2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Şuan estrofem kullanıyorm. 18inde kontrolüm var ona göre gün belirlenecek. 3. Gün ve 6. Gün iyi kalite iki tane embriyom var. İkisinin de aynı kaliteleri. Hangisi transfer edilir bilemiyorum henüz. Aranızda 6. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı ? Ya da 6. Gün transferi olan ?
Ben🤚🏻
Dondurulmus 6. Gun transferi oldum kan testi günüm yarin kaset test yapmadim, yarin durumum belli olur canim.

Kızlar hayırlı cumalar 🌹
Benim 5. Gün embriyosu 7 Ekim transfer tarihim , bugün altıncı günüm yani. Dün ve bugün sabah test yaptım böyle çıktı. Sizce var mı? 🥹Eki Görüntüle 3316999
ay maşallahhh maşallaaahh vallahi görünüyor 😍😍😍 vallahi 5. günde bende başlıycam teste ilham oldun 😍😍😍😍😍😍

Fitil kullanan kızlar ben de kaşıntı yapmaya başladı bu. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Sabah eşime biraz kaşınıyorum dedim ama içten değil balım dudak kısmı falan kaşınıyor ilacın az bi kısmı çıkıyor dışarı belki o yüzdendir diye düşündüm ben kendimde ama 3 kez mi alıyorsun sende

6. günün sabahı testimi yapıcam ben 😂😂😂 nasıl geçiyor canım ağrı falan bir şey var mıı
Senden şüphem yok sen başlarsın teste 😂😂 iyi geçiyor. Arada bir kasık batması oluyor. Bir de bu sabah kalçamdan bir ağrı girdi ama sinir sıkışması var bende o da olabilir. Bir de şu fitille başım dertte. Kaşıntı yaptı bende mantar mı oldu ne oldu anlamadım. Hemşireye sorcam bugün. Senin nasıl geçiyor🥰

Sabah eşime biraz kaşınıyorum dedim ama içten değil balım dudak kısmı falan kaşınıyor ilacın az bi kısmı çıkıyor dışarı belki o yüzdendir diye düşündüm ben kendimde ama 3 kez mi alıyorsun sende
Ben öncekilerde günde üç kere ikişer tane alıyordum hiç öyle olmamıştı. bunda üç kere birer tane alıyorum bu sefer yaptı anlamadım ben de. Kesik ağrısı gibi acıyor. Hemşireye sorcam bugün

Senden şüphem yok sen başlarsın teste 😂😂 iyi geçiyor. Arada bir kasık batması oluyor. Bir de bu sabah kalçamdan bir ağrı girdi ama sinir sıkışması var bende o da olabilir. Bir de şu fitille başım dertte. Kaşıntı yaptı bende mantar mı oldu ne oldu anlamadım. Hemşireye sorcam bugün. Senin nasıl geçiyor🥰
Benim de iyi geçiyor da sıkıntım iğneler. Yani ödem yapıyor ve karnım aşırı şişiyor. İnanılmaz bi ağrı ağrı oluyor oturamıyorum bile acısına. Onun haricinde çok çok hafif göğüslerimin yanları sızlamaya basladı bugün ilaç etkisinden

X