- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben hareketli kitap sipariş ettim. Kakami yaptım, kakam nerede, aaa buradaymış gibiKızlar annem kızıma kitaplar almış. Bunlar büyük çocuklar için daha ilgisini çekmez dedim. Ama tam 5 kitap arka arkaya okudum. 5. Nin sonunda sıkılmaya başladı. Yan yana yattık ikimiz kitabı havada tutup okudum baya ilgisini çekti kabartmalı olması sanırım. Açıp kapatıp oynattım filan ilgisi dağılmadı. Bilginize..
şu çekiyon içinden birşey çıkıyor filan onları diyon dimi? O hareketlilerden bende 3 5 tane var pek ilgisini çekmedi :) bu eski bizim zamanımızda olan kitaplardan. 3 boyutlu ye herhalde.. sesli kitap var bir tane şarkı söylüyor onu da seviyor. Dur bulayım onu.. bundan var birde 1 tanesi meyveli olan.. 3 şarkı vqr sayfada da yazıyor sözleri filan.Ya ben hareketli kitap sipariş ettim. Kakami yaptım, kakam nerede, aaa buradaymış gibi
Bunlar da çok güzel duruyor, kitaplık kuruyorum kızıma seri kitap fotosu alayım
Ben en arkadan geliyorum siz söyleyeceksiniz daha evdeki molfixler bitmedi benim, 3 tane goon 3 var bekliyorum stok da yapmadım 3 ten 4ten kızım en son 5320 cıkmıstı ayın 26sında o yuzden benim 4e yolum var gibi ama bakalımKızlar goon premium softta 4 no ya kaç kilo iken geçilir bir öngörünüz var mı? Pakette 9-14 kg yazıyordu. Biz 3 no kullanıyoruz şuan o da 7-12. Kızım 6.5 kilo falan ama 3 no bize tam oluyor.
esdia NewMamaa dikloron DusunceBulutu
Ben galiba yoyko alcam pişirme işi için o kendini temizliyo, kasıkları tabakları da elimde yıkarım bence muhendisinoglundan bakıyorum içeriklere, ya bulasık deterjanı alırım ya da emzik biberon temizleyicisi ile oluyorsa onla devam.Kızlar siz beybilerin bulaşıklarını elde/makinede nasıl ve ne ile yikayacaksiniz?
Ne zamana kadar bu şekilde yikayacaksiniz? Ona göre alışverişler yapılsın
Ama o hareketlilwr için su an cok kucuk zaten onlarda amac kendi parmagıyla falan yapması ya da ce ee burdaymış vs diyebilmek ve daja cok var. O parmak gelişimi için de daha cok var.şu çekiyon içinden birşey çıkıyor filan onları diyon dimi? O hareketlilerden bende 3 5 tane var pek ilgisini çekmedi :) bu eski bizim zamanımızda olan kitaplardan. 3 boyutlu ye herhalde.. sesli kitap var bir tane şarkı söylüyor onu da seviyor. Dur bulayım onu.. bundan var birde 1 tanesi meyveli olan.. 3 şarkı vqr sayfada da yazıyor sözleri filan.
Aman maskeyi bırakma bebeğe bulaşmasın, biz o kadar dikkat ettik yine de bulaştıAy geçmiş olsun, aynı şeyleri yaşadım resmen hapşırık gelince burnumu ovuşturuyorum onu kaçırıyorum ama öksürük kaçmıyo en ufak sese uyanıyorlar ya maske beni çok zorluyor kaç güne iyileşiriz tahmini
Ben buharda pişirmek için tencere içine koyulan aparattan aldım öyle makine fln almak istemiyorum ileri de ne yapacağım baya kullanışlı herkes onda yapıyor . Ben yavaş yavaş tabaktı Çanaktı aldım . Emzik biberon deterjanında yıkarım bi süreKızlar siz beybilerin bulaşıklarını elde/makinede nasıl ve ne ile yikayacaksiniz?
Ne zamana kadar bu şekilde yikayacaksiniz? Ona göre alışverişler yapılsın
Evet o kitapları yapmak için daha küçük zaten ama ilgisini de çekmiyorlar. Ben kaldırdım kenara o yüzden.. ama yinede kelime haznesi için okunur.. ama benim paylaştığım tarz olan kitaba baktı benim kız çok sevindim.ilk defa zevkle kitap okuyabildik. Belki de şansa durdu bilemiycem :)Ben en arkadan geliyorum siz söyleyeceksiniz daha evdeki molfixler bitmedi benim, 3 tane goon 3 var bekliyorum stok da yapmadım 3 ten 4ten kızım en son 5320 cıkmıstı ayın 26sında o yuzden benim 4e yolum var gibi ama bakalım
Ben galiba yoyko alcam pişirme işi için o kendini temizliyo, kasıkları tabakları da elimde yıkarım bence muhendisinoglundan bakıyorum içeriklere, ya bulasık deterjanı alırım ya da emzik biberon temizleyicisi ile oluyorsa onla devam.
Ama o hareketlilwr için su an cok kucuk zaten onlarda amac kendi parmagıyla falan yapması ya da ce ee burdaymış vs diyebilmek ve daja cok var. O parmak gelişimi için de daha cok var.
Bu arada instagramda basarannisa eğitim duzenlemişti kitap secimi ve okuma ile ilgili ben aldım ama izleyemedim henuz aklınızda olsun hamgi kitap ne zaöan derseniz
Kitaplık almıştım bazanın altındaki kitapları çıkardım kızımın kütüphanesi varmış meğerYa ben hareketli kitap sipariş ettim. Kakami yaptım, kakam nerede, aaa buradaymış gibi
Bunlar da çok güzel duruyor, kitaplık kuruyorum kızıma seri kitap fotosu alayım
Canım bizde 3 numara kullanıyoruz 6 kiloyu geçtik tam oluyor, bende henüz 4 noyu kullanmadım ama stok yaptım aldımKızlar goon premium softta 4 no ya kaç kilo iken geçilir bir öngörünüz var mı? Pakette 9-14 kg yazıyordu. Biz 3 no kullanıyoruz şuan o da 7-12. Kızım 6.5 kilo falan ama 3 no bize tam oluyor.
Ya ne güzelKitaplık almıştım bazanın altındaki kitapları çıkardım kızımın kütüphanesi varmış meğer
Şu an nasıl bebişiniz, inşallah daha iyidir hastalandığını nasıl anladınızAman maskeyi bırakma bebeğe bulaşmasın, biz o kadar dikkat ettik yine de bulaştı
Tam geçti dedim öksürük başladı bende , sizede geçmiş olsun
23 ay yani 2 yaş en azından araları 3 olsun. Zor olsa da ikisini bezleme derdin ve ikisine yedirme derdin olmaz şimdi oğlanı banyo yaptırınca bile kızım kıskanıp oğlanın küvetinde banyo yapmak istiyor.belim ağrıyor vallaSenin bebeklerin arası kaç yaş canım ben çok yaş farkı istemiyorum açıkçası ama emin de değilim
lastik izi taşırma yapmıyorsa devam..ama 4 e geçmek için kilosu iyi. biz 4e geçtik cırt cırtları tam ortaya kadar çekiyorum iz yapmıyor en azından.Kızlar goon premium softta 4 no ya kaç kilo iken geçilir bir öngörünüz var mı? Pakette 9-14 kg yazıyordu. Biz 3 no kullanıyoruz şuan o da 7-12. Kızım 6.5 kilo falan ama 3 no bize tam oluyor.
Önceki gün çok huysuzdu bence boğaz ağrısı vardı onunda bizim gibi, sonraki gün ateşlendi öyle anladım hasta olduğunu.Şu an nasıl bebişiniz, inşallah daha iyidir hastalandığını nasıl anladınız
Yaa çok çok geçmiş olsun ailecek ateşi düşürmek için neler yaptınız ve burnunu nasıl açtınız serum fizyolojikle mi aspiratörle mi. İnşallah bebiş atlatmıştır, anne sütü bebek hastalanınca antikor üretirmiş çabucak toparlanın inşallahÖnceki gün çok huysuzdu bence boğaz ağrısı vardı onunda bizim gibi, sonraki gün ateşlendi öyle anladım hasta olduğunu.
36 saat boyunca ateşi vardı dün gece itibariyle normale döndü ateşi, arada öksürüyor burnu tıkanıyor açıyorum.Benle babası hala iyileşemedik, hatta babası bugün kötü oldu yine bir sürü takviye kış çayı falan yaptım verdim ona da
Çok teşekkür ederim calpol vermeme rağmen çok zor düştü ateşi, 1.5 gün boyunca sadece zıbınıyla kaldı gece bile üstünü incecik örttüm ve ılık su ile kompres yaptım başına, sadece başı yanıyordu çünkü hatta arada başını hafif ıslattım yüzünü falan yıkadım, tüm bunlara rağmen 37 lere zar zor düşüyordu ateşi. Nefes alırken burnundan ses geliyordu serum fizyolojik sıkıyordum her iki burun deliğine 2 şer cc, normalde sadece bunu yaparım aspiratörle çekmem ama bu defa çektim bayağı rahatladı. İlginçtir normalde gündüz çok zor emziririm şifa ararcasına uzun uzun emdi emzik bile istemiyordu sadece meme de duruyordu benimde işime geliyordu çok şükür iştahında azalma olmadı aksine emmek istedi hep, şifa olmuştur inşallahYaa çok çok geçmiş olsun ailecek ateşi düşürmek için neler yaptınız ve burnunu nasıl açtınız serum fizyolojikle mi aspiratörle mi. İnşallah bebiş atlatmıştır, anne sütü bebek hastalanınca antikor üretirmiş çabucak toparlanın inşallah
Bence alma nazenin atıyor kendini aşağıya ine ine dönmeye başlayacaklar boşuna gibi. Ben yatırmıyorum artık.Kızıma bjorn benzeri manuel sallanan bişey almak istiyorum sizce 4 aylık bebek icin geç mi kalinmis olur? Sizinkiler.hala.kullaniyor mu, kaç ay daha kullanır sizce ?
Ben yatırıyorum ama kalkmak istediği de oluyor yine de hala misafirliklerde elim ayağım. Ama sıfırdan alır mıydım bu ayda emin değilimKızıma bjorn benzeri manuel sallanan bişey almak istiyorum sizce 4 aylık bebek icin geç mi kalinmis olur? Sizinkiler.hala.kullaniyor mu, kaç ay daha kullanır sizce ?
Ben yatırıyorum ama kalkmak istediği de oluyor yine de hala misafirliklerde elim ayağım. Ama sıfırdan alır mıydım bu ayda emin değilim
Teşekkür ederim kızlar, iyice hareketlenmeye başladılar almiyim o zamanBence alma nazenin atıyor kendini aşağıya ine ine dönmeye başlayacaklar boşuna gibi. Ben yatırmıyorum artık.