2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
şu an kaç haftalıksın ? 6.haftada sanki herkeste bütün belirtiler kayboluyor

Şanslısın bebeğim herkeste olucak diye bişey yok bende yesemde yemesemde mide kötü sürekli bulanıyor bu hafta dahada zorluyacak görünüyor

Teşekkürler canım

En son doktoruma böyle söyledim nazar etme dedi iki gün sonra bulantı başladı çok şükür kusma olmadı henüz herkesin hamileliği kendine has oluyor bence şanslı annelerden olacaksın belki de

şu an kaç haftalıksın ? 6.haftada sanki herkeste bütün belirtiler kayboluyor

Şanslısın bebeğim herkeste olucak diye bişey yok bende yesemde yemesemde mide kötü sürekli bulanıyor bu hafta dahada zorluyacak görünüyor

7+ 4üm şuan canım. Bakalım inşallah bulantısız atlatırız bu süreci. Analık zormuş valla daha 3. - 4. Haftadan herşeye pimpiriklenme başlıyormuş :)

Kızlar merhaba, yarın 7 hafta olucaz bende mide bulantısı yemeklerden sonra hazımsızlık şeklinde oluyor midem gaz doluyor sanki. Birde yaklaşık 4 haftadır yüzümde sivilceler çıkıyor. 5 sene önce roaccutane tedavisi görmüştüm o zamandan beri tek tük adet dönemlerinden önce çıkardı birkaç gün içinde kendiliğinden sönerdi. Şuanda gittikçe artıyor yüzümdeki sivilceler ve çabuk sönmüyorlar. Sadece yüzümde değil boynumda sırtımda ve göğsümdede çıktı. Var mı benim gibi olan ??

Bende sivilce sadece adet olucağım vakit bi tane çıkardı şuan cildim o kadar yağlı ki sivilceler çok arttı normal hormonlardan dolayı oluyormuş okumuştum

benimde en son ergenliğimde çıkan sivilceler çıktı sırtımda, ve hamileliği ilk öğrendiğimde çenemde 2 tane çıkmıştı, artan hormonlardan olduğu çok açık

Bende roaccutane tedavisi gördüm bebek gibi yüzüm vardı ama artık çıkıyor tek tük birkaç güne geçiyor

Kızlar bu arada henüz erken ama (ben ilk gebeliğimde 4.aydan itibaren sürmeye başlamıştım) çatlak kremi olarak kesinlikle lierac tavsiye ediyorum. 1 tane çatlağım olmadı bu jel sayesinde. Şiddetle tavsiye ederim.

Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim kendi adıma. 51 kiloyum bu kiloya çıkınca bile vücudumda yırtıklar oluştu ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum bile şuan

Yaaa gerçekten çok teşekkür ederim kendi adıma. 51 kiloyum bu kiloya çıkınca bile vücudumda yırtıklar oluştu ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum bile şuan
Benim de normalde basenlerimde ergenlik çatlakları var bayağı ama hamileliğimde tek bir yeni çatlağım olmadı bu jel sayesinde. Bu gebeliğimde de şimdiden sürmeye başladım. Biraz genetik de olabilir bu durum. annemin ve rahmetli anneannemin de hiç karnında çatlak olmamış.

Kizlar 6 haftalık hamileyim ama vajinamda acayip yanma ve akıntı var ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
Canım doktoruna git idrar tahlili yapacaktır gerek görürse ilaç verecektir hamilelikte idrar enfeksiyonu veya mantar çok sık oluyormuş hemen tedavi edilmeli demişti doktorum bir şikayetim olmamasına rağmen idrar tahlili yapmıştı

Benimde annemde var bilmiyorum artık ama can sıkıcı. Alıp kullanıcam bende

Benimde annemde var bilmiyorum artık ama can sıkıcı. Alıp kullanıcam bende
ben lierac çok pahalı diye Eyüp Sabri Tuncer el kremi ile karıştırıp sürüyordum asdssdffff o yüzden 1 kutuyu anca bitirmiştim, doğuma son 1 hafta kala yeni kutuyu almıştım ama yeni kutuyu az kullandım tabii. Buna kısmetmiş benim şu an acayip göbeğim çıktık, sanki 4 aylık gibiyim. jeli kullanmaya başladım o sebeple.

Haha ne güzel ya göbek bende de çıktı bi şişkinlik var anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…