- Konu Sahibi ananasmango
Ayy inşaallah hayırlısıylaBurdan anneler sayfasına elele inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşaallah hayırlısıylaBurdan anneler sayfasına elele inşallah
Daha ne olsun hemşire öğretmen çok güzel bir topik olacağız inşAllah kızlarımYaa canım çok teşekkür ederim ben de çocuklarımız doğunca mesleki bilgimi paylaşıcam sizinle çocuk gelişim uzmanıyım
Ya sen avukat mısın sırtımız yere gelmez artıkAvukatınız da burada
Gerçekten harika insanlar bir araya geldi çiçek gibiyizDaha ne olsun hemşire öğretmen çok güzel bir topik olacağız inşAllah kızlarım
Ekip tamam kapıyı avukat anne açtı arkasından biz paylaşıcaz inşallah pozitif haberleriAvukatınız da burada
MaşallahTransfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Çook pahalı yaa iyi ki devlete geçtim diyorum benim paracı doktor(eski özeldeki) 2000 üstü alıyodur şimdi. Bi de adet günü muayne ücreti alıp transfer hazırlığı yaparken iki gün sonra gel diyodu gittiğimde tekrar takip ücreti istiyodu ne çektim yaKızlar adet oldum yarın gidicem inşallah taransfer hazırlıkları başlasın lakin muane ücreti dudağımı uçuklattı 1,500 çok ya
Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın hele özel hastaneler çok acımasız yaresmen mecburiyetimizi kullaniyorlarÇook pahalı yaa iyi ki devlete geçtim diyorum benim paracı doktor(eski özeldeki) 2000 üstü alıyodur şimdi. Bi de adet günü muayne ücreti alıp transfer hazırlığı yaparken iki gün sonra gel diyodu gittiğimde tekrar takip ücreti istiyodu ne çektim ya
Benim sadece 1 muane ücreti alacakmış tedavim sonuçlanana kadarÇook pahalı yaa iyi ki devlete geçtim diyorum benim paracı doktor(eski özeldeki) 2000 üstü alıyodur şimdi. Bi de adet günü muayne ücreti alıp transfer hazırlığı yaparken iki gün sonra gel diyodu gittiğimde tekrar takip ücreti istiyodu ne çektim ya
Allah razı olsun cnm. İnşallah hepimizin yüzü gülerKizlar transferimi oldum geldim hepinize icten dua ettim transfer sirasinda❤
Amin canim insallah anneler topigimiz olsun insallahAllah razı olsun cnm. İnşallah hepimizin yüzü güler
Gurubuzun 2. Hamisi şimdiden hayırlı olsunKizlar transferimi oldum geldim hepinize icten dua ettim transfer sirasinda❤
Ay ne guzel dedin kuzum inşallah canim ❤Gurubuzun 2. Hamisi şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif haberlerini de alırız sımsıkı tutunsun miniklerimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaKizlar transferimi oldum geldim hepinize icten dua ettim transfer sirasinda❤
İnşallah canım burda hepimiz ard arda pozitif sonuclari alalim inşallah ❤miniklerimizi saglikla kucaklarimiza alalimHayırlı olsun canım inşallah pozitif haberlerini de alırız sımsıkı tutunsun miniklerimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
Aynen öyle canım inşallah güzel olur sonuç da çektiğimize değerYnAllah çabalarımızı boşa çıkarmasın hele özel hastaneler çok acımasız yaresmen mecburiyetimizi kullaniyorlar
Canımm hayırlı olsun güzel haberler alalım inşallahKizlar transferimi oldum geldim hepinize icten dua ettim transfer sirasinda❤