- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.361
Kızlar selam çok kötüyüm pembe lekelenmem olmuş kötü bişeymi bu bugün 9. Günüm nolur bişey deyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh çok şükür Rabbim devamını görmeyi de nasip etsin kuzumElhamdulillah sonucum pozitif kizlar nasipse çarşamba testi tekrarlayacagim
Yerleşme olabilir doktorunuzla iletişime geçinKızlar selam çok kötüyüm pembe lekelenmem olmuş kötü bişeymi bu bugün 9. Günüm nolur bişey deyin
Dur dur pembeden korkma. Hemen doktoruna haber ver. Benim de önce kahverengi sonra pembeydi bir şey olmadı. 8-9-10. günlerde devam etti sonra kesildi. Sen hemen doktora haber verKızlar selam çok kötüyüm pembe lekelenmem olmuş kötü bişeymi bu bugün 9. Günüm nolur bişey deyin
Aynen öyle canim rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer insallahh biz umudumuzu kaybetmiyoruz önce pozitif sonra kalp atisi saglikli hamilelik dogum ve saglikli evlatlar nasip etsin herseyin güzelini hayrimiza çevirsin rabbimYarın sabah Allah’ın izniyle ama kan da pek bir önem arz etmiyor kan da çıksa bile kesesi kalp atışı var doğana kadar bu süreç hiçbitmiyor
Teşekkğrler evet yazdım ama sizlerede danışmak istedim henüz dönmediYerleşme olabilir doktorunuzla iletişime geçin
2 tane 5. Gün embriyosu estrofem progestan dex iğne ve fitil oksapar kullanıyorum ilk tedavimde de bunları kullanmıştım o zaman bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim bakalım bu sefer rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 1 sene aradan sonra 20 ekm de transfer oldumAynen öyle canim rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer insallahh biz umudumuzu kaybetmiyoruz önce pozitif sonra kalp atisi saglikli hamilelik dogum ve saglikli evlatlar nasip etsin herseyin güzelini hayrimiza çevirsin rabbim
Hangi ilaclari kullaniyosun? Ve kaçinci gün embriyo transfer edildi?
Yaaa öylemi inşallah yerleşmiştir bebeğim bana yazdım doktoruma dönmedi henüz sizede danışmak istedimDur dur pembeden korkma. Hemen doktoruna haber ver. Benim de önce kahverengi sonra pembeydi bir şey olmadı. 8-9-10. günlerde devam etti sonra kesildi. Sen hemen doktora haber ver
Kırmızı ve yoğun bir kanama olmadığı sürece korkmaTeşekkğrler evet yazdım ama sizlerede danışmak istedim henüz dönmedi
Merhaba canim korkma bisey olmaz Allahin izniyle olabilir bak bende 2 gündür geliyo zaten tuttugu zamanda böyle kanamalar oluyor yogun bi kanama degilse korkma ara doktorunu bisey yoktur insallah rahat ol canimKızlar selam çok kötüyüm pembe lekelenmem olmuş kötü bişeymi bu bugün 9. Günüm nolur bişey deyin
Hem bak bugun ne güzel pozitif haberler aldik hiç korkma insallah arkadaslarimizin ugurlari bizede geçerYaaa öylemi inşallah yerleşmiştir bebeğim bana yazdım doktoruma dönmedi henüz sizede danışmak istedim
Pzt yoğun oluyorlar genelde. Sen hiiç canını sıkma benim de öyle bir moralim bozulmuştu sonra dedimki yerleşmedir inşaallah topla kendini. Önemli olan devam olmaması ve kırmızı olmaması. Açık pembe kahverengi bunlar normal sayılıyor. Hemşire bana adet kanaması da olabilir yerleşme de ama devamlı olmadığı için iyiye işaret demişti. Sen de şimdi sakince doktordan haber bekle ve günü dinlenerek geçir bana öyle demişlerdi bir iş yapma bugünYaaa öylemi inşallah yerleşmiştir bebeğim bana yazdım doktoruma dönmedi henüz sizede danışmak istedim
Tamam şimdi yazmış doktor bebek aspirini bırakalım takip edelim demişKırmızı ve yoğun bir kanama olmadığı sürece korkma
Canım çok üzgünüm inşallah gördüğün son negatiftirnegatif oldu benim sonucum..
Canımm sağlıkla kucağına al inşallah sağlıkla gelsinnElhamdulillah sonucum pozitif kizlar nasipse çarşamba testi tekrarlayacagim
İnşallah teşekkür ederim doktor bebek aspirini ni bırakalım dedi takip edelim dediMerhaba canim korkma bisey olmaz Allahin izniyle olabilir bak bende 2 gündür geliyo zaten tuttugu zamanda böyle kanamalar oluyor yogun bi kanama degilse korkma ara doktorunu bisey yoktur insallah rahat ol canim
Aynen bana da aspirini kestirmişlerdiTamam şimdi yazmış doktor bebek aspirini bırakalım takip edelim demiş
Oylemii ! Çok üzgünüm canim basin sagolsun. Demekki zamani degilmis imtihandayiz sonuçta rabbim can sagligi versin herseyden önce Bu hafta pozitifleri bol basladi hadi sende yarin guzel bi koca betayi alda gel hayirlisiyla insallah2 tane 5. Gün embriyosu estrofem progestan dex iğne ve fitil oksapar kullanıyorum ilk tedavimde de bunları kullanmıştım o zaman bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim bakalım bu sefer rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 1 sene aradan sonra 20 ekm de transfer oldum
Aaa yorumum silindi gelmedii neden oyle oldu2 tane 5. Gün embriyosu estrofem progestan dex iğne ve fitil oksapar kullanıyorum ilk tedavimde de bunları kullanmıştım o zaman bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim bakalım bu sefer rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 1 sene aradan sonra 20 ekm de transfer oldum
Allah razı olsun canım hepimiz için hayırlı sonuçlar nasip eylesin rabbimOylemii ! Çok üzgünüm canim basin sagolsun. Demekki zamani degilmis imtihandayiz sonuçta rabbim can sagligi versin herseyden önce Bu hafta pozitifleri bol basladi hadi sende yarin guzel bi koca betayi alda gel hayirlisiyla insallah