- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.061
Sen söylemeden mi anladı canım kanama alanınıAyırıyor canım benimde 3 mm alanım vardı 7 haftalıkken çok şükür kapandı yeni gittiğim doktor bana 12.haftada senin kanama alanın varmış ama vücudun onu emmiş kapanmış dedi yani eski alanı ayrıntı ultrasonunda söyleme gereği duymamıştır aktif var mı diye sordun anlamış ve yok demiştir
Evet canım söylemedim her hangi bi sorun var mı demiştim heralde o da şuan aktif bi kanama yok eskiden olmuş vücudun onu emmeye yok etmeye başlamış demiştiSen söylemeden mi anladı canım kanama alanını
Benimkide öyle dedi vucut onu emiyor tabi zaman alıyor senin ki küçük parmagın tırnağı kadar dediEvet canım söylemedim her hangi bi sorun var mı demiştim heralde o da şuan aktif bi kanama yok eskiden olmuş vücudun onu emmeye yok etmeye başlamış demişti
Panik yapmanı gerektiren bi durum yok canım normal gayetBenimkide öyle dedi vucut onu emiyor tabi zaman alıyor senin ki küçük parmagın tırnağı kadar dedi
Kol göbek değişiyorMerhaba kizlar...kan sulandırıcı kullananlar ..sürekli göbekten mi vuruyorsunuz..
Ayy hadi hayırlı güzel haberlerle gel. Bu arada baya büyümüş olacak hazırlıklı olKizlar yarin kontrolum var cok heyecanliyim ve korkuyorum dua edin bana19 haftalik oluyorum yarin
Hmm bende artık kola geçeyim ..göbekten sürekli damara mi denk geliyor çok ağrı yapiyorKol göbek değişiyor
Olabilir morluk falan oluyosA üstüne vurmayınHmm bende artık kola geçeyim ..göbekten sürekli damara mi denk geliyor çok ağrı yapiyor
Aynen morluk üstüne vurmuyorum ..ama.igne artık zor giriyor ve girince bilemcok ağrı yapıyor ..Olabilir morluk falan oluyosA üstüne vurmayın
YaAyy hadi hayırlı güzel haberlerle gel. Bu arada baya büyümüş olacak hazırlıklı ol
Amin canım senden deYagercektenmi cok heyecanliyim ben amin insallah Allah razı olsun
Bende cumartesi gidecem inşallah ...ve ilk defa ,3 hafta görmeden gidecemAmin canım senden deben bir aydır gitmiyordum bana baya büyümüş geldi. Yü şekli tabi daha tam oturmamış ama eskiye nazaran çok daha belirgin
Ooo sana da büyümüş gelir o zamanBende cumartesi gidecem inşallah ...ve ilk defa ,3 hafta görmeden gidecem
Ah canımm ne güzel bu haftları görebilmekKizlar yarin kontrolum var cok heyecanliyim ve korkuyorum dua edin bana19 haftalik oluyorum yarin
Valla ben uykudan uyanıp eşimi işe bile uğurlayamıyordum. Normalde de uyumayı severim ama o bambaşka bir şeydi yaa. Sanki ilaç almış gibi hep bir uyuma isteği. Akşam erken yatıyordum sabah geç kalkıyordum üstüne bir de öğleden sonra da uyuyordumAh canımm ne güzel bu haftları görebilmekMutlu haberler inş.
Bu hafta 8+3 bariz halsızlık, uyku ve sabahları bulantı var.
Hatırlarmısınız bu hafta özellikle sizde de boyle mi olmustu gunduz 3 saat uyuyorum
Benim de aklım onda acaba kaçtaydı randevusumelekpastrma canımm naptın gittin mi doktora
Saati de bilmediğimden erken yazmak istemedim ama dönüş yapar herhalde yakındaBenim de aklım onda acaba kaçtaydı randevusumelekpastrma