2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar istihare ye yattiniz mi benim ilk cocukta yengem yiğenim istihareye yatmislardi olumlu görmüşlerdi benim için

Kizlar öğlen 13.30da transfer oluyorum sizin dualariniza ihtiyacım var
Rabbim kazasız belasız transferini gerçekleştirmeyi nasip etsin sana sımsıkı tutunur pozitifli haber almayi nasip etsin sonra kucağına alıp sarıp sarmaladigin kokusunu burnuna çektiğin günleri gostersin yürekten dua ediyorum sende transfer olunca bismillah de kendine sonra bizi tanimasanda tüm anne adaylarına yürekten dua et

Allah razi olsun gozlerim doldu yazdiklarinla ilk denemem benim inşallah hayirli sonuclar alirim rabbim hepimize mis kokulu miniklerimizi yollasin inşallah hepimiz ve anne olmak isteyen tum kadinlara rabbim en dogru zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin

9 kasım canım Eğer 20'si gibi transfer olursa keseyi o haftalar görebilir inşallah en güzel hediye olur

Akrep canım Şu ara çok sardım astrolojiye
Yengeç burcuyum kuzumm yükselenim başak
Eğer kızlar pozitif alırsak bebeklerimiz yengeç olacak ve ben hep yengeç olsun isterdim

Ay biraz önce aynısını bende yazmıştım çiçeğim

Anne akrep, yavru yengeç olcaz biz Ben seviyorum yengeçleri evci aileye düşkün çok duygusal ayy daha ne olsun kinci değil sinsi değil mis gibi burç
Ya seni yirim valla da öylee benim de astroloji merakım vardır mine ölmezi ben de takip ederim kuzum

Ya sen var ya tam bensin
Gerçekten öyle bu duygusallık beni biraz yoruyor ama ne yapayım her şeye empati yapar mı bir insan dün otobüsle gelirken muavine üzüldüm mesela aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…