- 1 Kasım 2020
- 44
- 86
- 30
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.101
İnşallah pozitifli sonuçlar olur3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitifli sonuçlar olur3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Hayırlı olsun inşallahhhhh3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Hayırla sonuclansin inşallah canim.3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Belki bebişin anne ben burdayım diyordurKızlar sabahtan sol tarafım çok ağrıyor.muhtemelen böbreğim ve dündendir suyu azalttım ondan herhalde. Bi sağlığımız kalmıştı gitmeyen.
Teşekkür ederim canım doktor o şekilde uygun gördü zaten evet çift transfer başarı oranını artırıyormuşHayırla sonuclansin inşallah canim.
Neden 2 embriyo oldu ? Tutma şansı daha mı yüksek oluyor ?
Keşke öyle olsaBelki bebişin anne ben burdayım diyordur
Ayyy çok heyecanlı ikiz annesi olmakTeşekkür ederim canım doktor o şekilde uygun gördü zaten evet çift transfer başarı oranını artırıyormuş
Bir de embriyolar tüpe dondurulurken ayrı ayrı değil çift olarak dondurulmuş ( bir tüpte 2 tane embriyo gibi) biri çözünürken diğeri imha olacağına göre transfer etmek daha mantıklı
Gizem seni de listeye ekleyecektim ama ismin etiketlenmiyor canımMerhaba hanımlar:) bende 16 Ekim'de iki tane 4aa 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum ama hiç belirtim yok ikisi de mi tutmadı diye çok düşünüyorum
Ayy inşAllah canımmm aminn ezanlar okunuyorAyyy çok heyecanlı ikiz annesi olmak
Öyle olacak inşallah neden bu kadar karamsarlığa kapıldın ki canım sen daha çok erken bizim için keyfini çıkaralım benceKeşke öyle olsa
Ne yapmam gerekiyor ki canimGizem seni de listeye ekleyecektim ama ismin etiketlenmiyor canım
Canım senin kaçıncı denemendi bu bir de yaş kaçTeşekkür ederim canım doktor o şekilde uygun gördü zaten evet çift transfer başarı oranını artırıyormuş
Bir de embriyolar tüpe dondurulurken ayrı ayrı değil çift olarak dondurulmuş ( bir tüpte 2 tane embriyo gibi) biri çözünürken diğeri imha olacağına göre transfer etmek daha mantıklı
tamam canım ismin etiketlenmiyordu yaptım birinci sayfada tablomuz var oraya ekledim seni deNe yapmam gerekiyor ki canim
Benim ilk denemem yaş 33 canımCanım senin kaçıncı denemendi bu bir de yaş kaç
Ay çok teşekkür ederimtamam canım ismin etiketlenmiyordu yaptım birinci sayfada tablomuz var oraya ekledim seni de
İlk denemede çift embriyoyu herkes kabul etmiyor iyi bari doktor kabul etmiş. Benim bir arkadaşım da bahçeciye gitmişti. İlk denemesiydi ve 34 yaşındaydı bir yaşla izin vermedilerBenim ilk denemem yaş 33 canım
Ne güzel haber İkiz bebişlerinle güzel bir hamilelik olacak3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Geçen seferki transferle karşılaştırıyorum. Hissedemiyorum. Üstelik belirti de yok. Bakalım hayırlısıÖyle olacak inşallah neden bu kadar karamsarlığa kapıldın ki canım sen daha çok erken bizim için keyfini çıkaralım bence
Öyle olacak inşallah neden bu kadar karamsarlığa kapıldın ki canım sen daha çok erken bizim için keyfini çıkaralım bence
Ben de belirti yok yok dedim bak 8. Günde leke geldi. Hoş iyi bir şey mi kötü bir şey mi sabah belli olacak ama sen de canını sıkma şimdi. Belki belirtisiz gelecek minnoşGeçen seferki transferle karşılaştırıyorum. Hissedemiyorum. Üstelik belirti de yok. Bakalım hayırlısı