- 24 Ekim 2022
- 52
- 7
- 31
İnşallah öyledir. Umarım yarın güzel haberler alırsın Rabbim yormasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir. Umarım yarın güzel haberler alırsın Rabbim yormasın
Ne yaptın canım doktora gittin ne dedi �nşallah bebek iyidirdua edin yerleşme kanaması olsun
maşallah, sitede şok ikiz haberi görüyorum bu ara evet öyle oluyor geriden gelip yakalayanlar oluyormuş, inşallah sizin için en hayırlısı neyse o olurBende bugün ilk kontrole gittim 6+3 üm doktor bi baktı ikiz gebelikmiş birinin kalp atışı oluşmuş diğerinin daha oluşmamış 10 gün sonra yeniden çağırdı. Sonradan oluşma ihtimali yüksek dedi. Bilgisi olan var mı öyle mi oluyor. Bir tane de kızım var şok oldum tabi ikizi duyunca
Teşekkür ediyorum, herkes için diliyorum.Merhabalar , ekledim sizi hoş geldiniz.. sağlıkla kucağınıza alın :)
Güzel haberlerinizi bize de bildirinselam kizlar benimde yarin randevum var cok heyecanliyim 8+0 oluyoruz insallah iui haberler alabilirim varmi baska yarin randevusu olan
dış gebelik geçirdiğimi söyleyip müdahale ettiler düşmesini bekliyoruzNe yaptın canım doktora gittin ne dedi �nşallah bebek iyidir
Çok geçmiş olsun kuzum korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle atlatan kişiler tanıyorumMerhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır fakat ben çok kötüyüm covid oldum galiba 3 gündür eşim bakıyor çorba dışında bişey yiyemiyorum covid olup herhangi bir sorun yaşayamadan bebeğini kucağına alan var mı korkuyorum çünkü bişey yiyip içemiyorum su çorba dışında midem bulandı iyice acile gittim sadece parol veriyorlar ne yapmam lazım işin kötüsü öksürükten uyuyamamıyorumda ne diyim Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkürler İnşaAllah canım bide kızım var yatmak dinlenmek çok mümkün değil üstüne bulantılarla cebelleşiyorumGeçmiş olsun umarım önemli birşey değildir yatın bol bol dinlenin dikkat edin
folbiol 5 mg diye biliyorum dr uma sordum çok fazla dedi , folicUs diye bi tb var onu kullanıyorum aynı zamanda b6 b12 içeriği de varAranızda folbiol kullanan var mı ya da hangi folik asidi kullaniyorsunuz
Ya bende yeni duydum boyle biseyi aile hekimine folik asit yazdrmistim randevu zamanına kadar kullanayim diye kullanmasam mi ya da iki günde bir mi alsam bilemedimfolbiol 5 mg diye biliyorum dr uma sordum çok fazla dedi , folicUs diye bi tb var onu kullanıyorum aynı zamanda b6 b12 içeriği de var
Ben kullanıyorum günde 1Aranızda folbiol kullanan var mı ya da hangi folik asidi kullaniyorsunuz
2 güne 1 bile fazla geliyor canım, al ya da alma diyemem, bende fazla doz olmasın diye korktum açıkçası o yüzden sordum dr a, yoksa bende onu yazdıracaktımYa bende yeni duydum boyle biseyi aile hekimine folik asit yazdrmistim randevu zamanına kadar kullanayim diye kullanmasam mi ya da iki günde bir mi alsam bilemedim