2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kasık ağrısı herkeste oluyor
Ben ağrısı da yatmaktan bence
Bu forumdan çıkardığım sonuçlara göre göğüs hassasiyeti pozitif oluyor genelde
Normalde ilaçlardan göğüs hassasiyeti de oluyor. Ama benm negatif çıkan önceki transferimde 6. Gün gibi hassasiyet kaybolmuştu birden ve zaten test gününde de negatif sonuç almıştım. İlk transferim pozitifti onda transferden sonra hassasiyet test gününe kadar devam etti ve pozitifti. 3. Gün embriyo transferi olmuştum hepsinde de. Ve transferimin 3-4 üncü günü göğüslerimde iğneleme karıncalanma gibi sızlamalar oldu. Şuan 7. Günümdeym hassasiyet devam ediyor 🤷🏼‍♀️ bu belirtimidir ama bilemiyorum. Hiç belirti olmadan pozitif çıkanda var, belirti yaşayıp negatife olanda çünkü

Kızlar benim 3. Gün embriyosu transferin 7. Günü bugün evet belirti aramamak lazım birsürü ilaç kullanıyoruz onların da etkisi oluyor ama bikaç gündür inanılmaz bi ellerimde ayaklarımda yanma var böyle bişey yaşayan var mı içinizde? Olumlu bişeye yormalı mıyım 🫣 kendimi fazla mı dinliyorum bilemedim

Ya kızlar benim 2.günden beri sabahları adet olacak gibi ağrıyor belim ve kasıklarım 🙈 O yüzden çok takılmayın bence olumsuz düşünmeyin. İlk günden beri hiç yatmadım. İkinci gün itibariyle evdeki temizlik dahil her işi kendim yaptım. Bu sefer bunlara takılmayacağım hayırlısıysa olsun dedim hep 🥹🙏🏻
Ayy o adet ağrısı ben de dün akşam bile vardı acayip bir şey o

Kızlar benim 3. Gün embriyosu transferin 7. Günü bugün evet belirti aramamak lazım birsürü ilaç kullanıyoruz onların da etkisi oluyor ama bikaç gündür inanılmaz bi ellerimde ayaklarımda yanma var böyle bişey yaşayan var mı içinizde? Olumlu bişeye yormalı mıyım 🫣 kendimi fazla mı dinliyorum bilemedim
Valla ben de yanma yoktu ama ayaklarım aşırı üşüyordu ama yani onun da belirti olacağını çok sanmıyorum. En iyisi vücudu dinlememek. Benim en belirgin belirtim lekelenmeydi. Bugün5+3 teyim göğüslerim yeni yeni sızlamaya başladı. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ara ara. Yani belirti işi hiç belli olmuyor

Valla ben de yanma yoktu ama ayaklarım aşırı üşüyordu ama yani onun da belirti olacağını çok sanmıyorum. En iyisi vücudu dinlememek. Benim en belirgin belirtim lekelenmeydi. Bugün5+3 teyim göğüslerim yeni yeni sızlamaya başladı. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ara ara. Yani belirti işi hiç belli olmuyor
Evet ya mantıken aramamak lazım ama insan bazen kendine söz geçiremiyor 🫣 Umut istiyor bi şekilde teşekkür ederim V vera_61

QUOTE="ecedaily, post: 75885638, member: 1100346"]
Kızlar benim test sonucum pozitif 🩷 sevinçten ağlıyorum 🥹
Ayyy çok şükür 😍😍😍🤩🤩🥳🥳🥳🥳
[/QUOTE]
Bu benim müjdem sanılmış ama alıntıda bir yanlışlık oldu herhalde. Ben müjdemi 21 ekimde almıştım 🥰 U unknown1234 bugün güzel haberle geldi darısı diğer bekleyenlere🤩🤩 bugünden sonra daha negatif görmeyelim inşaallah🌸

Benimde 3. Gün embriyosu ve 7. Gün. Belirli bir bölgede değil ama ara ara sıcak basması yaşıyorum. Daralma geliyor

Hayırlı olsun çok sevindim. Peki farklı bir belirtiniz oldu mu o günden sonra ?
Canım benim hala bir belirtim yok. Bende cok sasiriyorum bu duruma. Gogsum falan bile acimiyor. Sadece dolgunluk hissi var. Belirti olmaması artik benide endiselendiriyor. 3 gune kese gormeye gittigimde doktora soracagım bu durumu

X