- 26 Eylül 2023
- 142
- 51
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.141
Yok canım aynen sıkıntı yapmadım şimdilik cuma günü yapacağım tekrarcanım daha senin zamani var bence cikmasina ben 5.gun sandim heyecanla sakin morelini bozma 3.gun daha gec cikiyormus çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım aynen sıkıntı yapmadım şimdilik cuma günü yapacağım tekrarcanım daha senin zamani var bence cikmasina ben 5.gun sandim heyecanla sakin morelini bozma 3.gun daha gec cikiyormus çünkü
Evet canım senin daha zamanin var cikmasina ben 5.gun sanmistim seni kusura bakmaYok canım aynen sıkıntı yapmadım şimdilik cuma günü yapacağım tekrar
Yok canım önemli değil senin 5.gün müydüEvet canım senin daha zamanin var cikmasina ben 5.gun sanmistim seni kusura bakma
Evet kuzum hatta ben 4.gunde baktim tertemizdi testYok canım önemli değil senin 5.gün müydü
Doğrudur canım ben zaten kendimi hazırlamıştım buna olmasada kısmet ya Her şey Rabbimden kan testim cumartesine denk geliyor ben perşembeden versem ona da mı erken olur acabaEvet kuzum hatta ben 4.gunde baktim tertemizdi test
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua etCanım ben varimmm 4 ekim transferdi dunden beri test yapiyorum yarinda yapcam 7.gun oluyor ondan sonra 16si kan testi vericem
Doktorun kac gun sonra istediyse kani kuzum o zaman ver benceDoğrudur canım ben zaten kendimi hazırlamıştım buna olmasada kısmet ya Her şey Rabbimden kan testim cumartesine denk geliyor ben perşembeden versem ona da mı erken olur acaba
Teşekkür ederim canım rabbim hepinize nasip etsin hep ❤Hayırlı olsun canım. Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et
Öyle yapayım en iyisi. Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için . Lütfen dualarını da eksik etme benim ve benim gibiler içinDoktorun kac gun sonra istediyse kani kuzum o zaman ver bence
Hep duamdasiniz canım ben iki yildir bekliyordum burda hepimiz ayni duygulari yasadigimiz icin birbirimizi en cok biz anlariz bu yol uzun sabir gerektiren bir yol rabbim hepimizin yardimcisi olsun cektigimiz butun sıkıntiları rabbim ferahliga kavustursun cennet meyvesinden hepimize tattirsin yasadiklarimizi unutturucak mutluluklara sahit etsin bizleri ❤Öyle yapayım en iyisi. Teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için . Lütfen dualarını da eksik etme benim ve benim gibiler için
Seni gördükçe öyle umudum artıyor ki darısı bana inşallah âmin aynı tedavi bana da oldu ya kuzumLucrin depot vurulmustum yumurtlamam durdurulmustu o basari yuzdesini arttiriyormus canım
Aminn inşAllah çiçeğimmmİnşallah olması gerektiği gibi çıkar sonuçlar
5.gün embriyolarımKonulacak embriyonun gününe göre değişiyor. Genelde reglin 16-20. Günler arası transfer planlanıyor
Benim de 5. Gün embriyosuydu reglin 20. Günü transfer yapıldı5.gün embriyolarım
Evet cicegim doktorum bana dedi zaten lucrin depot basari yuzdesini /10arttirir diye inşallah sende pozitif sonuçlar alirsin canım benimSeni gördükçe öyle umudum artıyor ki darısı bana inşallah âmin aynı tedavi bana da oldu ya kuzum
Bende bugün sağlık ocağına gittim sıramı beklerken az daha kavga çıkarıyordum. Doktor çağırdı sakin ol çok gerginsin.otur sakinleş diyor. Attığım triplere eşim şok geçirdi.Ben de öyle yapmıştım canım tutunmuştu bebeğim için rahat olsun
Ben çıldıracak gibi hissediyorum önüme biri çıksa parçalıcam
Canım içim çok kötü hey heylerim üstümde şuurum bulanık gibi üşüyorum terliyorum herkes alttan alıyo beni
Aaa benim de ağrıyo bugün karnım şimdi geçti ben de çok su içeyim bari canım Kız ben gerçekten iyi değilim çok dokundu kafam sarhoş gibi hiçbi şey yapamıyorum işler öyle duruyo çoook gerginim aynı dediğin gibi biri bi sataşsa parçalıcam Bardak dolu damlayana yazık olacakBende bugün sağlık ocağına gittim sıramı beklerken az daha kavga çıkarıyordum. Doktor çağırdı sakin ol çok gerginsin.otur sakinleş diyor. Attığım triplere eşim şok geçirdi.
Bu arada estrofem içtim kasığım ağrıyor demiştim. idrar yollarım enfeksiyon kapmış. Bugün doktor çok su içmemi söyledi. Yarın iğnelere başlıyorum inşallah
Aklı olan sana bulaşmaz. Benimki beni eve bıraktı. Az önce geldi.Aaa benim de ağrıyo bugün karnım şimdi geçti ben de çok su içeyim bari canım Kız ben gerçekten iyi değilim çok dokundu kafam sarhoş gibi hiçbi şey yapamıyorum işler öyle duruyo çoook gerginim aynı dediğin gibi biri bi sataşsa parçalıcam Bardak dolu damlayana yazık olacak
Maşallah canım. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet cicegim doktorum bana dedi zaten lucrin depot basari yuzdesini /10arttirir diye inşallah sende pozitif sonuçlar alirsin canım benim
Amin canım benim inşallah ya o korku hep içimde tam aşılmıyo orda duruyoAklı olan sana bulaşmaz. Benimki beni eve bıraktı. Az önce geldi.
Bu arada pozitif çıkan varmış.
Benle seninde kaderimiz aynıydı. İkimizde kaybettik. İnşallah korkularımızı yenip kucağımızı doldursun Rabb'im.