2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yarın sabah Allah’ın izniyle ama kan da pek bir önem arz etmiyor kan da çıksa bile kesesi kalp atışı var doğana kadar bu süreç hiçbitmiyor
Aynen öyle canim rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer insallahh🤲🏻🤲🏻 biz umudumuzu kaybetmiyoruz önce pozitif sonra kalp atisi saglikli hamilelik dogum ve saglikli evlatlar nasip etsin 🤗🤗 herseyin güzelini hayrimiza çevirsin rabbim🤲🏻
Hangi ilaclari kullaniyosun? Ve kaçinci gün embriyo transfer edildi?

Aynen öyle canim rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer insallahh🤲🏻🤲🏻 biz umudumuzu kaybetmiyoruz önce pozitif sonra kalp atisi saglikli hamilelik dogum ve saglikli evlatlar nasip etsin 🤗🤗 herseyin güzelini hayrimiza çevirsin rabbim🤲🏻
Hangi ilaclari kullaniyosun? Ve kaçinci gün embriyo transfer edildi?
2 tane 5. Gün embriyosu estrofem progestan dex iğne ve fitil oksapar kullanıyorum ilk tedavimde de bunları kullanmıştım o zaman bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim bakalım bu sefer rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 1 sene aradan sonra 20 ekm de transfer oldum

Kızlar selam çok kötüyüm pembe lekelenmem olmuş kötü bişeymi bu bugün 9. Günüm nolur bişey deyin 😭
Merhaba canim korkma bisey olmaz Allahin izniyle olabilir bak bende 2 gündür geliyo zaten tuttugu zamanda böyle kanamalar oluyor yogun bi kanama degilse korkma ara doktorunu bisey yoktur insallah rahat ol canim

Yaaa öylemi inşallah yerleşmiştir bebeğim bana 😭 yazdım doktoruma dönmedi henüz sizede danışmak istedim
Pzt yoğun oluyorlar genelde. Sen hiiç canını sıkma benim de öyle bir moralim bozulmuştu sonra dedimki yerleşmedir inşaallah topla kendini. Önemli olan devam olmaması ve kırmızı olmaması. Açık pembe kahverengi bunlar normal sayılıyor. Hemşire bana adet kanaması da olabilir yerleşme de ama devamlı olmadığı için iyiye işaret demişti. Sen de şimdi sakince doktordan haber bekle ve günü dinlenerek geçir bana öyle demişlerdi bir iş yapma bugün

2 tane 5. Gün embriyosu estrofem progestan dex iğne ve fitil oksapar kullanıyorum ilk tedavimde de bunları kullanmıştım o zaman bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim bakalım bu sefer rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 1 sene aradan sonra 20 ekm de transfer oldum
Oylemii ! Çok üzgünüm canim basin sagolsun. Demekki zamani degilmis imtihandayiz sonuçta rabbim can sagligi versin herseyden önce🤲🏻 Bu hafta pozitifleri bol basladi hadi sende yarin guzel bi koca betayi alda gel hayirlisiyla insallah🤲🏻🤲🏻🤗

Aaa yorumum silindi gelmedii neden oyle oldu

X