- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Geçmiş olsun, geçen sene gebeliğimin 8. Ayında tam da doğum günümde kovid sebepli karanTinaya girmiştim ve çok ağır bi dönem geçirmiştim. Hem de 3 doz aşılı olmama rağmen hatta 3. Dozu vurdurduktan 10 gün kadar sonra kovid oldum. Sadece redoxon muydu supradyn miydi hatırlayamadım şimdi, ondan içmiştim c vitamini takviyesi olsun diye. Kahrolmuştum ya bebeğe bi şey olursa filan gibilerinden ama Toplum bağışıklığı arttığı için artık daha kolay atlatuluyor diye biliyorum. içini ferah tut. Allah’ın izniyle hiçbir şey olmax. Bak benim oğlum doğdu da 11 aylık oldu bile.Merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır fakat ben çok kötüyüm covid oldum galiba 3 gündür eşim bakıyor çorba dışında bişey yiyemiyorum covid olup herhangi bir sorun yaşayamadan bebeğini kucağına alan var mı korkuyorum çünkü bişey yiyip içemiyorum su çorba dışında midem bulandı iyice acile gittim sadece parol veriyorlar ne yapmam lazım işin kötüsü öksürükten uyuyamamıyorumda ne diyim Allah yardımcımız olsun
Ben folbiol kullanıyordum ama mg olarak fazla geldiği için mide bulantısı yaparmış. benim folat değerim 20’den yüksek çıktı. Folbiol’ü bırakayım dedim doktora ama Hiç kullanmadan olmazmış, bebek bizden düzenli besleniyor ya mutlaka takviye almamız gerekiyormuş. O sebeple doktor folbiolü bırak dedi, başka bi folik asit verdi içinde İyot da var Ama daha almadım.Aranızda folbiol kullanan var mı ya da hangi folik asidi kullaniyorsunuz