- 26 Eylül 2023
- 680
- 831
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.081
Hadi hayırlı olsun canımMrb kızlar sessizce vakit buldukça arada takip ettim sizleri çok kötü günler geçirdim yazmak istedim ama mecalim yoktu şimdi daha iyiyim şükür 17 haftalık olarak aranizdayimbir arkadaşımız hariç çoğunuzun kızı olucakmis inşallah bende dün ilk tahmini aldım 1 oğlum var birde tahminen kızım olucak inşallah
Teşekkür ederimHadi hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsinler inşallahBenimde ikizlerin cinsiyeti belli oldu biri kız biri erkek sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Yaa çok sevindimBenimde ikizlerin cinsiyeti belli oldu biri kız biri erkek sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsinler inşallah
Çok teşekkür ederim kızlarYaa çok sevindimne güzel ikisi birden geliyor
Maşallah canım hem kız hem erkek annesi oldun ne güzel ikisinide tatmış olacaksin Allah sağlıkla kucağına aldirsin çok tatli olurlar şimdi onlarBenimde ikizlerin cinsiyeti belli oldu biri kız biri erkek sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Evet canım dediğin gibi erkek evlat sevgisi tattim muhteşem hayırlısıyla birde kızım olursa daha allahtan bişey istemem rabbim sağlıkla sihhatle sizlerede o duyguyu tattirsinMaşallah canım hem kız hem erkek annesi oldun ne güzel ikisinide tatmış olacaksin Allah sağlıkla kucağına aldirsin çok tatli olurlar şimdi onlar
Canım önce kolonya ile sil sonra yap sonra kolonyalı pamukla üzerine hafif bastırAynen morluk üstüne vurmuyorum ..ama.igne artık zor giriyor ve girince bilemcok ağrı yapıyor ..
Süper canım sağlıkla kucağına al inşallahBenimde ikizlerin cinsiyeti belli oldu biri kız biri erkek sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Amin canım benim sağlıkla alalım kucağımza hepimiz bebişlerimiziMaşallah canım hem kız hem erkek annesi oldun ne güzel ikisinide tatmış olacaksin Allah sağlıkla kucağına aldirsin çok tatli olurlar şimdi onlar
Amin canım benim senin nasıl gidiyorSüper canım sağlıkla kucağına al inşallah
Evet bu haftalarda zirve yapmisti benimde bulanti uyku ama ben hic kusmadim sadece bulanmisti koku hassasiyeti ogurme vardiAmin canım senden deben bir aydır gitmiyordum bana baya büyümüş geldi. Yü şekli tabi daha tam oturmamış ama eskiye nazaran çok daha belirgin
Ah canımm ne güzel bu haftları görebilmekMutlu haberler inş.
Bu hafta 8+3 bariz halsızlık, uyku ve sabahları bulantı var.
Hatırlarmısınız bu hafta özellikle sizde de boyle mi olmustu gunduz 3 saat uyuyorum
Evet bu haftalarda zirve yapmisti benimde bulanti uyku ama ben hic kusmadim sadece bulanmisti koku hassasiyeti ogurme vardiAh canımm ne güzel bu haftları görebilmekMutlu haberler inş.
Bu hafta 8+3 bariz halsızlık, uyku ve sabahları bulantı var.
Hatırlarmısınız bu hafta özellikle sizde de boyle mi olmustu gunduz 3 saat uyuyorum
Evet birimizin kontrolü olunca elımız yureğimizde hep haberdar edelım bırbırımızıYaa hem de nasıl merak ettim kaç defa girdim buraya psikolojim bozuldu beni habersiz bırakmayın çok endişeleniyorum derin bi ohh çok şükür çektim çok sevindim canımm
Kuzum gecen hafta bır ultrasonda baktı, sağlıklı minnoş tam gaz buyumeye devam, diğeri işinde bu sefer yolk kesesı cok buyuk sağlıksız kesın kendını yok edecek dedı doktorum.Amin canım benim sağlıkla alalım kucağımza hepimiz bebişlerimizi
Amin canım benim senin nasıl gidiyor
Ay canim evet bende sizinkinde ole oluyrm haklisin valla Allah razı olsunYaa hem de nasıl merak ettim kaç defa girdim buraya psikolojim bozuldu beni habersiz bırakmayın çok endişeleniyorum derin bi ohh çok şükür çektim çok sevindim canımm