2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Öyle yapayım en iyisi. Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için . Lütfen dualarını da eksik etme benim ve benim gibiler için😊🤲
Hep duamdasiniz canım ben iki yildir bekliyordum burda hepimiz ayni duygulari yasadigimiz icin birbirimizi en cok biz anlariz bu yol uzun sabir gerektiren bir yol rabbim hepimizin yardimcisi olsun cektigimiz butun sıkıntiları rabbim ferahliga kavustursun cennet meyvesinden hepimize tattirsin 🩷🥰yasadiklarimizi unutturucak mutluluklara sahit etsin bizleri 🤲🥹

Ben de öyle yapmıştım canım tutunmuştu bebeğim için rahat olsun 🌸

Ben çıldıracak gibi hissediyorum önüme biri çıksa parçalıcam 😂

Canım içim çok kötü hey heylerim üstümde şuurum bulanık gibi üşüyorum terliyorum herkes alttan alıyo beni 😂😂
Bende bugün sağlık ocağına gittim sıramı beklerken az daha kavga çıkarıyordum. Doktor çağırdı sakin ol çok gerginsin.otur sakinleş diyor. Attığım triplere eşim şok geçirdi. 😆
Bu arada estrofem içtim kasığım ağrıyor demiştim. idrar yollarım enfeksiyon kapmış. Bugün doktor çok su içmemi söyledi. Yarın iğnelere başlıyorum inşallah

Bende bugün sağlık ocağına gittim sıramı beklerken az daha kavga çıkarıyordum. Doktor çağırdı sakin ol çok gerginsin.otur sakinleş diyor. Attığım triplere eşim şok geçirdi. 😆
Bu arada estrofem içtim kasığım ağrıyor demiştim. idrar yollarım enfeksiyon kapmış. Bugün doktor çok su içmemi söyledi. Yarın iğnelere başlıyorum inşallah
Aaa benim de ağrıyo bugün karnım şimdi geçti ben de çok su içeyim bari canım 😂 Kız ben gerçekten iyi değilim çok dokundu kafam sarhoş gibi hiçbi şey yapamıyorum işler öyle duruyo çoook gerginim aynı dediğin gibi biri bi sataşsa parçalıcam 😂 Bardak dolu damlayana yazık olacak 😂😂

Aaa benim de ağrıyo bugün karnım şimdi geçti ben de çok su içeyim bari canım 😂 Kız ben gerçekten iyi değilim çok dokundu kafam sarhoş gibi hiçbi şey yapamıyorum işler öyle duruyo çoook gerginim aynı dediğin gibi biri bi sataşsa parçalıcam 😂 Bardak dolu damlayana yazık olacak 😂😂
Aklı olan sana bulaşmaz. Benimki beni eve bıraktı. Az önce geldi. 😄😄
Bu arada pozitif çıkan varmış.
Benle seninde kaderimiz aynıydı. İkimizde kaybettik. İnşallah korkularımızı yenip kucağımızı doldursun Rabb'im.

Aklı olan sana bulaşmaz. Benimki beni eve bıraktı. Az önce geldi. 😄😄
Bu arada pozitif çıkan varmış.
Benle seninde kaderimiz aynıydı. İkimizde kaybettik. İnşallah korkularımızı yenip kucağımızı doldursun Rabb'im.
Amin canım benim inşallah ya o korku hep içimde tam aşılmıyo orda duruyo

X