2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benim cok uzuldum. Evet resmen kirmizi kanamalı akintim geldi. Transferden tam 5 6 saat sonra geldi. Hatta ilk kalktigimda su gibi birseyde aktı. Ben dedim kesin dustuler. O suyla birlikte. Sonra burdaki arkadaslar transfer asamasinda rahim agzi ufak hasarlar alabilir demislerdi. Mantikli geldi kirmiziydi cunku e birde kan sulandirici falanda aliyoruz.
Transferden kalktigimda gelen su da sonradan birisi yazmisti idrar olabilir diye. O da cok mantiklı cunku idrar kesesi o kadar dolu ki birazcik kacirmis olabilirim hissedemeden.
Cift embriyo transferide etkiliyor. Doktorumla kan sonucumu yolladigimda 180 ken ikiz degil sanirim hocam demistim.
O da zaten ikiz beklemedigini soylemisti. Ben bilmiyordum ama embriyolardan 1 tanesi kaliteli digeri kalitesi dusukmüs. İkisi sadece tutunmada birbirini desteklesin diye onuda transfer etmiş.
evet benzer durum bende de yaşandı.
ne diyelim hayırlısı böylemiş

Kızlar bugün kan günümdü verdim. Zaten bekliyordum negatif çıktı. Embriyomda kalmadı.. üstelik yumurtam çok az . Ne zaman denerim Allah bilir. Çok dua istiyorum sizden . Çok yoruldum. Kendinize iyi bakın Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşallah 🤲.
Canım rabbim versin sabrını süreç çok zor biliyoruz hepimiz rabbim güzellikleriyle hediyelendirsin hepimizi 🤲

Kızlar bugün kan günümdü verdim. Zaten bekliyordum negatif çıktı. Embriyomda kalmadı.. üstelik yumurtam çok az . Ne zaman denerim Allah bilir. Çok dua istiyorum sizden . Çok yoruldum. Kendinize iyi bakın Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşallah 🤲.
Canım benim inşallah çok daha güçlü döneceksin Allah'a emanet ol ❤️
Şükürler oldun umarım sağlıklı artar bakalım hayırlısı Allahtan 🤲🍀
İnşallah canımm sağlıkla gelsinn 😍

Canım bende PKO var ve yumurtalayamıyorum o yüzden 6 yıldır gitmedim doktor içmedim ilaç vurunmadıgım iğne kalmadı son care tüp bebek başvurdum Allah nasip ederse🌸 senin neydi canim sorunun
Canım benim de 2.5 yıl infertilite tanısı konuldu 1. Denemeyi de öyle yaptırdık daha sonra doktorum rahimin içini görelim dedi Histeroskopi laporoskopi oldum polip çıktı ve rahmim kalp şeklindeydi 😟 şimdi hepsi temizlendi düzeltildi 2. Deneme yaptırdık inşallah bu sefer olucak ❤️

X