- 25 Ekim 2023
- 438
- 620
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.381
Görünüyor canım silinmemişAaa yorumum silindi gelmedii neden oyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünüyor canım silinmemişAaa yorumum silindi gelmedii neden oyle oldu
Hesaplara gore 5+5 tabi bu benim hesapladigim trasferden sonraki 20.gunumAyy benim de perşembe günü kese randevum var çok heyecanlıyım. Sen kaçıncı haftadasın şu an canım
Hayırlısı olsun , üzme kendininegatif oldu benim sonucum..
Sağlıkla Gelsin inşallahElhamdulillah sonucum pozitif kizlar nasipse çarşamba testi tekrarlayacagim
Benim de transferden sonraki 20. günüm 5+3 gösteriyor uygulama. 10 ekimde transfer olmuştum. Belki 3. gün embriyo diyedirHesaplara gore 5+5 tabi bu benim hesapladigim trasferden sonraki 20.gunum
Bi pozitifte benden gelsin o zaman canlarBenim de transferden sonraki 20. günüm 5+3 gösteriyor uygulama. 10 ekimde transfer olmuştum. Belki 3. gün embriyo diyedir
Yaaa çok şükür beta kaç çıktı maşallahBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
evet benzer durum bende de yaşandı.Canım benim cok uzuldum. Evet resmen kirmizi kanamalı akintim geldi. Transferden tam 5 6 saat sonra geldi. Hatta ilk kalktigimda su gibi birseyde aktı. Ben dedim kesin dustuler. O suyla birlikte. Sonra burdaki arkadaslar transfer asamasinda rahim agzi ufak hasarlar alabilir demislerdi. Mantikli geldi kirmiziydi cunku e birde kan sulandirici falanda aliyoruz.
Transferden kalktigimda gelen su da sonradan birisi yazmisti idrar olabilir diye. O da cok mantiklı cunku idrar kesesi o kadar dolu ki birazcik kacirmis olabilirim hissedemeden.
Cift embriyo transferide etkiliyor. Doktorumla kan sonucumu yolladigimda 180 ken ikiz degil sanirim hocam demistim.
O da zaten ikiz beklemedigini soylemisti. Ben bilmiyordum ama embriyolardan 1 tanesi kaliteli digeri kalitesi dusukmüs. İkisi sadece tutunmada birbirini desteklesin diye onuda transfer etmiş.
Şükürler oldun umarım sağlıklı artar bakalım hayırlısı AllahtanYaaa çok şükür beta kaç çıktı maşallah
Canım rabbim versin sabrını süreç çok zor biliyoruz hepimiz rabbim güzellikleriyle hediyelendirsin hepimiziKızlar bugün kan günümdü verdim. Zaten bekliyordum negatif çıktı. Embriyomda kalmadı.. üstelik yumurtam çok az . Ne zaman denerim Allah bilir. Çok dua istiyorum sizden . Çok yoruldum. Kendinize iyi bakın Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşallah .
Yaaaaaa söylemiştimmmm sana canımmm gözlerim doldu resmen bugun ne güzel haberler var burda maşallah saglıkla gelsin kuzuçuk kan testi mi verdin canımmBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
Aaa cookk sevindimm gözün aydinnn canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallahBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
Canım benim inşallah çok daha güçlü döneceksin Allah'a emanet olKızlar bugün kan günümdü verdim. Zaten bekliyordum negatif çıktı. Embriyomda kalmadı.. üstelik yumurtam çok az . Ne zaman denerim Allah bilir. Çok dua istiyorum sizden . Çok yoruldum. Kendinize iyi bakın Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşallah .
İnşallah canımm sağlıkla gelsinnŞükürler oldun umarım sağlıklı artar bakalım hayırlısı Allahtan
Amin canım rabbim sonuç bekleyen herkesten hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin umarım sağlıklı ilerlerYaaaaaa söylemiştimmmm sana canımmm gözlerim doldu resmen bugun ne güzel haberler var burda maşallah saglıkla gelsin kuzuçuk kan testi mi verdin canımm
Betan kaç çikti canim?Bi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
Sağol canım benim hepimiz alırız inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasınAaa cookk sevindimm gözün aydinnn canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Amin bitanem çok ssağolCanım benim inşallah çok daha güçlü döneceksin Allah'a emanet ol
İnşallah canımm sağlıkla gelsinn
100.72Betan kaç çikti canim?
Canım benim de 2.5 yıl infertilite tanısı konuldu 1. Denemeyi de öyle yaptırdık daha sonra doktorum rahimin içini görelim dedi Histeroskopi laporoskopi oldum polip çıktı ve rahmim kalp şeklindeydi şimdi hepsi temizlendi düzeltildi 2. Deneme yaptırdık inşallah bu sefer olucakCanım bende PKO var ve yumurtalayamıyorum o yüzden 6 yıldır gitmedim doktor içmedim ilaç vurunmadıgım iğne kalmadı son care tüp bebek başvurdum Allah nasip ederse senin neydi canim sorunun