- 25 Ekim 2023
- 438
- 620
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.301
Canım güzel sonuçlar alırsın dilerimBen kan verdimmm 2 saate çıkacak dediler kalbim çıkacakk dua edin nolurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güzel sonuçlar alırsın dilerimBen kan verdimmm 2 saate çıkacak dediler kalbim çıkacakk dua edin nolurr
Dilerim hayırlı sonuçlar alırsınızKizlar bnde test vermeye gidecem dua edin..8. Transferim
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsin darısı bizlereCanım benim hala bir belirtim yok. Bende cok sasiriyorum bu duruma. Gogsum falan bile acimiyor. Sadece dolgunluk hissi var. Belirti olmaması artik benide endiselendiriyor. 3 gune kese gormeye gittigimde doktora soracagım bu durumu
Amin insallah. Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsin darısı bizlere
Hayırlı oldun sağlıkla büyümesini nasip eylesin rabbimKızlar sabah kan verdim çok şükür pozitif çıktı. Ben hiç test yapmamıştım. Çarşamba günü yeniden kan vereceğim artışa bakacaklarmış. Değerim 42,73 çıktı transfer sonrası 10. günüm. 1 adet daha proluton vurdular. Sizce nasıl değer.
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah Kaçin gün embriyosuydu? Ve kaç tane transfer yapildi?Kızlar sabah kan verdim çok şükür pozitif çıktı. Ben hiç test yapmamıştım. Çarşamba günü yeniden kan vereceğim artışa bakacaklarmış. Değerim 42,73 çıktı transfer sonrası 10. günüm. 1 adet daha proluton vurdular. Sizce nasıl değer.
Sağol canımm Allah razı olsun hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah.6. gün embriyosu, 1 adet transfer edildi.4bc orta kalitedeydi.Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah Kaçin gün embriyosuydu? Ve kaç tane transfer yapildi?
Benimkisi 5 BC 5 CC iki tane koyuldu
Değerin çok güzel hayırlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah,embriyo değeriniz neydiKızlar sabah kan verdim çok şükür pozitif çıktı. Ben hiç test yapmamıştım. Çarşamba günü yeniden kan vereceğim artışa bakacaklarmış. Değerim 42,73 çıktı transfer sonrası 10. günüm. 1 adet daha proluton vurdular. Sizce nasıl değer.
İyiye işarettir inşaallah petunyacım bende öyle çok belirti yokCanım benim hala bir belirtim yok. Bende cok sasiriyorum bu duruma. Gogsum falan bile acimiyor. Sadece dolgunluk hissi var. Belirti olmaması artik benide endiselendiriyor. 3 gune kese gormeye gittigimde doktora soracagım bu durumu
Her an gaza gelebilirim eşime söz verdim erkenden bakmiycam diye onu ikna edersem neden olmasınİnşallah canım gell perşembe verelim zaten varsa 10. Gün çıkar
Ayy hadi insallah benimkide tutmustur benimde 4bb kalite umut oldun ama 2 gündür kahve rengi lekelenmem var cok üzülüyorum bakalim sabah idrar testi yapicamSağol canımm Allah razı olsun hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah.6. gün embriyosu, 1 adet transfer edildi.4bc orta kalitedeydi.
Canım kahverengi lekelenme devamlı akıntı halinde değilse üzülme sevin, yerleşme kanaması olabilir. Benim öyleydi. Üç gün sürdü. Ama hemşireye ya da doktora haber ve bence idrar testi yapma kanı bekleAyy hadi insallah benimkide tutmustur benimde 4bb kalite umut oldun ama 2 gündür kahve rengi lekelenmem var cok üzülüyorum bakalim sabah idrar testi yapicam
Ben size neden soruyorum ondan bahsedeyim :) benim de ilk gün sizin gibi kanlı pembe akıntım olmuştu, ayağa kalktığımda geldi. ben transferimi Haziran ayında olmuştum. sonrasında negatif sonuç aldım. Size o an söylemedim negatif sonuç aldığımı siz beklerken etkilenmeyin diye.Canım benim hala bir belirtim yok. Bende cok sasiriyorum bu duruma. Gogsum falan bile acimiyor. Sadece dolgunluk hissi var. Belirti olmaması artik benide endiselendiriyor. 3 gune kese gormeye gittigimde doktora soracagım bu durumu
Hadi hayırlı olsun canım. Değerin gayet güzel zaten önemli olan katlanıp artması. Çarşamba günü de güzel bir sonuç alırsın inşaallahKızlar sabah kan verdim çok şükür pozitif çıktı. Ben hiç test yapmamıştım. Çarşamba günü yeniden kan vereceğim artışa bakacaklarmış. Değerim 42,73 çıktı transfer sonrası 10. günüm. 1 adet daha proluton vurdular. Sizce nasıl değer.
1 gün öncesi sonuçta bir şey olmaz. Kan verecez direk hem idrar değil kiHer an gaza gelebilirim eşime söz verdim erkenden bakmiycam diye onu ikna edersem neden olmasın
Ayy insallah canim ya dilinden bal damliyo Boyle ara ara geliyo ozellikle gece sabah prolutex ve oksapari yapinca duruyo bugun aglamaktan içim sisti (hormonlarim sagolsun). Doktoruma mesaj attim dün ilaçlara devam edin dedi takip edelim dedi bide adet sanciniz varmi dedi evet dedim bisey demedi kani beklicez galiba bu pozitifleri bugun gördüm çok sevindim morel olduCanım kahverengi lekelenme devamlı akıntı halinde değilse üzülme sevin, yerleşme kanaması olabilir. Benim öyleydi. Üç gün sürdü. Ama hemşireye ya da doktora haber ve bence idrar testi yapma kanı bekle
Canim benimde persembe cok heyecanliyimAyy benim de perşembe günü kese randevum var çok heyecanlıyım. Sen kaçıncı haftadasın şu an canım