-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.201
Rabbim kalbine ferahlık versin canım diğer embriyolarinda sıkıntı olmayabilir bir arkadasimda ilk gebeliginde buna benzer bir durum yaşadı kürtaj oldu şimdi ikinci gebeliği gayet sağlıklı ilerliyor... ilk beta değerinin düşük çıkması ve betanın yükseliş oranlarinin düzgün olamamasından dolayı doktor uyarmıştı beta ne kadar yüksek olursa bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş senin beta HCG değerlerin nasıldı?Kızlar benim bebiş gelişmemiş ilaçları bırakıp bekliycez bı kaç gün sonra kürtaj dedi kalp atışı yok neden oldu bilmiyoruz geride kalan embriyolarda da sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum içim sıkılıyor
9.gun 130 11.gun 270 13.gun 638 diRabbim kalbine ferahlık versin canım diğer embriyolarinda sıkıntı olmayabilir bir arkadasimda ilk gebeliginde buna benzer bir durum yaşadı kürtaj oldu şimdi ikinci gebeliği gayet sağlıklı ilerliyor... ilk beta değerinin düşük çıkması ve betanın yükseliş oranlarinin düzgün olamamasından dolayı doktor uyarmıştı beta ne kadar yüksek olursa bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş senin beta HCG değerlerin nasıldı?
Beta degerlerin iyimiş canım 9.gun 100 altında olmasını beğenmiyor benim doktorum...doktor birşey demedi mi peki9.gun 130 11.gun 270 13.gun 638 di
Olabilir böyle durumlar sağlıksız bebeği rahim istemez dedi iyi düşün dediBeta degerlerin iyimiş canım 9.gun 100 altında olmasını beğenmiyor benim doktorum...doktor birşey demedi mi peki
İnşallah birdahakinde sağlıklı bir hamilegin olur hiç kötü düşünme hamile kalabiliyosun demekki canım çok şükürOlabilir böyle durumlar sağlıksız bebeği rahim istemez dedi iyi düşün dedi
Yaa canım çok geçmiş olsun yaşayan bilir çok üzücü ilk transferde benimde başıma geldi aynı endişeyi bende yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar benim bebiş gelişmemiş ilaçları bırakıp bekliycez bı kaç gün sonra kürtaj dedi kalp atışı yok neden oldu bilmiyoruz geride kalan embriyolarda da sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum içim sıkılıyor
Kullaniyodum canım aspirinde alıyordum ama nasip değil mis sen kalbini ferah tutYaa canım çok geçmiş olsun yaşayan bilir çok üzücü ilk transferde benimde başıma geldi aynı endişeyi bende yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunOksapar kullanıyor muydun ben ilkinde kullanmamıştım ama ondan mıydı ben de bilmiyorum. Çok çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlat bu süreci inşallah bu son olur tekrar yaşanmaz sağlıkla kucağına gelir bebeğin
Tutmaya çalışıyorum ama çok zor kuzum Allaha sığındım şuan birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz. Üzüntümüz ve endişemiz aynı inşallah ikimizinde sadece bir kez başına gelmiş ve sınavı bitmiştir Rabbim güzel günler göstersin hepimizeKullaniyodum canım aspirinde alıyordum ama nasip değil mis sen kalbini ferah tut
İnşallah canımTutmaya çalışıyorum ama çok zor kuzum Allaha sığındım şuan birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz. Üzüntümüz ve endişemiz aynı inşallah ikimizinde sadece bir kez başına gelmiş ve sınavı bitmiştir Rabbim güzel günler göstersin hepimize
Sana doktorun bı aciklama yapmışmiydi ilk transferinden sonraTutmaya çalışıyorum ama çok zor kuzum Allaha sığındım şuan birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz. Üzüntümüz ve endişemiz aynı inşallah ikimizinde sadece bir kez başına gelmiş ve sınavı bitmiştir Rabbim güzel günler göstersin hepimize
Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuç alirisn..Kızlar selam sizler artık tecrübelisiniz bir sorum olacak ben adet bekliyordum bugün adet oldum dondurulmuş embriyolarım var büyük ihtimal aralık bası transferim olacak transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmemiz gerekiyor özellikle bunu yapmalısın dediğiniz şeyler varmı
Benim pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı canım sonradan. Kan sulandırıcı kullanmıyordum asprin bile verilmemişti. Bebeğin gelişimi yavaştı kalbi atıyodu ama 1 hafta geriden geliyodu. Önce trizomi çıkacak muhtemelen dediler. Yani embriyo kaynaklı anlamında. Sonra kan sulandırıcı kullanmadığın için olmuş dedi tıbbi genetikçi. Sonucu görür görmez düşük yaptırır bu sonuç iğne kullanman lazım dedi tabi hiçbi şey verilmemişti temennim ondan olmuş olması şimdi iğne asprin verildi yarın kalp atışı için gidicem ama tabi ki çok endişe ediyorumSana doktorun bı aciklama yapmışmiydi ilk transferinden sonra
Çok geçmiş olsun .rabbim kolay atlatsin .Kızlar benim bebiş gelişmemiş ilaçları bırakıp bekliycez bı kaç gün sonra kürtaj dedi kalp atışı yok neden oldu bilmiyoruz geride kalan embriyolarda da sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum içim sıkılıyor
İnşallah duyarsın canım nedeni bulunmuş tedavini oluyorsun ne güzelBenim pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı canım sonradan. Kan sulandırıcı kullanmıyordum asprin bile verilmemişti. Bebeğin gelişimi yavaştı kalbi atıyodu ama 1 hafta geriden geliyodu. Önce trizomi çıkacak muhtemelen dediler. Yani embriyo kaynaklı anlamında. Sonra kan sulandırıcı kullanmadığın için olmuş dedi tıbbi genetikçi. Sonucu görür görmez düşük yaptırır bu sonuç iğne kullanman lazım dedi tabi hiçbi şey verilmemişti temennim ondan olmuş olması şimdi iğne asprin verildi yarın kalp atışı için gidicem ama tabi ki çok endişe ediyorum
7+2 bugunÇok geçmiş olsun .rabbim kolay atlatsin .
Kaçıncı haftan bugün
İşte bi doktor bundan diyo başka doktor bu sonuç pıhtılaşma yapmaz diyo işte dediğin gibi nasibimizi yaşıyoruz Rabbim diğer bebeklerini sana bağışlasınİnşallah duyarsın canım nedeni bulunmuş tedavini oluyorsun ne güzel
Amin hepimize canımİşte bi doktor bundan diyo başka doktor bu sonuç pıhtılaşma yapmaz diyo işte dediğin gibi nasibimizi yaşıyoruz Rabbim diğer bebeklerini sana bağışlasın
Peki sadece kalp atışı mi alinmadi ..yoksa bebeğin gelişimi ni görerek mi yarın kürtaj diyor..bazılarında kalp atışı 8 .de de duyuluyormus diyorlar7+2 bugun
Ben 6+3 de gittim bebek gözüktü 3.3mm di kese düzgün yolk iyi dedi ama vajinal ultrason da 6+0 gözüktü kalp atışı duyulmadı gözükmedi bile 4 gün sonra bakalım dedi bebek sadece 4 mm olmuş 7. Haftada ama ultrasonda 6+1 gözüktü yine kalp atışı yok kese 35 mm olmuş ama gelişimi durmuşPeki sadece kalp atışı mi alinmadi ..yoksa bebeğin gelişimi ni görerek mi yarın kürtaj diyor..bazılarında kalp atışı 8 .de de duyuluyormus diyorlar
Hmm anladım canım..rabbim kolaylık versin..belki sağlıklı olduğu ilerlememis olablir ..önemli sağlıklı evlatlar kucağımıza almamız ..süreç çok zor oluyor Allah'ım yardımcın olsunBen 6+3 de gittim bebek gözüktü 3.3mm di kese düzgün yolk iyi dedi ama vajinal ultrason da 6+0 gözüktü kalp atışı duyulmadı gözükmedi bile 4 gün sonra bakalım dedi bebek sadece 4 mm olmuş 7. Haftada ama ultrasonda 6+1 gözüktü yine kalp atışı yok kese 35 mm olmuş ama gelişimi durmuş