2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben size neden soruyorum ondan bahsedeyim :) benim de ilk gün sizin gibi kanlı pembe akıntım olmuştu, ayağa kalktığımda geldi. ben transferimi Haziran ayında olmuştum. sonrasında negatif sonuç aldım. Size o an söylemedim negatif sonuç aldığımı siz beklerken etkilenmeyin diye.
merak ettiğim akıntının negatife yol açıp açmadığı idi. Açmadığını sayenizde öğrenmiş oldum. ama sanırım siz 2 embriyo transferi olmuştunuz benimki tek embriyo idi.
Canım benim cok uzuldum. Evet resmen kirmizi kanamalı akintim geldi. Transferden tam 5 6 saat sonra geldi. Hatta ilk kalktigimda su gibi birseyde aktı. Ben dedim kesin dustuler. O suyla birlikte. Sonra burdaki arkadaslar transfer asamasinda rahim agzi ufak hasarlar alabilir demislerdi. Mantikli geldi kirmiziydi cunku e birde kan sulandirici falanda aliyoruz.
Transferden kalktigimda gelen su da sonradan birisi yazmisti idrar olabilir diye. O da cok mantiklı cunku idrar kesesi o kadar dolu ki birazcik kacirmis olabilirim hissedemeden.
Cift embriyo transferide etkiliyor. Doktorumla kan sonucumu yolladigimda 180 ken ikiz degil sanirim hocam demistim.
O da zaten ikiz beklemedigini soylemisti. Ben bilmiyordum ama embriyolardan 1 tanesi kaliteli digeri kalitesi dusukmüs. İkisi sadece tutunmada birbirini desteklesin diye onuda transfer etmiş.

Ayy insallah canim ya dilinden bal damliyo🤲🏻🤲🏻 Boyle ara ara geliyo ozellikle gece sabah prolutex ve oksapari yapinca duruyo bugun aglamaktan içim sisti😓 (hormonlarim sagolsun). Doktoruma mesaj attim dün ilaçlara devam edin dedi takip edelim dedi bide adet sanciniz varmi dedi evet dedim bisey demedi kani beklicez galiba bu pozitifleri bugun gördüm çok sevindim morel oldu🤗🤗
Kuzum ben lekelenme var diyince coraspini kestiler prolutexi günde ikiye çıkardılar hala öyle devam ediyor. Ben hemşireye kötü bir şey değil dimi diye sormuştum rengi kırmızı ve devamlı olsa kötü olabilirdi ama bizim için önemli olan devamlı bir kanama olmaması demişti. Dediğim gibi üç gün sonra bitti zaten.

Kuzum ben lekelenme var diyince coraspini kestiler prolutexi günde ikiye çıkardılar hala öyle devam ediyor. Ben hemşireye kötü bir şey değil dimi diye sormuştum rengi kırmızı ve devamlı olsa kötü olabilirdi ama bizim için önemli olan devamlı bir kanama olmaması demişti. Dediğim gibi üç gün sonra bitti zaten.
Hadi bakalim insallahhh canim çok sagol bi önceki denememde böyle olmustu negatif görmüstüm diye aslinda bu korkum yoksa haklisin biliyorum ama yarin sabah idrar testini yinede yapicam ben persembeye kadar dayanamam😂😂

X