2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende günde 3kere astrofem günde 3kere vajinal pragestan günde 1kere coraspirin günde 1kere vitamin 3 günde 1de kalçadan progestan 50vuruluyorum dondurulmuş transfer oldum

Kızlar benm merak ettiğim birşey var herkes kullandığı ilaçları yazmış ben taze transfer oldum sadece progestan fitil ve iğnesi birde kan sulandırıcı oluyorum. Dondurulmuşla taze transfer ilaçları farklımı
Günde 3 tane estrofem 1 tane coraspin 4 adet progestan fitil 1 tane Progestan iğne 1 tane enox iğne(kan sulandırıcı) 1 folik asit , bence kişiye ve doktora göre değişiklik gösteriyor ilaçlar

Günde 3 tane estrofem 1 tane coraspin 4 adet progestan fitil 1 tane Progestan iğne 1 tane enox iğne(kan sulandırıcı) 1 folik asit , bence kişiye ve doktora göre değişiklik gösteriyor ilaçlar
Ayy valla rahatladım ben neden bukdr fazla progestan kullanıyorum diyordum yalnız değilmişim aynen anladımki her doktorun ve anne adayının ilaç durumu farklı canım progestan iğneyi göbekten mi yapıyorsun benm göbeğim artık aşırı acımaya başladı yapılırken sadece kol ve göbek dediler bana

Canını sıkma pozitif düşün bende öyleyim belimde adet olcak gibi ağrı var ama iyi düşünelim iyi olsunnn heyecanla bekliyoruz haberlerini🌸🙏🏻
Ya kızlar benim 2.günden beri sabahları adet olacak gibi ağrıyor belim ve kasıklarım 🙈 O yüzden çok takılmayın bence olumsuz düşünmeyin. İlk günden beri hiç yatmadım. İkinci gün itibariyle evdeki temizlik dahil her işi kendim yaptım. Bu sefer bunlara takılmayacağım hayırlısıysa olsun dedim hep 🥹🙏🏻

Ayy valla rahatladım ben neden bukdr fazla progestan kullanıyorum diyordum yalnız değilmişim aynen anladımki her doktorun ve anne adayının ilaç durumu farklı canım progestan iğneyi göbekten mi yapıyorsun benm göbeğim artık aşırı acımaya başladı yapılırken sadece kol ve göbek dediler bana
Bu arada dondurulmuş embriyo.. Kalçadan yapılıyor ama göbekten yapılsaydı keşke çünkü hergün bir tıp merkezine gidip yaptırıyorum ve aşırı deri tahribatı yapıyor kalçam şiş , ödemli ve siyaha yakın bir mor oldu heryeri , üzerine oturulmuyor yatılmıyor garip bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

X