- 1 Ekim 2023
- 93
- 135
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
Hosbulduk amin insallah hep beraber guzel haberler alalimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah hepimizin yüzü gülsün bu ay çiçekler açalım
Tabiki bunada sukur ama ben istiyordum fazla olsun 1.tutmazsa sadece transferle ugrasim 2.kez yumurta kalmayinca bastan hersey o beni geriyor bu 5 ten 4 du ilerlese super olacakmaşallah gayet iyi1 tane bile olsa yetiyo zatenn
Merhaba hayırlı uğurlu olsuntransferin 8. Gününden günaydın
Dün gece regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyudum. Dün biraz fazla ayakta kaldım sanırım kasıklarıma ağrı girdi ara ara.
Sabahları son derece aç ve tansiyonum düşük uyanıyorum.
Bugün artık son idrar testimi yaptım. Yarın kan verme günüm. Artık yarın idrar testi yapmayacağım muhtemelen yarınki kandan sonra pazartesi günü de kan isterler
Merhaba hayırlı uğurlu olsunbnm de 2 ekimde transferim oldu bnde yapsam eğer varsa testte cıkarmıki? Birde belirtilerin ne oldu bugüne kadar?
Ahhh inşallah2. Gün bel ağrısı
Dün ve bugün de regl ağrısı gibi ağrım oldu arada kasık batması başka da bir belirtim olmadıinşallah olumlu sonuçlanır seninki de
Kuzum duruma göre değişiyo ama genelde gelişimi geriden gelen embriyo oluyo 6.gün. Bende iyi diye biliyorum embriyolog pek yanaşmadı bi pürüzü olabilir geç geliştiği için dediCnm normalde 6. Gün 5. Gün embriyosundan daha iyi değil mi bende 6. Gün embryomun olduğunu yeni öğrendim sadece 5. Gün olduğunu biliyordum
Ben 5. Gunluk embriyo 6. Gunlukten daha iyi diye biliyorum ama maalesef secenek yoktu tek embriyom var o da 6. Gunluk5 6 ya iyi diyorlar kaliteli demekki ilerliyor
Bu işte bı gariplik varKuzum duruma göre değişiyo ama genelde gelişimi geriden gelen embriyo oluyo 6.gün. Bende iyi diye biliyorum embriyolog pek yanaşmadı bi pürüzü olabilir geç geliştiği için dedi
Kuzum blast 5.gün embriyosu oluyo o aşamaya gelince donduruyolar. 6.gün dondurulan embriyo 5.günde o görünümde olmadığı için bekletiliyo 5.günde olması gereken hali 6.günde alıyo yoksa iyi görünen embriyo 6.güne bekletilmiyo 5.günde donduruluyo istisnaları vardır tabiBu işte bı gariplik varblas olduğunda daha iyi diye biliyorum 5. Gün blas 6. Gün değil mi
Tm cnm anladım acikladigin için teşekkür yani geç ilerliyo sorun değil sonuçta oda hedefe ulaşıyor kaplumbağa gibi blast oluyorKuzum blast 5.gün embriyosu oluyo o aşamaya gelince donduruyolar. 6.gün dondurulan embriyo 5.günde o görünümde olmadığı için bekletiliyo 5.günde olması gereken hali 6.günde alıyo yoksa iyi görünen embriyo 6.güne bekletilmiyo 5.günde donduruluyo istisnaları vardır tabi
Kuzum ama geriden gelmesi bazen içindeki sorunları hallettiği için de olabiliyomuş yani kötü bişey değil ama benim anladığım kadarıyla başka embriyo varsa onu tercih etmiyolar galiba yoksa 6 gün dışarda yaşayan anne karnında daha güzel yaşarTm cnm anladım acikladigin için teşekkür yani geç ilerliyo sorun değil sonuçta oda hedefe ulaşıyor kaplumbağa gibi blast oluyor
Biz kendimizi teselli ediyoruz aslında rabbim nasip ettiyse hiç bir önemi yok bence evresininKuzum ama geriden gelmesi bazen içindeki sorunları hallettiği için de olabiliyomuş yani kötü bişey değil ama benim anladığım kadarıyla başka embriyo varsa onu tercih etmiyolar galiba yoksa 6 gün dışarda yaşayan anne karnında daha güzel yaşar
Aynen öyle tam olarak nasip meselesiBiz kendimizi teselli ediyoruz aslında rabbim nasip ettiyse hiç bir önemi yok bence evresinin
Masallah insallah hepsi saglikli olurlar. Benimde 9 taneden 6 tane kaldı ama bizim sadece kaliteli 1 tane embriyoya ihtiyacimiz varBende dayanamadim aradim 9dan 5 si dollenmis insallah ilerler cok korkuyorum
Ahhhh güzelim çok heyecanlı ya hayırlı güzel haberler olsun insallah senin mutluluğunla bizde sevinelim dualarimdasinEvett mavişimmmm16 ekim kontrolüm var sonra tarih belli olacak kuzucumm dua edin
3. Günde muane etsede olur bence tabi doktorunuz daha iyi bilir doktoruna sorsan bu soruyu daha net bilgi alırsın birde eczaneden adet söktürücü ilaçlar oluyor onu denesen mesala ben adet geciktirici almıştım adetim gecikmisti faydasını görmüştüm adet yapıcı hapra içmiştim yine faydasını görmüştüm adet olmuştum ama ismini unuttum hapinHerkese Merhaba,
Benim iki adet donmus PGTli 5. gun embriyom var. Bu ay transfer planliyoruz. Ancak benim soyle bir sorunum var, yurtdisinda yasiyorum ve doktorum Turkiyede. Ben ucak biletimi regl olmam gereken gune gore almistim, ancak Pazar gunu ucagim oldugu halde hala regl olmadim. Ilk once is seyahati icin Londra`ya gitmem gerekiyor, bu durumda 2. yada 3. gun olacak olan doktor kontrolu ve rahim kalinligi olcmede sikintim var. Aranizda daha once 2. gun doktor kontrol etmeden estrofeme baslayan oldu mu ? Bir sikinti olur mu ? Doktorum, elbette kontrol etmeyi tercih ederiz ama 2. gun baslayalim dedi. Stresten Reglim gecikti diye dusunuyorum.
Herkese bol sanslar dilerim!
Cok tesekkur ederim insallah sizin ne asamada kacinci gundeMasallah insallah hepsi saglikli olurlar. Benimde 9 taneden 6 tane kaldı ama bizim sadece kaliteli 1 tane embriyoya ihtiyacimiz varinsallah hersey gonlunce olsun