- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 53
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.421
Benımde 3. Gün cift embriyo olcak sanırım ayın 30 u. Test tarıhım kasım 12 falanCanım inan ben o kadar umutsuzdum ki hatta dun gece kalkip aglamistim. Cunku goguslerim hassasiyeti azalmisti hicbir belirtimde yok. Herkes bir belirti yaziyor ben dedim kesin bende birsey yok.
3. Gün cift embriyo canım.
Bildiğim kadarıyla onun prosedürleri var iğneli olan aşılamalardan olacaksın tam bilgim yok canımCanlarım tüp bebeği devletin karşılaması demek devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptırmak demek değil mi? Rapor çıkarma dedikleri şey o oluyor. Ben iki senedir özelde takipliyim, 4 aşılama oldum, yaş 35 benimkini devlet karşılaması gibi birşey olmaz heralde değil mi? Ya da ilaçları vs.
İnsallah sımsıkı tutunsunlar sana rabbim gonlune gire hayirli evlatlar versin.Benımde 3. Gün cift embriyo olcak sanırım ayın 30 u. Test tarıhım kasım 12 falan
Maşallah kuzumCadiiii03443 Tiniminimavihanim
Kizlar elim ayagimmm titriyooorrr. 8. Gun bugun transfer haric pozitifmi pozitif dimi
Amin canım sağolasın. Benim leke gelince erkene çekti doktorÇoooook sevindim canım Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız gunleride göstersin transfer günümüz aynıydı ben salı öğrenicem
Hala leke var mı sizdeAmin canım sağolasın. Benim leke gelince erkene çekti doktor
Yaaaaaaaa maşallah ne güzel bı gün ne güzel haberler gözün aydın canımCadiiii03443 Tiniminimavihanim
Kizlar elim ayagimmm titriyooorrr. 8. Gun bugun transfer haric pozitifmi pozitif dimi
Amin cümlemize inşaallah. Leke en dün sabah gelmişti daha gelmediHala leke var mı sizdesızınde gozunuz aydın rabbım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Pazartesi Allah'ın izniyle olayım ebriyo günü sayisi ile eklersinizhasretimegem canım 23 Ekim transferin varmış.Tabloya eklememi istermisin?
Veraaaa çok çok sevindim sağlıkla kucakla yavrularınıAmin cümlemize inşaallah. Leke en dün sabah gelmişti daha gelmedi
Maşallah maşallah canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahCadiiii03443 Tiniminimavihanim
Maşallah cnm. Rabb'im kucağına almayı nasip etsin inşallahCadiiii03443 Tiniminimavihanim
Amin canım benim inşaallah sen de tez zamanda aramıza katılırsınVeraaaa çok çok sevindim sağlıkla kucakla yavrularını
Devlet karşılıyor cnm 3 tane tüp bebek hakkın var tabi bazı şartları var bunlardan biride yaş ama 40 yaşına kadar tüp bebegi karşılıyor ilaçlarda raporlu alabiliyorsun yine ödüyosun ama devlet belli birmiktarını karşılıyor baya Bi uygun oluyor bide bildiğim eger devlet hastaneleri raporu verip özelde kullanabiliyorsun ama devlet hastaneleri pek vermiyorCanlarım tüp bebeği devletin karşılaması demek devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptırmak demek değil mi? Rapor çıkarma dedikleri şey o oluyor. Ben iki senedir özelde takipliyim, 4 aşılama oldum, yaş 35 benimkini devlet karşılaması gibi birşey olmaz heralde değil mi? Ya da ilaçları vs.
Pozitif kuzum tabikideeCadiiii03443 Tiniminimavihanim
Sağol kuzumDevlet karşılıyor cnm 3 tane tüp bebek hakkın var tabi bazı şartları var bunlardan biride yaş ama 40 yaşına kadar tüp bebegi karşılıyor ilaçlarda raporlu alabiliyorsun yine ödüyosun ama devlet belli birmiktarını karşılıyor baya Bi uygun oluyor bide bildiğim eger devlet hastaneleri raporu verip özelde kullanabiliyorsun ama devlet hastaneleri pek vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?