 7 buçuk yaşında.
Ve 7 gün boyunca ateş 39 hiç bir şekilde düşmüyordu ve çocuk bacakları sakatlanmış gibi yürürken aşırı zorlandı. Göz kapakları balon Gibi şişti 5 iğne yedik enfluvir kullandık bana mısın demedi. Bı an aklıma kötü şeyler gelmeye başladı.
Nasıl illet nasıl bela bir virüs varsa ortada aman dikkat 😥😥😥😥😥😥
Çok geçmiş olsun canım o nasıl hastalık öyle ya 😔

Kız bebeği olanlar vajinal yapışıklık durumu yaşayan oldumu aranızda yada etraftan duyan
Doğduğnda yoktu böyle bişey son 2 aydır yapışmış ıslak mendille temzliyosum buda biraz etkilemiş olabilir
Cerraha gösterdik tamamen kapanmış idrarı kolay yapması için açmayı öneriyor ama yine kapanıyomuş masaj yapcaksın her alt açmada fln dedi açam ufak bi işlem odadında yapıcak ama can sıkıcı ya kimi doktorlarda kendiliğinden gçer diyo ztn yapışır yine diyo ama idrar yolu enfeksiyonu olma durumu baya sıkıntılıymış küçük olduğu için
Bar mı başına gelen 😞

Kız bebeği olanlar vajinal yapışıklık durumu yaşayan oldumu aranızda yada etraftan duyan
Doğduğnda yoktu böyle bişey son 2 aydır yapışmış ıslak mendille temzliyosum buda biraz etkilemiş olabilir
Cerraha gösterdik tamamen kapanmış idrarı kolay yapması için açmayı öneriyor ama yine kapanıyomuş masaj yapcaksın her alt açmada fln dedi açam ufak bi işlem odadında yapıcak ama can sıkıcı ya kimi doktorlarda kendiliğinden gçer diyo ztn yapışır yine diyo ama idrar yolu enfeksiyonu olma durumu baya sıkıntılıymış küçük olduğu için
Bar mı başına gelen 😞
Aa çok geçmiş olsun ben de doktor her nazenin i kontrol e götürdüğümüzde açıp bakıyor kukusuna temiz mi diye bakıyor sanıyordum sonradan gelişebildiğini bilmiyordum. Geçmiş olsun..

Kızlar sanırım biz diş çıkarıyoruz 🤦‍♀️ damağının alt tarafında hafif beyazlık var . Bir de mız mız zaten .. bol bol da salyamız var .. sürekli ağızda bir şeyler .. Hadi bakalım kolay gelsin..
Sizinki kaç günlük?
Bizdede aynı şeyler var. Kemik gibi beyaz bir görünüm var alt tarafta. Battaniyesini bile ağzına sokmaya çalışıyor. Heryeri salya. 🥴

Bar mı başına gelen 😞
Canım vajina ile uretranin alakası ne ki idrar yapmada sorun olabilir? İkisi farklı yerler orayı nasıl etkiliyor. Yapılması gerekiyor ise tabi ki müdahale edilsin. İlerde tekrar olabilir mevzusunu ilerde düşünürsünüz bence, çok geçmiş olsun.

X