- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi ananasmango
Ya daha ne olsun çok güzel çokTransfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Ya sende mi yengeçsin kuzumBu da benim burcumun yorumu evlat sahibi olma falan diyorEki Görüntüle 3311467
İnşallah bebeğim hepimiz pozitif gorelim inşallahRabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah buradan pozitif sonuç almanı nasip etsin kuzum
Amin aminYa sende mi yengeçsin kuzuminşallah hayallerimiz bir bir olacak hepimizinnnn
Ve tam olarak bir balsın sen burçlara bak yerimYengeç burcuyum kuzumm yükselenim başak
Eğer kızlar pozitif alırsak bebeklerimiz yengeç olacak ve ben hep yengeç olsun isterdim
Mine sayesinde arttı benim de ilgim canım ya kadın işinde çok iyi gerçekten diğerlerinin ne dediğini anlamıyorum bile yüz cümle kuruyolar ama içi boş hep genelYa seni yirimvalla da öylee benim de astroloji merakım vardır mine ölmezi ben de takip ederim kuzum
Çocuğumda böyle ponçik kalpli olacak işte eriyorumYa sen var ya tam bensin
Gerçekten öyle bu duygusallık beni biraz yoruyor ama ne yapayım her şeye empati yapar mı bir insan dün otobüsle gelirken muavine üzüldüm mesela aman
Bak gördün mü endişelenecek bişey yok . Çok şükür tutunmuşlar. Ne güzelTransfer sonrası 6. Gün
Test günüme 3 gün var
Evet veroşumAmin aminsen de mi yengeçsin
İnşallah olacak kuzucummm pamuklara sarıp sarmayacağız onlarıVe tam olarak bir balsın sen burçlara bak yerim
Allahım sağlıkla doğuralım yengeç bebelerimiz olsun çok istiyorum ya
Mine sayesinde arttı benim de ilgim canım ya kadın işinde çok iyi gerçekten diğerlerinin ne dediğini anlamıyorum bile yüz cümle kuruyolar ama içi boş hep genel
Çocuğumda böyle ponçik kalpli olacak işte eriyorum
Maşallah canım artık çok belli ikinci çizgi Allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin darısı bizlere olsun inşallahTransfer sonrası 6. Gün
Test günüme 3 gün var
Ahh inşallah kuzumm minik yengeçlerimiz olacakİnşallah olacak kuzucummm pamuklara sarıp sarmayacağız onları
Mine tam nokta atışları yapıyor bebeğim
Oyy ponçik ve senin gibiiii
Yaşasın yengeçlerEvet veroşumtipik tam bir yengeçim
Kuzum ben Klomen kullanmıştım tüp bebek öncesi son çatlatma tedavisi olsun diye o da ben de kist yapmıştı adetim böyle gecikmişti hem masaj hem kekik çayı içtim ve sonunda geldiAhh inşallah kuzumm minik yengeçlerimiz olacakGüne kekik çayıyla başlıyorum adet olsam da artık başlasak diye Masajı yapmayı unutmuşum şimdi onu yapıcam
Bol kaliteli Yumoşların olsun kuzumm inşAllahKızlaar ben de muayeneye geldim. Cumartesi opu var inşaallah
Amin amin hepimizin inşaallahBol kaliteli Yumoşların olsun kuzumm inşAllah
Yaa balım kist oldu belki de öyleyse adetle atılır mı tedaviye engel olmaz inşallah yaKuzum ben Klomen kullanmıştım tüp bebek öncesi son çatlatma tedavisi olsun diye o da ben de kist yapmıştı adetim böyle gecikmişti hem masaj hem kekik çayı içtim ve sonunda geldi
Baktın hala gelmiyor tarlusal içersin bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun
Yok kuzum bu tarz kistler genellikle adetli atılıyor hiç sıkıntı yapmaYaa balım kist oldu belki de öyleyse adetle atılır mı tedaviye engel olmaz inşallah ya
Yaa canım çok teşekkür ederim ben de çocuklarımız doğunca mesleki bilgimi paylaşıcam sizinle çocuk gelişim uzmanıyımYok kuzum bu tarz kistler genellikle adetli atılıyor hiç sıkıntı yapma
Ooo yaşasınYaa canım çok teşekkür ederim ben de çocuklarımız doğunca mesleki bilgimi paylaşıcam sizinle çocuk gelişim uzmanıyım