2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏼 göğüslerinde belirti varmıydı ya benm pek yok gibi taktım kafama
10. Günüm benimde göğüslerimde birşey yok saniyelik sızlamalar dışında oda hergün değil buna rağmen idrar da pozitif gösteriyor kan da ne çıkacak göreceğiz ama göğüsler de belirti değil arkadaşlar

10. Günüm benimde göğüslerimde birşey yok saniyelik sızlamalar dışında oda hergün değil buna rağmen idrar da pozitif gösteriyor kan da ne çıkacak göreceğiz ama göğüsler de belirti değil arkadaşlar
Ya benmde öyle arada şişiyor arada sönüyor arada sızlıyor kafayı yediler şaşırdı hormonlar 😄

Normalde ilaçlardan göğüs hassasiyeti de oluyor. Ama benm negatif çıkan önceki transferimde 6. Gün gibi hassasiyet kaybolmuştu birden ve zaten test gününde de negatif sonuç almıştım. İlk transferim pozitifti onda transferden sonra hassasiyet test gününe kadar devam etti ve pozitifti. 3. Gün embriyo transferi olmuştum hepsinde de. Ve transferimin 3-4 üncü günü göğüslerimde iğneleme karıncalanma gibi sızlamalar oldu. Şuan 7. Günümdeym hassasiyet devam ediyor 🤷🏼‍♀️ bu belirtimidir ama bilemiyorum. Hiç belirti olmadan pozitif çıkanda var, belirti yaşayıp negatife olanda çünkü
İnşallah pozitif tir

X