2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yengeç burcuyum kuzumm yükselenim başak
Eğer kızlar pozitif alırsak bebeklerimiz yengeç olacak ve ben hep yengeç olsun isterdim
Ve tam olarak bir balsın sen burçlara bak yerim
Allahım sağlıkla doğuralım yengeç bebelerimiz olsun çok istiyorum ya
Ya seni yirim valla da öylee benim de astroloji merakım vardır mine ölmezi ben de takip ederim kuzum
Mine sayesinde arttı benim de ilgim canım ya kadın işinde çok iyi gerçekten diğerlerinin ne dediğini anlamıyorum bile yüz cümle kuruyolar ama içi boş hep genel
Ya sen var ya tam bensin
Gerçekten öyle bu duygusallık beni biraz yoruyor ama ne yapayım her şeye empati yapar mı bir insan dün otobüsle gelirken muavine üzüldüm mesela aman
Çocuğumda böyle ponçik kalpli olacak işte eriyorum

İnşallah olacak kuzucummm pamuklara sarıp sarmayacağız onları

Mine tam nokta atışları yapıyor bebeğim
Oyy ponçik ve senin gibiiii

Transfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Maşallah canım artık çok belli ikinci çizgi Allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah ben de dün transfer oldum 12 ekim test tarihim çok heyecanlıyım vakit geçmiyor sanki

İnşallah olacak kuzucummm pamuklara sarıp sarmayacağız onları

Mine tam nokta atışları yapıyor bebeğim
Oyy ponçik ve senin gibiiii
Ahh inşallah kuzumm minik yengeçlerimiz olacak Güne kekik çayıyla başlıyorum adet olsam da artık başlasak diye Masajı yapmayı unutmuşum şimdi onu yapıcam

Ahh inşallah kuzumm minik yengeçlerimiz olacak Güne kekik çayıyla başlıyorum adet olsam da artık başlasak diye Masajı yapmayı unutmuşum şimdi onu yapıcam
Kuzum ben Klomen kullanmıştım tüp bebek öncesi son çatlatma tedavisi olsun diye o da ben de kist yapmıştı adetim böyle gecikmişti hem masaj hem kekik çayı içtim ve sonunda geldi

Baktın hala gelmiyor tarlusal içersin bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun

Yaa balım kist oldu belki de öyleyse adetle atılır mı tedaviye engel olmaz inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…