- 1 Ekim 2023
- 93
- 135
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.501
BenKızlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Şuan estrofem kullanıyorm. 18inde kontrolüm var ona göre gün belirlenecek. 3. Gün ve 6. Gün iyi kalite iki tane embriyom var. İkisinin de aynı kaliteleri. Hangisi transfer edilir bilemiyorum henüz. Aranızda 6. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı ? Ya da 6. Gün transferi olan ?
Var canim gorunuyor tebrik ederimKızlar hayırlı cumalar
Benim 5. Gün embriyosu 7 Ekim transfer tarihim , bugün altıncı günüm yani. Dün ve bugün sabah test yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3316999
Ayy maşaallah sıra sıra geliyorlarKızlar hayırlı cumalar
Benim 5. Gün embriyosu 7 Ekim transfer tarihim , bugün altıncı günüm yani. Dün ve bugün sabah test yaptım böyle çıktı. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3316999
Ayy hadi güzel haberlerle inşallahBen
Dondurulmus 6. Gun transferi oldum kan testi günüm yarin kaset test yapmadim, yarin durumum belli olur canim.
5.gün embriyosu iyi kalite embriyo. Öncekilerde kaliteliydi biri kimyasal oldu biri negatif oldu. İnşallah bu sefer benimledirHadi hayırlısı olsun umarım sana sımsıkı tutunmustur kaçıncı gün embriyosuydu kalitesini söyledilermi
Sen de kan testini bekleyen sabırlı anne adaylarındansın demekBen
Dondurulmus 6. Gun transferi oldum kan testi günüm yarin kaset test yapmadim, yarin durumum belli olur canim.
Sen de kan testini bekleyen sabırlı anne adaylarındansın demek
Aslında seninki de şimdiye çıkmıştır keşke teste yapsan evdeVar canim gorunuyor tebrik ederimgrubumuz genel olarak olumlu gidiyor masallah
ay maşallahhh maşallaaahh vallahi görünüyorKızlar hayırlı cumalar
6. günün sabahı testimi yapıcam benSen de kan testini bekleyen sabırlı anne adaylarındansın demek
Sabah eşime biraz kaşınıyorum dedim ama içten değil balım dudak kısmı falan kaşınıyor ilacın az bi kısmı çıkıyor dışarı belki o yüzdendir diye düşündüm ben kendimde ama 3 kez mi alıyorsun sendeFitil kullanan kızlar ben de kaşıntı yapmaya başladı bu. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Senden şüphem yok sen başlarsın teste6. günün sabahı testimi yapıcam bennasıl geçiyor canım ağrı falan bir şey var mıı
Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahay maşallahhh maşallaaahh vallahi görünüyorvallahi 5. günde bende başlıycam teste ilham oldun
Ben öncekilerde günde üç kere ikişer tane alıyordum hiç öyle olmamıştı. bunda üç kere birer tane alıyorum bu sefer yaptı anlamadım ben de. Kesik ağrısı gibi acıyor. Hemşireye sorcam bugünSabah eşime biraz kaşınıyorum dedim ama içten değil balım dudak kısmı falan kaşınıyor ilacın az bi kısmı çıkıyor dışarı belki o yüzdendir diye düşündüm ben kendimde ama 3 kez mi alıyorsun sende
Aminn insallahAyy hadi güzel haberlerle inşallah
Bi gun kaldi cok sukur son yaklastikca daha zor oluyor beklemekSen de kan testini bekleyen sabırlı anne adaylarındansın demek
Son gunum bu kadar beklemisim bugun de bekliyimAslında seninki de şimdiye çıkmıştır keşke teste yapsan evdeheyecanlandım
Sabrın sonu selamet olur inşaallahBi gun kaldi cok sukur son yaklastikca daha zor oluyor beklemek
Benim de iyi geçiyor da sıkıntım iğneler. Yani ödem yapıyor ve karnım aşırı şişiyor. İnanılmaz bi ağrı ağrı oluyor oturamıyorum bile acısına. Onun haricinde çok çok hafif göğüslerimin yanları sızlamaya basladı bugün ilaç etkisindenSenden şüphem yok sen başlarsın testeiyi geçiyor. Arada bir kasık batması oluyor. Bir de bu sabah kalçamdan bir ağrı girdi ama sinir sıkışması var bende o da olabilir. Bir de şu fitille başım dertte. Kaşıntı yaptı bende mantar mı oldu ne oldu anlamadım. Hemşireye sorcam bugün. Senin nasıl geçiyor