- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.021
Ayyy işte O kaşıntı maffetti beni bide cildim aşırı kuru ondan diye düşündüm ama çatlamaya başlayacağı zamanda kaşınırmş ben ortaya karışık hepsinden süreyim bariCanım badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar ki benim göbeğim zaten tüylenmeye başladı o yüzden badem yağı kullanmıyorum. Bebeyağını duşa girmeden önce sürüyorum çıktıktan sonra hindistancevizi yağı ya da kantaron yağı sürüyorum. Benim ara ara kaşıntım oluyor mesela o durumlarda da sıradan bir nemlendirici sürüyorum. Çatlak için zaten genetik diyorlar. Öyle pahalı kremlere para dökmek bana mantıklı gelmiyor. Önemli olan bol su içmek ve bölgeyi nemli tutmak. Bence doğal zeytinyağı bile sürsen olur
Al benden de o kadarAyyy işte O kaşıntı maffetti beni bide cildim aşırı kuru ondan diye düşündüm ama çatlamaya başlayacağı zamanda kaşınırmş ben ortaya karışık hepsinden süreyim baribenim yüzüm bile pul pul soyuluyor sürekli ya
İnşallah kuzum ya valla benim karnım birgün şiş birgün inik değişikAl benden de o kadarbende normalde de kuruluk var. Özellikle kışın bacaklarım kaşımaktan yara olur. Şimdi kollarımı yara yaptım kaşımaktan. Yüzüme de h.cevizi yağı kantaron yağı sürüyorum. Bu arada evet kaşıntı çatlama habercisi diyorlar. Olabildiğince tırnağınla değil de parmak uclarınla falan kaşı. Senin bir de iki tane minnoşun doğal olarak daha fazla büyüme olacak karnında. İnşaallah çok çatlamazsın, çatlamayız
Ay cok sevindim guzel haberlerine darisi basima carsamba benimde cok heyecanliyimKızlaaar benim de kızım oluyor inşaallahmuayeneden geldim. Tirodim bir tık yüksek çıkmış kan tahlilini yenilicem. Onun dışında her şey yolunda gelişimimiz de güzelmiş. Plasenta da yukarı çıkmış çok şükür
Sizlama bendede var bicak saplaniyor sizliyorKizlar göğüs ucunda sızı ağrı olan varmı çok hafifte akıntı gece boyu sızladı böyle birşey yaşayan varmi ?
Parmak ucu da kaşıntıyı almıyor ama idare edicenİnşallah kuzum ya valla benim karnım birgün şiş birgün inik değişikşiş oldğu zamanlar kaşınıyor zaten hart güre kaşıyordum bak parmak ucu ddğin iyi oldu canım
Ayy senin de az kalmış hadi bakalımAy cok sevindim guzel haberlerine darisi basima carsamba benimde cok heyecanliyim
Canım bana hiç öyle bir şey söylenmemişti ama sonuçta yavaş yavaş büyüyecek inşaallah. Sen canını sıkma kalp atışına kadar da moralini falan bozma etkilenmesin bebekKizlar lütfen tecrübesi bilgisi olan varsa beni aydınlatma çok sevinirim. Ben 5 ocakta transfer oldum. Beta ilk üçü iki kat sınırında artıp dördüncü kanda tam iki katı artmisti. 1 hafta sonrasına kese için yani Bugün kese muaneyenesine gittim. Kese ve bebek var kalp atışına erken ama kese biraz küçük dedi doktor. Cuma tekrar gidicem. Bunu yaşayan var mı iyi kötü bilgilerinizi nolur paylaşın benimle. Çok modum düştü. Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor
Maşallah kızceler çoğalıyor Allahımın hikmeti nasılda ayarlamış meleklerimizi çok şükürKızlaaar benim de kızım oluyor inşaallahmuayeneden geldim. Tirodim bir tık yüksek çıkmış kan tahlilini yenilicem. Onun dışında her şey yolunda gelişimimiz de güzelmiş. Plasenta da yukarı çıkmış çok şükür
Benim sızlıyor arada canım uçlarıda sarı böyle kabuk var gibi sanki öyle bişey akıntı yokKizlar göğüs ucunda sızı ağrı olan varmı çok hafifte akıntı gece boyu sızladı böyle birşey yaşayan varmi ?
Evet o kabuk bendede var sanki daha once akmis kurumus gibiBenim sızlıyor arada canım uçlarıda sarı böyle kabuk var gibi sanki öyle bişey akıntı yok
Maşallah ya inanılmaz bi durum hepimizin kızı mı oluyo şimdiKızlaaar benim de kızım oluyor inşaallahmuayeneden geldim. Tirodim bir tık yüksek çıkmış kan tahlilini yenilicem. Onun dışında her şey yolunda gelişimimiz de güzelmiş. Plasenta da yukarı çıkmış çok şükür
Valla net dedi baya baya gördük ama sürpriz yapar mı bilmemMaşallah ya inanılmaz bi durum hepimizin kızı mı oluyo şimdiNet gösterdi mi bi ben net öğrenemedim sürpriz yapıp tekrar erkek demezlerse çiçek bahçesi gibi oldu topik Maşallah sübhanallah
İnşallah çok teşekkür ederimCanım bana hiç öyle bir şey söylenmemişti ama sonuçta yavaş yavaş büyüyecek inşaallah. Sen canını sıkma kalp atışına kadar da moralini falan bozma etkilenmesin bebek
Yok ya yapmaz gösterdiyse tamamdır sağlıkla gelsin inşallah canımValla net dedi baya baya gördük ama sürpriz yapar mı bilmem
Amin canım cümlemizinki inşaallahYok ya yapmaz gösterdiyse tamamdır sağlıkla gelsin inşallah canım
yaa cok sevindim, herkesin kizi oluyor:) hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah.Kızlaaar benim de kızım oluyor inşaallahmuayeneden geldim. Tirodim bir tık yüksek çıkmış kan tahlilini yenilicem. Onun dışında her şey yolunda gelişimimiz de güzelmiş. Plasenta da yukarı çıkmış çok şükür
Kaç haftalık oldu ..genelde 7.8 de duyulması gerekiyor deniliyor ..inşallah duyarsın .Kizlar lütfen tecrübesi bilgisi olan varsa beni aydınlatma çok sevinirim. Ben 5 ocakta transfer oldum. Beta ilk üçü iki kat sınırında artıp dördüncü kanda tam iki katı artmisti. 1 hafta sonrasına kese için yani Bugün kese muaneyenesine gittim. Kese ve bebek var kalp atışına erken ama kese biraz küçük dedi doktor. Cuma tekrar gidicem. Bunu yaşayan var mı iyi kötü bilgilerinizi nolur paylaşın benimle. Çok modum düştü. Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor