2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar şu temizlik olayına da biri el atsa . Mesela hiç ev kirlenmese ya da kendiğinden temizlense ne güzel olur ya😅 bugün resmen tükendim bir güne sığdırdım hepsini. Neyse ki transferden sonra bol bol yatacam dinlenecem🤗
Ben de temizliği transferden bir gün önce bitirdim yoksa bir de onu takardım kafaya 😅 kayınvalidem de yemek falan getirdi ama artık ayaklandım yeter bu kadar. Hasta gibi hissediyorum sonra kendimi

Vala bir kaç gün yatmaya ihtiyacım var. Kocamda yemeği ayaklarıma getirsin istiyorum.😅😀😀
Valla ben esime izin aldirdim canım 1 hafta bugun basladi daha yeni tavsiye ederim güzel oluyor arada kalkip yuru ama disardada temiz havada 3.gunden sonra esinle yuruyebilirsin bol su ic cok onemliymis keyfini cikar🩵

Kızlar şu temizlik olayına da biri el atsa . Mesela hiç ev kirlenmese ya da kendiğinden temizlense ne güzel olur ya😅 bugün resmen tükendim bir güne sığdırdım hepsini. Neyse ki transferden sonra bol bol yatacam dinlenecem🤗
Dimi ya bende transferden önce dip köşe temizlemeye geçtim

Valla ben esime izin aldirdim canım 1 hafta bugun basladi daha yeni tavsiye ederim güzel oluyor arada kalkip yuru ama disardada temiz havada 3.gunden sonra esinle yuruyebilirsin bol su ic cok onemliymis keyfini cikar🩵
Benimki hep evde . Üç günde bir çalıştığı için. Daha transfer olmadım. Olursam inşallah ilk üç gün yatacam sonra yavaştan kalkarım.
İlk transferimde bu kadar gergin değildim . İlkinde olmazsa dondurulmuş embriyom var diyordum ama şimdi bunları kullanırsam geriye bişey kalmayacak. Üstelik amh yerlerde. Tutarsa yine kalbi durur mu diye de aklımdan geçmiyor değil . Kendiliğinden hamile kalanlar o kadar şanslı ki. Bunun farkında bile değiller. İki buçuk yıldır evliyim.bir günüm bile boş geçmedi. Hep çocuk olsun diye aşılama ilaç tüp bebek. Offff gece gece dolmuşum . Hakkınızı helal edin . Negatif enerjimi size yaymak değil amacım . Sadece yoruldum.

Kızlar bugün transfer sonrası 2.günüm az önce bir damla kan geldi dünde çok az pembe gelmişti😓 normal mi bu nolur yaşayan biri normal desin yerleşme kanaması demek için çok erken diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum 😞

Benim de transfer öncesi işlerim var ama yapacak insan yok 🤣 Gözümde büyüyo ya tam yatılcak hava transfer zamanını iyi seçmişiz 😅

Kızlar bugün transfer sonrası 2.günüm az önce bir damla kan geldi dünde çok az pembe gelmişti😓 normal mi bu nolur yaşayan biri normal desin yerleşme kanaması demek için çok erken diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum 😞
Canım doktoruna soyledinmi

X