2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar sol kasigimin alt kısmında ağrı var sürekli olarak ağrı yapiyor çok şiddetli değil ama güzel boyunca dewam etti..bu durumda olan var mı ..
Apandisit mi diye korktum açıkçası

Kizlar sol kasigimin alt kısmında ağrı var sürekli olarak ağrı yapiyor çok şiddetli değil ama güzel boyunca dewam etti..bu durumda olan var mı ..
İdrar yolu olabilir mi canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir misin?

Kızlar 13 kasımda 2 adet 5. Gün embriyo taze transferim oldu. Bugün 7.gün. Çok hafif pembemsi lekelenmem oldu. Korkuyorum. Benim gibi olup pozitifi gören var mı?

Bazen kanama yapabiliyor ağrı. Benim pazar günü ilk ağrı gelmişti sonra kanama. Ama iyiye yoralım benim bugün bütün gün senin gibi karnım ağrıdı. Meğersem tuvaletim gelmiş😅 ben tabi çeteresini tutmadığım için yapana kadar fark etmedim yine mi kanama olcak dedim. Yapınca rahatladım😅 bu haftalarda oluyormuş tuvalet sıkıntısı

Bazen kanama yapabiliyor ağrı. Benim pazar günü ilk ağrı gelmişti sonra kanama. Ama iyiye yoralım benim bugün bütün gün senin gibi karnım ağrıdı. Meğersem tuvaletim gelmiş😅 ben tabi çeteresini tutmadığım için yapana kadar fark etmedim yine mi kanama olcak dedim. Yapınca rahatladım😅 bu haftalarda oluyormuş tuvalet sıkıntısı
Evet tuvalet sıkıntısı olunca karnım ağrıyor bazen ..hatta kanamadan sonra tuvalet için karnım Ağrı'sa.bile.korkuhordum. ..simdikisi kasigin alt kısmı idi gece geçti ..rahim büyüme yapınca da ağrı yapiyormus ..genelde yuumurtlama döneminde böyle ağrı olurdu ..adetim bu sekkilde 15 gün geçti ..vucud şaşırdı herhlde yuumrtladigimi sanıyor 😀

Kızlar tam 6. Haftadayım geçen hafta kalp atışlarını falan gördük alttan ultrasonda bugün bir anda göğüslerimdeki acı ağrı yok olduğunu farkettim korkuyorum sizdede öyle oldu mu

Kızlar merhaba 6+5 teyiz fitili atarken lekelenme oldu korkuyorum birşey olmaz değilmi çarşamba günüde kalp atışı için kontrolümüz var 😞🤲🏻

Kızlar tam 6. Haftadayım geçen hafta kalp atışlarını falan gördük alttan ultrasonda bugün bir anda göğüslerimdeki acı ağrı yok olduğunu farkettim korkuyorum sizdede öyle oldu mu
Benimde bazen çok acıyor bazen geçiyor canım nedenini bilmiyorum bende 6+5 im kalp atışını henüz duymadım çarşamba günü kontrolüm

Sıkıntı yoktur inşallah canım..bnimde bazen şişiyor bazen iniyor ..iki gün önce mide bulantısı hissi vardı bugün yok..belirtilere çok takılma ..çok şükür kalp atışını duymussun..hayırlı ile bizde duyarız inşallah..

Kızlar merhaba 6+5 teyiz fitili atarken lekelenme oldu korkuyorum birşey olmaz değilmi çarşamba günüde kalp atışı için kontrolümüz var 😞🤲🏻
Lekelenme kırmızı mi ..yoksa kahve mi doktor kahve ise korkmayın dedi ..tabiki gene de insan korkuyor ..dewam ederse doktoruna git ulasablirsan ulasip şöyle ..

Göğüs hassasiyeti gün içinde bile değişiyor bence. Akşam prolutexi yaptığımda daha bir büyüyor gibi geliyor bana.

X