- 4 Mart 2023
- 550
- 467
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.481
Ağrım yok ama istemsiz karnımı kasıyorum niye bilmiyorum bazen sabahtan ama vajinama doğru iğne batar gibi ağrılarım oldu.5. Gün embriyosu benimde, 60.saatte falanım transfer sonrası inşallah dediğin gibidir bir nebze gönlüm ferahladıKacinci gun embriyosu bide 5.Gun embriyosu 48.Saatte yerlesiyormus belkide yerlesme lekendir
Oyledir kuzum regl agrisina benzer sancilar oluyor vucut isin yuksekmiAğrım yok ama istemsiz karnımı kasıyorum niye bilmiyorum bazen sabahtan ama vajinama doğru iğne batar gibi ağrılarım oldu.5. Gün embriyosu benimde, 60.saatte falanım transfer sonrası inşallah dediğin gibidir bir nebze gönlüm ferahladı
Bilakis vücut ısım düşük pek ısınamadım biraz hareketsiz kaldığım için olabilirOyledir kuzum regl agrisina benzer sancilar oluyor vucut isin yuksekmi
Sen doktoruna sorda kuzum bizede haber ver yarin inşallah icini ferah tut hic bir sorun yokturBilakis vücut ısım düşük pek ısınamadım biraz hareketsiz kaldığım için olabilir
İnşallah çok teşekkürler bilgilendirme içinSen doktoruna sorda kuzum bizede haber ver yarin inşallah icini ferah tut hic bir sorun yoktur
Ne demek canım burda birbirimizi en cok bizler anlarizİnşallah çok teşekkürler bilgilendirme için
Benim tranaferin 5. Gunu gecesi pembemsi kanama oldu cok cok az ama sonrasında gelmedi. Sabah doktorumu aradim eger avuc ici kadar degilse ve devami gelmediyse sikinti yok bi de bazen progesteron dusunce kanama olabiliyor sabah igneni olmadiysan hemen ol dedi.Kızlar bugün transfer sonrası 2.günüm az önce bir damla kan geldi dünde çok az pembe gelmiştinormal mi bu nolur yaşayan biri normal desin yerleşme kanaması demek için çok erken diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum
Benimde fitilimi almadan bi saat önce oldu şimdi fitilimi aldım inşallah bu konu burda kapanırBenim tranaferin 5. Gunu gecesi pembemsi kanama oldu cok cok az ama sonrasında gelmedi. Sabah doktorumu aradim eger avuc ici kadar degilse ve devami gelmediyse sikinti yok bi de bazen progesteron dusunce kanama olabiliyor sabah igneni olmadiysan hemen ol dedi.
Hadi hayırlısı olsun umarım sana sımsıkı tutunmustur kaçıncı gün embriyosuydu kalitesini söyledilermiEvet 4 ekimde transfer oldum test için pazar gününü bekliyorum heyecanla korkuyla ümitle ve tüm duygularla
İş
Kızlar hayırlı cumalar
Benim 5. Gün embriyosu 7 Ekim transfer tarihim , bugün altıncı günüm yani. Dün ve bugün sabah test yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3316999 Burdayım diyor çok bence silik ama belli oluyor hayırlı olsun canım
Burdayım diyor çok bence silik ama belli oluyor hayırlı olsun canımKızlar hayırlı cumalar
Benim 5. Gün embriyosu 7 Ekim transfer tarihim , bugün altıncı günüm yani. Dün ve bugün sabah test yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3316999
Maşallah canım . Görünüyor. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hayırlı cumalar
Benim 5. Gün embriyosu 7 Ekim transfer tarihim , bugün altıncı günüm yani. Dün ve bugün sabah test yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3316999
Evet canım varKızlar hayırlı cumalar
Olmaz mı canım hayırlı olsunn inşAllahKızlar hayırlı cumalar
Amin teşekkür ederimMaşallah canım . Görünüyor. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederimBurdayım diyor çok bence silik ama belli oluyor hayırlı olsun canım
aminn teşekkür ederimOlmaz mı canım hayırlı olsunn inşAllahdarısı hepimizeeee aminnn
Bencede belirginleşmiş hayırlı olsunKızlar hayırlı cumalar
İğne batması gibi batmalar tutunmaya çalışmasını gösteriyor bende de öyle olmuştu ve tutunmuştu:)Ağrım yok ama istemsiz karnımı kasıyorum niye bilmiyorum bazen sabahtan ama vajinama doğru iğne batar gibi ağrılarım oldu.5. Gün embriyosu benimde, 60.saatte falanım transfer sonrası inşallah dediğin gibidir bir nebze gönlüm ferahladı