2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benim hala bir belirtim yok. Bende cok sasiriyorum bu duruma. Gogsum falan bile acimiyor. Sadece dolgunluk hissi var. Belirti olmaması artik benide endiselendiriyor. 3 gune kese gormeye gittigimde doktora soracagım bu durumu
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsin darısı bizlere

Hayırlı oldun sağlıkla büyümesini nasip eylesin rabbim

Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah Kaçin gün embriyosuydu? Ve kaç tane transfer yapildi?

Benimkisi 5 BC 5 CC iki tane koyuldu

Değerin çok güzel hayırlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah,embriyo değeriniz neydi

Canım benim hala bir belirtim yok. Bende cok sasiriyorum bu duruma. Gogsum falan bile acimiyor. Sadece dolgunluk hissi var. Belirti olmaması artik benide endiselendiriyor. 3 gune kese gormeye gittigimde doktora soracagım bu durumu
İyiye işarettir inşaallah petunyacım bende öyle çok belirti yok

Sağol canımm Allah razı olsun hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah.6. gün embriyosu, 1 adet transfer edildi.4bc orta kalitedeydi.
Ayy hadi insallah benimkide tutmustur benimde 4bb kalite umut oldun ama 2 gündür kahve rengi lekelenmem var cok üzülüyorum bakalim sabah idrar testi yapicam

Ayy hadi insallah benimkide tutmustur benimde 4bb kalite umut oldun ama 2 gündür kahve rengi lekelenmem var cok üzülüyorum bakalim sabah idrar testi yapicam
Canım kahverengi lekelenme devamlı akıntı halinde değilse üzülme sevin, yerleşme kanaması olabilir. Benim öyleydi. Üç gün sürdü. Ama hemşireye ya da doktora haber ve bence idrar testi yapma kanı bekle

Ben size neden soruyorum ondan bahsedeyim :) benim de ilk gün sizin gibi kanlı pembe akıntım olmuştu, ayağa kalktığımda geldi. ben transferimi Haziran ayında olmuştum. sonrasında negatif sonuç aldım. Size o an söylemedim negatif sonuç aldığımı siz beklerken etkilenmeyin diye.
merak ettiğim akıntının negatife yol açıp açmadığı idi. Açmadığını sayenizde öğrenmiş oldum. ama sanırım siz 2 embriyo transferi olmuştunuz benimki tek embriyo idi.

Hadi hayırlı olsun canım. Değerin gayet güzel zaten önemli olan katlanıp artması. Çarşamba günü de güzel bir sonuç alırsın inşaallah

Ayy insallah canim ya dilinden bal damliyo Boyle ara ara geliyo ozellikle gece sabah prolutex ve oksapari yapinca duruyo bugun aglamaktan içim sisti (hormonlarim sagolsun). Doktoruma mesaj attim dün ilaçlara devam edin dedi takip edelim dedi bide adet sanciniz varmi dedi evet dedim bisey demedi kani beklicez galiba bu pozitifleri bugun gördüm çok sevindim morel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…