-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.541
Maşaallah canim hep iyi haberlerini alalım bebişlermizin banada kız dediler de şuan detaylida erkek çıkabilir mi yaniTeşekkür ederim canım kız diye önceden bi doktor söylemişti ama geçen ay öğrenmiştik erkek olduğunuKilosu için yorum yapmadı ya 300-400 gr arası bişey olması lazım
Yanma gibi değil ama ağrılarım oldu. Hatta bugün bile ağrım oturduğum yerden kalkarken karnıma bir şey batıyor sanki. Bunlar rahmin büyümesinden kaynaklı canım stres yapmaKızlar selar haberlerinizi okuyorum ne güzel bebekleriniz buyudu maşallah
Tecrübelisiniz size sormal istedim.
Dun akşamdan beri sağ kasığımda ve bazen sağ alt karında ara ara sanki yanma gibi ağrı var sanıyelik oluyor gecıyor.
Normal midir yaşadınız mı?
Canım ben en başından beri ağrının her çeşidini yaşadım halada oluyor stres yapma doktorum çok şiddetli olmadğı sürece normal böyle şeyler diyorKızlar selar haberlerinizi okuyorum ne güzel bebekleriniz buyudu maşallah
Dun akşamdan beri sağ kasığımda ve bazen sağ alt karında ara ara sanki yanma gibi ağrı var sanıyelik oluyor gecıyor.
Yok canım biz cinsiyeti 17.haftada netleştirdik detaylıda öğrenmedik geçen ay öğrenmiştikMaşaallah canim hep iyi haberlerini alalım bebişlermizin banada kız dediler de şuan detaylida erkek çıkabilir mi yani
Allah'ın izni ile büyüyorlar gerçekten ..7 haftalık kanama olduğu zamanlar abimlerde kaldım ..zaman geçmiyordu sanki şimdi de öyle de sanki zaman gecmiyorKızlar selar haberlerinizi okuyorum ne güzel bebekleriniz buyudu maşallah
Iyıki varsınız sakinleşiyorum sizinle. Salı gunu detaylı ultrason var, 12+3 olduk bugun inş o gunde iyi gecer bıraz rahatlarımAllah'ın izni ile büyüyorlar gerçekten ..7 haftalık kanama olduğu zamanlar abimlerde kaldım ..zaman geçmiyordu sanki şimdi de öyle de sanki zaman gecmiyoro zmaan yenge harekwtler kaç haftalik hissederim çünkü sürekli acaba kalp atışı daha var mi falan sürekli hep kendimi dinliyordum...18 hafta en erken deyince 18 haftaya yıllar var dedim ..9 ay çok fazla diyorum nasıl geçecek falan çok şükür 5 ayı geride bıraktık
Ağrı sancı ya gelince ilk başlarda herşey de nem kapiyorduk acaba birşey mi oldu diye ama anladım ki hamilelikte herşey oluyormjs . Bel ağrısı kasık karın rahim bile ağrıyor ..göğüste çekilme ..ayaklarım da sinir ağrıları falan ..sen de şimdi o süreçlerdesin ve endişe etmekte haklısın ..ama çok fazla şiddetli olmadığı sürece hiç takılma Allah'ın izni ile oluyormuş..
Şimdi de dün geceden beri kasık ağrım var ..artık eşim evden çıkarsa kalp atışı dinleyecem dedim ona ağrıyor dediğim de daha tedirgin oluyor ..ama işte minik bir tekme alınca has çok şükür iyisin diyorum .Allah'ın izni ile hepsi geçecek ve kucağımıza alacağız inşallah
Sağol canım sende iyi ki varsın ..Iyıki varsınız sakinleşiyorum sizinle. Salı gunu detaylı ultrason var, 12+3 olduk bugun inş o gunde iyi gecer bıraz rahatlarım
20. haftada 2. var canımSağol canım sende iyi ki varsın ..
Detaylı için erken değil mi ..bizler 20. Haftaalrda girdik..her doktor farklı herhlde .. Rabbim sağlıkla nasip etsin ..
Biz de bugün 23+0 olduk iyi gidiyor çok şükürkızlar nasılsınız nasıl gidiyor 21 haftalık olduk biz salı günü ayrıntılı ultrasonumuz var biraz ufaktan bişiler almaya başladım suluk biberon emzik gibi hayırlısı ile kullanmak nasip olur inşallah
maşallah canım günden güne büyüyoruz Allahım sona ulaşmayı nasip etsin inşallah salı günüydü az önce telefona geldi cumaya aldılar randevumu inşallah hayırlı haberlerle gelirim dediğin gibi ama içim ferah Allahıma çok şükür bugünleri nasip etti birşey çıkmaz diye düşünüyorum güle güle giysin inşallah minnak kuzu ben kıyafet almadım ama kardeşim görümcem annem almış bi kaç bişey bana kalmıyoBiz de bugün 23+0 olduk iyi gidiyor çok şükürayrıntılı çok heyecanlı yaa inşaallah güzel haberlerle gelirsin canım ben de kıyafet tarzı şeylerini aldım ama biberon vs almadım eksikler var illaki yavaş yavaş tamamlanır inşaallah
Benim de cuma günü detaylı ultrasonum 21 haftalıkken girmiş oluyorum Allah'ın izniyle güzel haberler alırız insaalahmaşallah canım günden güne büyüyoruz Allahım sona ulaşmayı nasip etsin inşallah salı günüydü az önce telefona geldi cumaya aldılar randevumu inşallah hayırlı haberlerle gelirim dediğin gibi ama içim ferah Allahıma çok şükür bugünleri nasip etti birşey çıkmaz diye düşünüyorum güle güle giysin inşallah minnak kuzu ben kıyafet almadım ama kardeşim görümcem annem almış bi kaç bişey bana kalmıyo❤
Amin canım benim inşallahBenim de cuma günü detaylı ultrasonum 21 haftalıkken girmiş oluyorum Allah'ın izniyle güzel haberler alırız insaalah
Mrb canım..benim göbek te çıktı ama kalcam daha çok çıktıMrb kızlar göbusler büyüdü mü ben halen dışardan hamileye benzemiyorumya sizler
Benim bir haftada birden büyüdü artık belli oluyor gibiMrb kızlar göbusler büyüdü mü ben halen dışardan hamileye benzemiyorumya sizler
Aynı şekilde benim de öyle oldu kilo değil ama bildiğin çatım genişliyor yayılıyorum sanki yanlara doğruMrb canım..benim göbek te çıktı ama kalcam daha çok çıktı
Benim hem yandan hem de arkadan ..hamile olduğumu bilmeyen kilo almışsın der kalçadan dolayı ..tabi bilmeyen olmadığı için o ayrıBenim bir haftada birden büyüdü artık belli oluyor gibi
Aynı şekilde benim de öyle oldu kilo değil ama bildiğin çatım genişliyor yayılıyorum sanki yanlara doğruSenin nasıl bilmiyorum tabi kalça diyince atladım