- 26 Eylül 2023
- 674
- 823
- Konu Sahibi ananasmango
Kızlar istihare ye yattiniz mi benim ilk cocukta yengem yiğenim istihareye yatmislardi olumlu görmüşlerdi benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4 yıl bitti ama artık lütfen olsunKız ben 11. Seneme giricem evleneli
Olur Allah'ın izniyleBenim 4 yıl bitti ama artık lütfen olsun
Rabbim sıkı sıkı tutundursun inşallah sağlıkla kucağına al canım güzel haberler gelsin aminnKizlar öğlen 13.30da transfer oluyorum sizin dualariniza ihtiyacım var
Rabbim kazasız belasız transferini gerçekleştirmeyi nasip etsin sana sımsıkı tutunur pozitifli haber almayi nasip etsin sonra kucağına alıp sarıp sarmaladigin kokusunu burnuna çektiğin günleri gostersin yürekten dua ediyorum sende transfer olunca bismillah de kendine sonra bizi tanimasanda tüm anne adaylarına yürekten dua etKizlar öğlen 13.30da transfer oluyorum sizin dualariniza ihtiyacım var
Rabb'im ferahlık versin. Tutunsunlar inşallahKizlar öğlen 13.30da transfer oluyorum sizin dualariniza ihtiyacım var
Benide ekler misiniz
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim
İnşallah canim hepimiz ard arda pozitif sonuclar alalimRabbim sıkı sıkı tutundursun inşallah sağlıkla kucağına al canım güzel haberler gelsin aminn
Allah razi olsun gozlerim doldu yazdiklarinla ilk denemem benim inşallah hayirli sonuclar alirim rabbim hepimize mis kokulu miniklerimizi yollasin inşallah hepimiz ve anne olmak isteyen tum kadinlara rabbim en dogru zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsinRabbim kazasız belasız transferini gerçekleştirmeyi nasip etsin sana sımsıkı tutunur pozitifli haber almayi nasip etsin sonra kucağına alıp sarıp sarmaladigin kokusunu burnuna çektiğin günleri gostersin yürekten dua ediyorum sende transfer olunca bismillah de kendine sonra bizi tanimasanda tüm anne adaylarına yürekten dua et
Cok şükür kuzum ben burdayim diyor artik saglikla kucagina al insallahbanada dua et olurmu bugun oglen transfer oluyorumTransfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canımCok şükür kuzum ben burdayim diyor artik saglikla kucagina al insallahbanada dua et olurmu bugun oglen transfer oluyorum
Yengeç burcuyum kuzumm yükselenim başak9 kasım canım Eğer 20'si gibi transfer olursa keseyi o haftalar görebilir inşallah en güzel hediye olur
Akrep canım Şu ara çok sardım astrolojiye
Ay biraz önce aynısını bende yazmıştım çiçeğimEvett benim burcum akrep yükselen oğlak. Yükselen oğlaklar ve genel oğlaklar savaştan çıkmış resmen 19 yıllık dert yükü sona eriyomuş heyecanla bekliyorum Bundan sonra sizinkileri de takip ederim her perşembe mine ölmez beyaz tvde sabah 11de yorumluyo müthiş bir öngörü var kadında bazen şaşırıp kalıyorum. Hislerimi anlatabiliyo kadın En azından olumlu şeyler duymak iyi geliyo
Ayy bu ay tutarsa çocuklarımız yengeç olacak
Canım beniim inşAllah mutlu haberlerim yakındırTüm dualarım senınle canım
Ya seni yirim valla da öylee benim de astroloji merakım vardır mine ölmezi ben de takip ederim kuzumAnne akrep, yavru yengeç olcaz biz Ben seviyorum yengeçleri evci aileye düşkün çok duygusal ayy daha ne olsun kinci değil sinsi değil mis gibi burç
Ya sen var ya tam bensinAyyy kız söyleme nazar ederler fesatlar ben doğurunca söylemeyi düşünüyorum artık tüm düşmanlarıma
Yaa ben cidden çok istiyorum yengeç bebesi. Çok gönlüme göre denk geldi bi yengeç arkadaşım vardı aşırı duygusaldı sürekli ağlıyodu Empati yapıyolar her şeye bi balık bi yengeç miss
Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah buradan pozitif sonuç almanı nasip etsin kuzumKizlar öğlen 13.30da transfer oluyorum sizin dualariniza ihtiyacım var