- 25 Ekim 2023
- 438
- 620
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.341
Gizim ne desek boş rabbimden hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin doktorunla görüştün müEvet.. 0,12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizim ne desek boş rabbimden hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin doktorunla görüştün müEvet.. 0,12
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah göğüslerinde belirti varmıydı ya benm pek yok gibi taktım kafamaElhamdulillah sonucum pozitif kizlar nasipse çarşamba testi tekrarlayacagim
Hayırlısıyla bir daha ki sürecin seni yormasın inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız canımEvet.. 0,12
10. Günüm benimde göğüslerimde birşey yok saniyelik sızlamalar dışında oda hergün değil buna rağmen idrar da pozitif gösteriyor kan da ne çıkacak göreceğiz ama göğüsler de belirti değil arkadaşlarÇok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah göğüslerinde belirti varmıydı ya benm pek yok gibi taktım kafama
Benımde 2 kasımda ama 9. Günüm diye yaptım ben 5.gün embriyosu sende yap eğer 5. Gün ise cıkar idrardaBu hafta çok güzel haberler aldık inşallah herkesin pozitifini görürüzz
Benimm de 2 si test günüm çok heyecanlıyım
9. GünümKaçıncı günün kaç çıktı?
Ya benmde öyle arada şişiyor arada sönüyor arada sızlıyor kafayı yediler şaşırdı hormonlar10. Günüm benimde göğüslerimde birşey yok saniyelik sızlamalar dışında oda hergün değil buna rağmen idrar da pozitif gösteriyor kan da ne çıkacak göreceğiz ama göğüsler de belirti değil arkadaşlar
Aminn görüşmedim yeni aldım sonucu.. napcam ne edicem hiç bir fikrim yok şuan..Gizim ne desek boş rabbimden hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin doktorunla görüştün mü
Çok sevindim kaç çıktı acaba sonucunuz bende yarın sabah vereceğim Allah’ın izniyle9. Günüm
İnşallah pozitif tirNormalde ilaçlardan göğüs hassasiyeti de oluyor. Ama benm negatif çıkan önceki transferimde 6. Gün gibi hassasiyet kaybolmuştu birden ve zaten test gününde de negatif sonuç almıştım. İlk transferim pozitifti onda transferden sonra hassasiyet test gününe kadar devam etti ve pozitifti. 3. Gün embriyo transferi olmuştum hepsinde de. Ve transferimin 3-4 üncü günü göğüslerimde iğneleme karıncalanma gibi sızlamalar oldu. Şuan 7. Günümdeym hassasiyet devam ediyor bu belirtimidir ama bilemiyorum. Hiç belirti olmadan pozitif çıkanda var, belirti yaşayıp negatife olanda çünkü
Hayirlisi oldu insallah Kan ne zaman vericeksin?10. Günüm benimde göğüslerimde birşey yok saniyelik sızlamalar dışında oda hergün değil buna rağmen idrar da pozitif gösteriyor kan da ne çıkacak göreceğiz ama göğüsler de belirti değil arkadaşlar
AminnHayırlısıyla bir daha ki sürecin seni yormasın inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız canım
Benım göğüslerimde ağrım var birde sırt agrısı adet olacak gibi ağrı var alt karnımda da hafifde bulantım varYa benmde öyle arada şişiyor arada sönüyor arada sızlıyor kafayı yediler şaşırdı hormonlar
Çok fazla iğne ilaç kullanıyoruz normal ki ama belirti aramayın insanın psikolojisi bozuluyor ciddenYa benmde öyle arada şişiyor arada sönüyor arada sızlıyor kafayı yediler şaşırdı hormonlar
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah
Yarın sabah Allah’ın izniyle ama kan da pek bir önem arz etmiyor kan da çıksa bile kesesi kalp atışı var doğana kadar bu süreç hiçbitmiyorHayirlisi oldu insallah Kan ne zaman vericeksin?
Canım hayırlısı olsun inşaallah bir sonrakinde pozitifi görürsünEvet.. 0,12
Gizimmmm öyle düşünme herşey de bir hayır vardır rabbim daha güzelleriyle hediyelendirsinnnnAminn görüşmedim yeni aldım sonucu.. napcam ne edicem hiç bir fikrim yok şuan..
Evet canım haklısınÇok fazla iğne ilaç kullanıyoruz normal ki ama belirti aramayın insanın psikolojisi bozuluyor cidden
Şu an hiçbir şey düşünme doktorunla görüş bir yol çizersiniz kuzum inşaallah kolaylıkla hayırla sağlıkla olur bu seferAminn görüşmedim yeni aldım sonucu.. napcam ne edicem hiç bir fikrim yok şuan..